Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ble Konseri İptal Edildi :(( !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 Nisanda Mydonose Showlandde yapılacak olan blue konseri bilinmeyen birf nedenden dolayı iptal edilmiş. Ühüüüüüüü :(([signature][hline]I lost my soul in love...

[Bu mesaj LoSt_SoUl tarafından 26 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe çok yazık hakkaten..bi dahaki sefere sticky yapılsın böyle olaylar ki gidebilelim..=)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
Bu ankaradaki Mydonose mu,allahım ya bikerede şu şehre doğru düzgün bi grup gelsin,fix arabesk pop gruplarından başka bişey gelmiyo..bide blue falan işte:D neyse kızlar açısından üzücü olmuş bu haber lol
Mesaj tarihi:
Yok istanbula gidiodu blue ama inanın o kdr üzüldüm ki aanlatamam :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
hehe ben de bi ara hayri pıtırdan sorna blue fanatiği olmuştum ama geçti.mutluyum:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Lee Ryan boğazından we bağırsaklarından hastalandığından "Best of Blue" turu iptal edilmiş. Lee'nin 6-8 hafta dinlenmesi gerekiyormuş. Yalnız senenin sonlarına doğru bu turu gerçekleştirmek istiyorlarmış
  • Yeni Oluştur...