Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messenger 7.0 Beta

Zagg

Öne çıkan mesajlar

ya bunu yükleyen arkadaşlara ikidebirde titrşim gönderiyorum kafayı yiiyolar :D[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
iyi güzelde ben msn 6.2 + msgplus ile mükemmel zevk alıyorum msnde iş yapmatan. Beta yı yüklersem şimdi ayarlarım gitcek o gitcek bu giycek birde beğenmessem :) zaten msgplus kral ya[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
TheCoder, 27 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
said:
Abus, 31 Ocak 2005 09:27 tarihinde demiş ki:
full sürüm gelmeden çekmemmm

Şimdi biz kobayız ya önce bi bakalım sonra bize bişey olmazsa sende kullanırsın

işte bir şeyler oldu bile, hatta sürekli olmaya da devam ediyor.
spyware'ler bu aralar en çok p2p'lerden, internet explorer'dan ve msn 7'den giriyo bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 05 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
said:
rexx, 05 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
Napıyım ?

Fikrimi belirttim birşey yapman gerekmiyor.

Bunu yükleyen bir çok kişinin bilgisayarına spy orduları şu an internette hücum etmekte.Sonu formatla biten bir çok kiş ivar sırf bunu yüklediği için.Ben tavsiye etmiyorum.İsteyen yükler tabii ama yabancı forumlara bakarsanız ne büyük sorunlar olduğunu görürsünüz.

biri benim spylRAn bahsedio galiba...265 taneciklerdi:lol:(hepsi msn 7.0 dan gelmemiş ama)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

[Bu mesaj fiona tarafından 27 Şubat 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...