LoSt_SoUl Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 2 Nisanda Mydonose Showlandde yapılacak olan blue konseri bilinmeyen birf nedenden dolayı iptal edilmiş. Ühüüüüüüü :(([signature][hline]I lost my soul in love... [Bu mesaj LoSt_SoUl tarafından 26 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hahahhhahahahaa lol pardon birden gülesim geldi.. acini payla$ioruz...[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hehe çok yazık hakkaten..bi dahaki sefere sticky yapılsın böyle olaylar ki gidebilelim..=)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu ankaradaki Mydonose mu,allahım ya bikerede şu şehre doğru düzgün bi grup gelsin,fix arabesk pop gruplarından başka bişey gelmiyo..bide blue falan işte:D neyse kızlar açısından üzücü olmuş bu haber lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yok istanbula gidiodu blue ama inanın o kdr üzüldüm ki aanlatamam :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tan1d1g1m k1zlar1n cogu ayyyyyyyyyy blue geliyomus yasasin duncani gorcem yasasin yasasin diye dolasiyodu ii oldu hepsine[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yoru1m yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hehe ben de bi ara hayri pıtırdan sorna blue fanatiği olmuştum ama geçti.mutluyum:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Duncan diye okudum bi an. Anladım ama sonra.. Dankın.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Lee Ryan boğazından we bağırsaklarından hastalandığından "Best of Blue" turu iptal edilmiş. Lee'nin 6-8 hafta dinlenmesi gerekiyormuş. Yalnız senenin sonlarına doğru bu turu gerçekleştirmek istiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar