mutos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gorsel acıdan cok iyi.renkli isimlerin listede gorunmesi msn6 da istedigim ozelliklerden biriydi[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya bunu yükleyen arkadaşlara ikidebirde titrşim gönderiyorum kafayı yiiyolar :D[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AshK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu adamlar zaten alpha yapsalarda aynı ama başka alternatif yok gibi... msn2 veya icq dışında onlarda kastı ama artık...[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: lancelotdulac, 05 Ekim 2004 20:28 tarihinde demiş ki: messenger.msn.com bu adreste 7.0 ın çıktığını görmeden önce indirmeyi düşünmüyorum. Lancelot verdiğin linke tıkla ve yanda gülen suratın yanındaki yazıyı oku. Orada var 7.0 beta...[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence cok gzl ama cok ta gereksiz seyler koymuslar...mesela titresim[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Qui, 05 Ekim 2004 22:23 tarihinde demiş ki: Miranda-IM ownz joo! Muck! Budur adamım benim![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben hala 6.1 eng kullanıyorum:):)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 iyi güzelde ben msn 6.2 + msgplus ile mükemmel zevk alıyorum msnde iş yapmatan. Beta yı yüklersem şimdi ayarlarım gitcek o gitcek bu giycek birde beğenmessem :) zaten msgplus kral ya[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 canerg nin dedigi gibi plus ile ayarlari cekmis iken Beta yüklemek deymez :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya el yazısı nasıl oluyoo msn de?[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 full sürüm gelmeden çekmemmm[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet hemde gonullu kobay[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 6.2 şu an en mantıklı seçim. 7'de çok açık varmış duyduğuma göre. hatta microsoft'un msn messenger'larını kullanmamak daha da akıllıca bir seçim. amsn, miranda falan gibi programlar en güvenlileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: TheCoder, 27 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: said: Abus, 31 Ocak 2005 09:27 tarihinde demiş ki: full sürüm gelmeden çekmemmm Şimdi biz kobayız ya önce bi bakalım sonra bize bişey olmazsa sende kullanırsın işte bir şeyler oldu bile, hatta sürekli olmaya da devam ediyor. spyware'ler bu aralar en çok p2p'lerden, internet explorer'dan ve msn 7'den giriyo bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: lancelotdulac, 05 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki: said: rexx, 05 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki: Napıyım ? Fikrimi belirttim birşey yapman gerekmiyor. Bunu yükleyen bir çok kişinin bilgisayarına spy orduları şu an internette hücum etmekte.Sonu formatla biten bir çok kiş ivar sırf bunu yüklediği için.Ben tavsiye etmiyorum.İsteyen yükler tabii ama yabancı forumlara bakarsanız ne büyük sorunlar olduğunu görürsünüz. biri benim spylRAn bahsedio galiba...265 taneciklerdi:lol:(hepsi msn 7.0 dan gelmemiş ama)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 27 Şubat 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar