Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arkadaşlar abim süper bir çizer eğer birgün elime bir dijital kamera geçerse daya mükemmel resimlerini sizinle paylaşabilme olanağım olucak şimdi size abimin scannleyebildiğim mangalarını gösteriyim bunlar narutonun karakterlerinin çizimleri ama en baştan benim eheheh abime kendimi çizdirdim Konoha ninjası olarak ehehhe ahanda Ben :D Sasuke kun Kendi aklından yaptışı kakashi Sasuke ROCK LEE Shikamaru (Adamım beaaa) Aburame Shino[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 süper olmu$,gerci o sasuke ismini bi an $ak$uka diye okumu$um o ayri bi komiklik=)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate [Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Şubat 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: vaniLLe, 20 Şubat 2005 12:01 tarihinde demiş ki: süper olmu$,geri o sasuke ismini bi an $ak$uka diye okumu$um o ayri bi komiklik=) Muahahahah Şakşuka :D *yarılır*[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Çok güzel çizimler..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çizimler gerçekten çok güzel olmuş, özellikle Shikamaru.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bissürü yorum yapiim bari: (eleştirilerimi de eleştiriniz lütfen) Bence bu resimler arasındaki en iyisi birincisi. Yani senin resmin olmuş. İkinci resimde sasukenin 3lü çalışmasında en güzeli sağ üstte yüzsüz olan. Soldaki sasukede ise ciddi bir orantısızlık var. Hele sağ el parmakları çok acaip durmuş. Ve sağ elin arkada olduğu hissi yok. Sanki sol elinin iki farklı durumu çizilmiş gibi. Kakashi çocuk gibi durmuş. Ondaki ağırlık ve olgun havası yok. Ayrıcana kafa biraz küçük olmuş. İkinci sasuke hakkında yorum yapamıyorum! lakin sasuke olduğunu okuduğumda şok oldum! Eğer bu çizimse çok karalamalı ve çok keskin hatlar olmuş. Temizlenmesi ve hatların yumuşatılması lazım. Rock Lee'nin onla alakası bile yok bence. Hilkat garibesi gibi duruyor. Ölüm orucunda mı bu be? Shikamaru ile Shino da güzel olmuş (sıkıldım... bunları eleştirmiyorum :-p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Shikamaru, 20 Şubat 2005 12:02 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 20 Şubat 2005 12:01 tarihinde demiş ki: süper olmu$,geri o sasuke ismini bi an $ak$uka diye okumu$um o ayri bi komiklik=) Muahahahah Şakşuka :D *yarılır* zuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Off abin harbi cok iyi bir cizermish.Japonyada manga cizim kurslarına gitmis olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 niye japonyada ordakiler daha mı kaliteliymis?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Güzel olmuş beğendim. Kursa falan gerek yoktur heralde yetenek bi yere di mi[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yok ya gitmedi kursa :D adam süper çiziyo bi resimlerini görseniz koparsınız :P göndercem hepsini bide abim japonyaya çok gitmek istiyo naruto için çizim yapmak istiyo bende ona yardımcı olcamda eğer siz biliyosanız şu narutonun yapımcılarının maillerini nerden bulabilirim?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 [signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 harika! cok begendim. belden asagısını niye cizmiyor cok onemli bir bolge.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Vallaha abim yüze çok önem verio belden aşşası kolay diyo yüz geldikten sonra ... tamamlanırmış :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bence bi çizgi film stüdyosuna ara kareci olarak girmeli abin.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 valla bence abin japonya'ya yerleşip manga çıkartsın, ben çizsem böyle yarın ilk uçağa atlardım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ehehe. yavaş atla :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen dur hele, en alasından ince belli çizeceğim bir sonraki buluşmaya.. :-p valla şaka bir yana meşhur bazı mangalardaki çizimler bunlardan daha iyi değil, şu neji, haruka, shikamaru, shino gibi çizse abin sürekli bence rahatlıkla manga çizer..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yok ööle bişi.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben size elimen geldikçe yeni çizimlerinide yollıcam eminimki çok beyeniceksiniz ;)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Dijital foto makinası elime geçti zzuahahahhahahaha arttık size abimin resimlerini yollıcam :D Bu resim linol baskı deri gibi bişeye kazıyosunuz bu resmi sonrada bir alete sokup siyah beyaz yapılıyo[Bu mesaj Shikamaru tarafından 24 Şubat 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Buda benim değişik bir halim shikamaruyla yan yana :D ehehhe[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prudentia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya harika bişey bunları çizebilmek ya :-) Keşke ben de oturup çizebilsem. Mangaların hep farklı bi havası oluor diğer cartoon diyebileceimiz çizimlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Prudentia, 24 Şubat 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Ya harika bişey bunları çizebilmek ya :-) Keşke ben de oturup çizebilsem. Mangaların hep farklı bi havası oluor diğer cartoon diyebileceimiz çizimlerden Aslına bakarsan bende istiyom ama kendi resmimi çizdirmekten öteye gidemiyorum eheheheh :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ağaç temalı iş gercekten güzel görünüyor[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar