Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kurosawa Akira'nın 7samuray filmini baz alıp yapılmış bir anime hem filmi hemde animeyi izlemenizi öneriyorum.Filme göre zaman mekan ve bazı akıcı unsurlar farklı sadece. http://www.animenfo.com/animetitle,1410,sazgub,samurai_7.html[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bir samurai manyağı olduğumdan direk bu anime'yi indirmeye başladım ve gerçekten çok güzel yapmışlar.Ayrıca müzikleri, ortamı ve replikleriyle de insana orjinal filmi hatırlatıyor fakat zaman diliminin farklı olmasıda ayrı bir tat almış.Açıkcası bende ilginç bir tat uyandırdı.yani filmi tekrar mı izliyorum yeni bir anime mi izliyorum bazen anlaşılmıyor.Tabi bu kötü anlamda değil aslında iyi anlamda çünkü filme sadık kalmalarına rağmen yinede özgün bir yapım bence.Ayrıca çizimleri ve aksiyon sahneleride çok iyi.Kesinlikle izleyin.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 filmini izlemedim ama animesinin ilk 4 bolumu baya sardi ,bu aralar kalan bolumleride izliyicez bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Filmi izlediyseniz bundan uzak durun.Gerçi izlemediyseniz de uzak durun.Filmiden birebir 1-2 sahne alırız milleti kekler gerisini zırvalarız demişler.Şahsen ben keklendim 17. bölüme kadar izledim.Ne hikayede bir bütünlük ne karakter işleme ne doğru düzgün aksiyon bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Edit:Duble oldu sildim. [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 12:59 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bazı 3D çizimlerin göze batması dışında ben animeyi beğendim. Filmden farklı olacaktı zaten, arada bazı sahneleri değil genel gidişatı almışlar bence. karakter işlemesinde neleri beğenmediniz? ben özellikle zenci tipli olanı (Gorobei) ve sonradan aralarına katılan Kyuzo'yu beğendim. Bu karakterler filmdekileden biraz farklı, gerçi izleyeli çok oldu filmi. Belki de yanılıyorumdur, evde bir daha bakayım bari. Kyuzo, kokuşmuş ve kötü yola düşmüş efendisinden bıktığı için Kanbei'nin peşine takılıyor. Kanbei de çok iyi bir lider motifi. ha bir de Riki var, köylü. Karısı haydutlar tarafından elinden alındığında hiç bir şey yapamamın acısını ve suçluluk duygusunu çekiyor. Keza köydeki sadece kendi çıkarını düşünen ve haydutlar için casusluk yapanlarda diğerlerinden farklı çizilmiş, koca kafalı felan. Bence karakter tasarımları da oldukça başarılı. seride aksiyon olması çok da beklenmemeli, gerçi bence yeterince var. Ama baz aldığı filmde olan kadar. Sonuçta film bir Quantine tarantino filmi değil, Akira Kurosawa filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Aksiyonu az demedim ki,aksine aksiyonu fazla ama hem özensiz hem de gereksiz.Örnek vermek gerekirse kiraranın kambei'yi görünce atladığı sahne,kukichiyonun trende kapıştığı sahneler. Karakter işlemelerinde beni en rahatsız eden kukichiyoyu mahvetmeleri olmuş.Hem dialoglar kötü hem de seslendirme.Adam Toshiro Mifune olsun demiyorum ama özellikle ağladığı sahne çok kötü olmuş.Kyuzo neden katılıyor belli değil.Kambei neden trip atıyor belli değil.Filmde gorobei önce çıkarken burda ne olduğu belli değil.Karakterleri harekete geçiren dinamikler hiç işlenmemiş. Bilimkurgu izlerken herşeyde mantık aramamak gerek ama bunda o kadar mantıksızlık var ki rahatsız ediyor.Samurailar niye kendilerini makine haline getiriyor (tek kılıç darbesinde ölüyorlar nasıl olsa), banditler köye neden havadan girmiyorlar ,aç olmayan banditler niye pirinç için ölümüne savaşıyor (ticaret bile yapıyorlar-bazıları makine),kukicyo kafası uçunca neden ölmüyor kanbei bunu nerden biliyor,banditler önceden haber almalarına rağmen neden samuraiların köyü savunmasını bekliyor,ateşli silah kullanımı neden çok az; bunların hiçbiri belli değil. Neyse bunlar bir yana son yorumuna alındım.Animeden aksiyon değil filmin yalınlığını korumasını beklerdim.Gene de Kurusawa'dan aksiyon beklemek çok da garip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 said: kiraranın kambei'yi görünce atladığı sahne bu hakkaten gereksizdi bence de, arada böyle yerler oluyor malesef bana seri 10-20. bölümler arasında çok dolanmış, gereksiz yerlere gitmiş gibi geldi. Mesela Kanbei'nin lordu öldürmek için şehre gitmesi, geri kalanının da onu takip etmesi gibi gereksiz bir macera var. Sonunda pek de bir şey değişmeden geliyorlar ama seri sonlara doğru toparlıyor, konular ve kişiler bağlanıyor felan. Boş zamanın olunca gerisine de bak derim, sonu duygusal felan böyle. Orada filmdeki tadı biraz yakalamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Tam o gereksiz maceraya başladım (18-19. bölüm) koptum.Baştan filme o kadar atıfta bulundular ki köyde biter sanmıştım ama hikayeye eklediklerini toparlayamadılar.Filmdeki son sahneyle birebir bir son bile yeterdi kurtarmaya.Gerçi öyle bir mesaj çabası yok animenin. Neyse sonu güzel diyosan izleyim zaten bişey kalmadı son bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 taptım ben sahsen animeye filmi izlememiş biri olarak, 5 bölüm izledim henüz ama epey sardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Evet son bir haftada benide bulaştırdınız bu işlere... Claymore, Death Note fln derken... Şimdi acemi bir animeci olarak hazır bunun altyazısınıda bulmuşken; Amatör bir animeci olarak soruyorum; Nereden indirebilirim? Torrentreactorden fln buldum ama ne alan var ne veren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 torrentspyda buldum link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: torrentspyda buldum link Çok saol =) ETA bana 2 hafta fln desede hiç yoktan fazlasıyla iyidir =) Diğer downloadların yanında uslu uslu durur... Sonundada biter elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 iyi bari sende 2 hafta filan yazıyor bende ise ETA nın yanında yan yatmış 8 var limit sonsuza giderken x in turevi tanjant alfadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Üstünden bir sene geçmiş hala tiksiniyorum izlemeyin izlettirmeyin.Nacizane tavsiyem önce realitylapse gibi rmvb olan yerlerden bir iki bölümü izleyin sonra torrente abanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tiksinecek bişey yok izlemesi gayet keyifli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eger animede Kurosawanın filmini arıyorsan baştan yanlış yapıyorsun filmi baz alınıp yapılmış gelecekde geçen bir anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Yok filmi aradığımdan değil de uyarlaması bi garip.Filmden bazı sahneleri birebir kopyalamışlar -ki acayip eğreti duruyor- gerisini ise alakasız bi şekilde doldurmuşlar. Emin olun aynı konuyla farklı isimde olsa bu kadar tutulmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bayağı bi zamandır indiricem diyorum ama, tamamlamam gereken 4 tane seri var daha onlar bitince başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 şimdi hortlatmak istemiyordum ama 2aydır çekiyor 99,7 de kaldı küfürü basıcam. Bu nedir ya. Daha öncede indirmeyi denemişitim yine böyle sonlara doğru kalıp hiç ilerlememişti.:Xhttp://img56.imageshack.us/my.php?image=adszgk2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sağ tıkla Force re-check de düzelir. Edit:Konuyu baştan okudum Samurai 7a geçirmeyi unutmuşum. Sağ tık>Remove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Samurai 7 , 7 Eylül'den itibaren MTV Türkiye ekranlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar