Mino Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Motorlar: 1.8 JTS 130 bg, 1.9 JTS 160 bg, 2.2 JTS 190 bg, 2.8 JTS 230 bg, 2.2 JTS Q4 310 bg, 3.2 JTS V6 Q4 405 bg 1.9 JTD 160 bg, 2.4 JTD 200 bg, 3.0 JTD 250 bg ve 3.0 JTD çift turbo 300 bg... Amerika'ya da ihraç edilecekmiş... 4 çekerin geç de olsa geri dönüşü mutluluk verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 super tasarim olmus. turkiyeye ne zaman gelecek fiyatlari nasi olur bi bilgin varmi?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aşık oldum...[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 156 yı makyajlamışlar 159 mu demişler hehe. arka kapı kolu bariz görünüyo bu modelde heralde görünmeyen kapı kolları pek tutmadı :) ben severim alfa romeo'yu.bitane 147 GTR olsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 deli oldum süüpper tasarım yanlız bilgisayarla yapmışlar galiba lastik ksımları çok çirkin görünüo insan daha düzgün yapar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu aracın türkiye'ye ne zaman geleceği ve fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 stop lambaları bira ibiza kokuyor gibi ama çok güzel araba alfa her zaman tasarımda iyidirde , biraz daha sağlam yapsalar şu arabaları...[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 abi surekli ama surekli ayni arabayi insanlara kakaliyorlar sonra vay abi super diye insanlar atliyor abi 156 dan falan ne farki var bunun lambaya bir goz daha eklemek mi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 156 daha yuvarlaktı bu daha sert görünüo pek fark yok ama 156 daha güzel bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: tunch, 23 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki: stop lambaları bira ibiza kokuyor gibi ama çok güzel araba alfa her zaman tasarımda iyidirde , biraz daha sağlam yapsalar şu arabaları... sadece stoplar değil ön farlar da direk seat'tan.Sadece şekilde biraz oynanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben hiç beğenmedim ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Yeni far tasarımınada kıl oldum şu sport modelindekine de uyuz olmuştum.. sert yapıcaz diye denyo bakan bi araba yapmışlar Arka tasarımını beğendim ama.. 156 daha iyiydi . [Bu mesaj Vodan tarafından 24 Şubat 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Süper....Tek kelime italyan stili..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 aglamak istiyorum ya yeter bu kdr güzel araba yapmayın ya yaşım tutmuyo araba kullanmama 3 sene var (15 yaşıdanyım) valla 18e girdiimde trafik canavarı olucam o olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Şubat 2006'da Avrupa'da satışa başlanacakmış. Buraya gelmesi 2007 yi bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 2007 de gelir Dünyayla aynı anda Türkiye de diye reklamını yaparlar bide lol :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Türkiye'de an itibariyle piyasada. 1.9 JTS 160 bg, 1.9 JTD 150 bg, 3.2 JTS V6 da 260 bg gücünde. Eski krom kaplı parıldayan manifoldlu V6 yok artık. 159 1.9 JTS PROGRESSION 59.960 159 1.9 JTD PROGRESSION 63.320 159 1.9 JTS DISTINCTIVE 66.280 159 1.9 JTD DISTINCTIVE 69.639 159 3.2 V6 4x4 DISTINCTIVE 108.448 [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 08:26 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 -Brera konsept -wooooowww!!! -Brera konsept nasıl? -woooooww üretin bunu! -hmm. olabilir. evet evet üreticez. -brera, üretime en yakın hali! -woowww ne zaman çıkıyo? -hmmm -Brera yok. -aaaaaaa :( -Artık bütün Alfalar birer Brera... -uuuuuuuuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 cok saglam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tasarımı güzel ve çok fazla motor seçeneği var güzel olmuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aynalarini sevmedim sap gibi durmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yalnız şimdi farkettim, coupé görünümü sevdasından vazgeçmişler; arka kapı kolu kelebek camının orda gizli bişey deil artık. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 alfa romeonun hangi arabası olursa olsun çizgileri hep aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, araç kaşlarını çatmış, kafasını öne eğmiş gibi garip bir duruşa sahip. far grubu güzel ama ön panjur, tampon ve kaput çizgileri her zevke hitap etmiyor malesef. arka stoplarda her zaman için yuvarlak ayrı grupları severim. evet, seat'dan alıntı gibi ama yakıştığı sürece mahsuru yok. bağaj kapağı neden aşağıya doğru daralara indirilmiş onu anlamadım. illa ki yükleme ağzını daraltacaklar. aynalar gerçekten 'kelebek' gibi durmuşlar. daha güzel bir dizayn olabilirdi. ana gövdeye bağlantıları sonradan tutturulmuş havası veriyor. yan tarafta uzanan sert çizgi bana 5-serisi'ni hatırlatıyor. kendine ait bir karakteri yokmuş gibi araç. önceden dile getirildiği gibi; eski atsarımdan uzak değil. basit bir makyaj görmüş araç. bilen bilir; audi'nin makyajları daha iyidir :p klasik alfa tasarımı. geçen zamanda değiştiklerini söylemek zor. nedense bu italyan'a kanım oldum olası ısınmamıştır :) nerede lancia nerede alfa *iç çeker* saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu aracı kullanmayın!,koltuğuna bile oturmayın aşık olup kopamıyorsunuz sonra başka arabaya bindiğnizde miğre bulantısı yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 selam, alfa tutkusu? bence soğuk algınlığı gibi birşey bu, acil tedavi gerekli :d şaka bir yana nerede o eski yoncalı güzeller :( saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar