Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk sistemi.

Albert

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar,

Suan icin biraz bos vaktim var ve oturup bir irk sistemi yazayim dedim. Fakat role playing'ten pek anlamadigim icin irklar ile ilgili pek bilgim yok. sizden istegime gelince, bana fikir verebilmeniz, umarim bir cok role play oyuncusu takilmaktadir uo emulator bolumune. soyle soyle olsa daha iyi olur diyebilir, baskasinin yazdigi bir dusunce uzerine ekleme yapabilirsiniz, anlayacaginiz her turlu fikre acigim, amacim kapsamli birsey yazmak aslinda. simdiden fikirleriniz icin merci.

P.S: Bir ricam var, lutfen thread'i civitmayalim.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilgehan, 27 Şubat 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
sey olabilir mi dragon yumurta sistemi dragon un yumurtasını alcan dungeon dan yumurtasını alcan mesela dragona her gun yemek yediricen ilk once gargoyle olarak dogucak yemegini falan yedirdikce artacak demon ve balron a kadar artacak cok guzel olur bence (sanal bebege benzedi ama :D)

Harbi Anten yaa ulam insan Dragondan Balron olurmu lam Dümbük!!![signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

biz lyken thanoi elf ve human ırklarını kullandık yeni shard da fakat görüntü olarakta farkları war tabiki . Böyle bişey düşünebilirsin mul editing ile güzel bir ırk sistemi oluşturabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Tr-Game: Everything About Games.
Powered by Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ırk sistemi icin ilk başta ana karakterleri belirle: Human,Elf,Drow,Dwarf,Kender(Hobbit gibi bişi yada),Orcs,Trolls... Bide bunların alt katları(mage - tamer gibi) Sonra bunlara verecegin yetenekleri ayarla. Mesela hangisinin poisoning i digerlerinden yüksek olsun gibi. Sonra bence en önemlilerinden biri ırka ozel item yaratma ona da sunu ekliyebilirsin mesela elfler bow kullanmada iyiler ya normal bir düz bowu bir human kullandıgında karşı tarafa 20 dmg veriyosa aynı bow u elf kullandıgında extra dmg versin 30 vursun. Istersen son olarakta upgrade bölümü yaparsın mesela bir player elf mage karakterinin bütün özelliklerini yerine getirdiyse ve rp si iyi ise onu Holy Elf yaparsın yada Shalafi yaparsın(bu arada Shalafi usta demek elfçede) Ve daha bunun gibi uzatabilisin...
Bence simdiden bol şans.
Scp ye ihtiyac duyarsan yada takıldıgın yer olursa yada daha fazla bilgi icin
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilgehan, 27 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
1 azını bozma bende bozarım hemde cok kotu bozarım dümbük falan sen benim askerlik arkadasim misin ? yazdigimi sindirmeden cevap verme kafan yanlis algilamis o yazdıgımı

Sana bi adet *!Peh Peh Peh* o zaman :P Zuahah[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Human, Orc, Elf, Dark Elf, Wood Elf, Hobit, Dwarf ,Half Orc , Half Elf, Troll, Evil , felan yap ama ben olsam sadece Orc dışında sadece insan vücüdünda olabilecek ırkları yapar diğerleri ile ilgili questler yapardım yada ne bilim Troll verirdim orclara insanlarada white whyrm felan.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 27 Şubat 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
Eğer mul editingle uğraşırım dersen Minotour filan ekle derim yok uğraşmam diyosan klasik ırkları al veya başka oyunlarda ki ırkları ekle ^^

mul'lar ile ugrasacagimi pek zannetmiyorum ;)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

çok kapsamlı bişiy olsun diyosan sana bi öneri ırkları seviyelendir örneğin: 1. Seviye Drow 2. Seviye Evil 3. Seviye Necromancer gibi ve bi yüksek seviyeye geçmek için quest falan yapsın skilleir tamamlaısn falan filan seviye atlayıncada skill capleri ve stat capleri artsın gibi istersen sana ben bi kaç seviye ismi yazmıştım ırklar için onlarıda yazıyim [signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
[b]KO Ares Server - Orc Rogue
[b]KO Ares Server - Orc Priest
[b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage

[Bu mesaj Hadescik tarafından 27 Şubat 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu uzun zaman önce cafece açtıgımız servera yapmıştım çok da güzeldi umarım işine yarar.

Irklar: Vampir - Lycan - Human - Elf - Drow - Dwarf - Hobbit

--------------------------------------------------------------------------------------------

(2. Seviyede Zorunlu Pk Olacak) --------- Vampir - Evil - Istari

(2. Seviyede Zorunlu Pk Olacak) --------- Lycan - Cruel - Shade

(3. Seviyede Zorunlu Mavi Olacak) ------- Human - Hunter - Paladin

(3. Seviyede Zorunlu Mavi Olacak) ------- Elf - Lofty Elf - Divine Elf

(2. Seviyede Zorunlu Pk Olacak) --------- Drow - Dark - Necromancer

(istedigi Seviyede mavi yada pk olma zorunlulugu yok) ------- Dwarf - Gnome - infinite

(Craft Irk Oldugu Için Zaten Maviden başka bişiy olmaz :) ------- Hobbit - Sensible - Foreman

Not: Hobbit craft irk olarka secilmistir.

Şehirler

Vampir = Bucs

Lycan = Delucia

Human = Britain

Elf = Moonglow

Drow = Cove

Hobbit = Minoc

Dwarf = Jhelom

Diğer Şehirlerde Ortak :D[signature][hline][b]HåD£§©ik²°°³

I Love =o=
[b]KO Ares Server - Orc Rogue
[b]KO Ares Server - Orc Priest