Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Zaragoza vs Fenerbahçe

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Zaragozalı oyuncuların aşmış coşmuş olmamasına bakma adamlar oyunları Fenerden daha iyi takım olduklarını gösterdiler ve hakkıyla tur atladılar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Fistan, 25 Şubat 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
bazı takımlar birbirine ters gelir.
zaragozada fenere ters geldi.bişey yapamadık.
mesela ankaragücü istanbulspora terstir. :P

şimdi böle düşünerek zamanında M.U ı yenen fener de M.U a ters geliyordu herhalde ;)
birah allasen[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Zaragoza 1. sınıf takımdır diyenler..bence futbol konuşmasın komik oluyorlar.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
mesela real madrid dünya karması, oncednede öyleydi ama galatasaray yaşlılarla gençlerle kurdugu takımla harbi takım olup uefa üstüne super cup ı aldıydı realden

olay takım olabilmekte yoksa şuan baktınmı chelsea ve realin her maçını 5 farkla kazanması gerekiyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ters takım geyiği için teşekkürler gerçekten bu kadar sinirin üzerine gülmek iyi geldi.Şu Daum bi gitsin,ortasahaya çalışkan bi adam alınsın,tuncay ya forvette oynasın ya da hiç oynamasın ve en son alex topları kendi sahasında değil de rakip sahada ceza sahasına yakın bir yerde alırsa o zaman görürüm ben rakip takımları.
Sosyal ağlarda paylaş

diyicek birsey yok tabiki elendik bitti buraya kadarmıs ben bu turda elenmemizde tek sorumlu olarak DAUM un goruyorum
kadikoyde tek orta saha ile cıkarsan 1-0 yenilirsin ama 2 orta saha ile canavarlar gibi cıkarsan bugunku gibi futbol oynarsın bunu daha once lyon macında yasamıstık ama akıllanmamıs olsa gerek 1. maçta garibim selcuga yukledi tum orta sahayı
eger evimizde 2-0 gibi bir skor olsa idi hersey cok farklı olurdu hatta 1-0 ile bile geçiyorduk
ama sunu soylemeden geçemicem
bu kadar yalan goller olamaz 2 side diregemi carpar hadi 1. gol eywallah diyelimde 2. gol ne ya ronaldinho musun pelemisin nesin sen ballı kopek[signature][hline]
rage is the only freedom left me...
-gre lynx
Sosyal ağlarda paylaş

Yatın hadi gec oldu.Bir atamadık gol zaten =)
Avrupa ya veda ettik olay kaoanmıstır ne yazık ki.Turk futbolunda dusus var.2-3 sene boyle devam eder.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Be Pro !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...