Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Real Zaragoza vs Fenerbahçe UEFA Kupası 3. Tur Rövanş maçı. Fenerbahçe'm bu maçta 2 farklı skor alırsa turu geçecek. 0-1 de maç uzayacak. Zaragoza'da kar varmış.stadı bugün temizlememişler ve biraz Fenerbahçe'yi bekletmişler son antreman için.sonra şenes erzik devreye girmiş stadın yarısı temizlenmiş ve kısa bi antreman yapmış Fenerbahçe.neyse olur bunlar avrupa'da diyorum.korkudan olsa gerek böyle engellemelere başvurdular :) 1-0 ın nesine güvenecekler demi karşısında Fenerbahçe var. Rahat geçeriz diyorum bu turu. 4. turdaki rakibimiz kim olcak acaba diye merakla bekliyorum. [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Şubat 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 2 farklı skorlada geçerizde 1-2,2-3...skorlarlada geçeriz... işimiz çok zor kadıköydeki gibi sawunma ağırlıklı oynıcaklar...erken bir gol bulursak (sparta prag maçındaki gibi) turu geçbiliriz....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara [Bu mesaj wook tarafından 24 Şubat 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu maç berabere biter.Daum gaza gelmezse ve Fener ilk golu bulursa yenebilir de.Fakat Fenerin Avrupada bol gol yeme sevdasını da unutmamak gerek. SONUÇ:3 ihtimalli maç:) Umarım yeneriz... [Bu mesaj Odrin tarafından 24 Şubat 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Luciano'nun son durumu ne oynayacakmı? Bence Aurelio takıma katıldığı için ofansif açıdan çok güçlü bir fenerbahçe olcak ilk maçtaki gibi oynamayacağımızdan eminim. Kontra atak yemezsek turu geçeceğimize inanıyorum bende. Manchester a 2+3 Lyon a 1+2 Toplam 6 gol atmışsak zaragozaya da bolca gol atabiliriz diye düşünüyorum yeterki yemeyelim :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 4-1 zaragoza alır diyorum son tahlilden[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Tur zor gibi.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 18-1 diyorum ben.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 3-0 olsun zaragozanın olsun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 turu zor geçer fb, şanslı olan taraf zaragoza.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 3-4 tane atar zaragoza, fenerde bakar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 zaragoza 3 tane atar 4 tane atar diyorsunuz en guzel cevabı akşam verecek fenerliler bakalım kim kime 4 tane atıyo anelka azmazsa bende kro deilm =)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: aquila, 24 Şubat 2005 07:57 tarihinde demiş ki: bu zaragoza hangi memlketin takimi?YTL gecmiyo mu o memlekette? yok g3s3 uefadayken TL kullanıyodu elemanlar şimdi kendı para birimlerini kullanıolar sanırım.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fener elensin ama berabere kalsın en azından ülke puanı için =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Fener elenirse Türkiye liginde şampiyonluğu kimseye bırakmaz , gese liler oturup Fenerbahçeyi tutsunlar bence.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Bonjo, 24 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Fener elenirse Türkiye liginde şampiyonluğu kimseye bırakmaz , gese liler oturup Fenerbahçeyi tutsunlar bence. tam tersi de olabilir. fener öyle bi takım ki herşeyden etkilenip karışabiliyor. elenirseniz türkiye şampiyonluğu da gidebilir[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 geçen maçtan sonra yaşanan olaylardan sonra banlanmayanan kişilrin inadına ilk defa avrupada fenerbahçeyi tutmayacağım,kimsenin kimseye küfretmeye hakkı yok bu forumlarda ve mesajının silinmesi de hiç adil değil,olayı görenler görmüştür ama ses çıkarmadık bir daha olmasın böyle bir şey,düpedüz adam kayırılıyor forumlarda,hadi gel bana da küfret,forza zaragoza diyorum bu akşam için[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hih boşuna niyetlenio zaragozayı tutanlar :)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben gsli olarak febe yi tutuoyorum ama bu maçı kazanacağına ihtimal vermiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fenerbahce bu. 2-0/3-0da yenebilir 3-0/4-0'da yenilebilir. bi günü bi gününe tutmuyo avrupada.. iki skora da $a$ırmam $ahsen.. umarım turu geceriz ama..[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 servetin hata yapmayacagını sölemeyin sakın :) o hata da ispanyada genelde golle sonuclanır yani fb kalesi gol görmezse ki cok güşük ihtimal zaten alırsınız turu ilerde atlarsınız yere freekick olur atarsınız heh[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dyna uyan artık uyan =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ins aliriz maci yaa..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Servet gol atar bu maçta. zaragoza kalesine tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Abi servet defanstan topu alıp oyun kurmaya çalışmasında ne yaparsa yapsın! :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hala bu gese muhabbeti niye yapılıyor anlamış değilim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar