Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskişehirli patiler toplansa...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(düzgün:))bi zaman belirleyelim sınavlar başlamadan,tanışmış kaynaşmış oluruz zaten çok yapçak bişi yok eskişehirde[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
ya nedir bu millet takmış +18.Eziliorus valla.Olmaski ya 16 olsa noolucak sanki :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 26 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
ya nedir bu millet takmış +18.Eziliorus valla.Olmaski ya 16 olsa noolucak sanki :P

cafeye 18- almıyoruz ondan 18+ yazdım :P
Mesaj tarihi:
ehehehe :) Ben 15 yaşındayım ama her yere alıolar :) Olsun ama haklısınız sizde.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
bende Giriyorum Her YEre

Dİpnot:Burdaki Giriyorum Girmek Fiili İçin Kullanılmıştır Lütfen Yanlış Anlamayın....!!! :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+EXAA

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Tamam. olur. çok hoş olur hem de. Varuna'da buluşuruz daha da güzel olur. Fistan da ablasına sööler 16-17 olan arklar için bi kıyak yaparlar ;) hehehh

Hadi bakalım uygun bi zamanda toparlayalım şu eskişehirli patileri.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
ya ne güzel be şu toplanmalar:( izmitte nerdeeeeeee
ben yalnızca sizin postları okumakla yetiniyorum:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...