nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Fistan, 24 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Ümit bi 2 yıl sakatlansada bi oynamasa şu takımda yoksa bu takım düzelmez. habire surat yapıyor takım arkadaşlarına. ulan köy kahvesimi orası sen kendi oyununu oyna yavşak. oh be benim gibi düşünen biri çıktı şu ümit hakkında[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu maçtan sonra bile gs'ye laf ettiniz ya yuh diyorum yine. özellikle fizban'dan gelmesi daha bir ilginç geldi bana. neyse herkese iyi geceler, fblilere de geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valencia da elenmiş vay be iyi takım kalmadı kupada. uefa kupası oldu süt kupası :D[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fb valencia elendi diye elendi zaten. çoluk çocuk eğlensin biz çekiliyoruz dediler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya valencia elendi şalke elendi biz bu uyuz takıma elendik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 feneri eleyen genelde uefa kupasını alır. misal parma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fener zaten hep öyle kuvvetli takımlara kaybediyor yoksa varya kralı gelse alamazlar fenerin elinden abanmak yok, 3 korner bi penaltı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla benim favorim lucescu lu shaktar[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: uncla, 24 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: hıncal uluç'ın dediği gibi fb'nin üstüne gitseler skorlar farklı olacakta. Neden bastırsınlar ki zaten avantajlılar zaten fener e oyun kurdurmuyorlar zaten fener gol atacam diye n tane forveti oyuna sokuyor defans da Servet i tek bırakıp deli gibi açık veriyor...[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Nese sonucta fener elendi:D:D:D[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hah şunu bileydin. fener elendi. elemediler elendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 top istemiyince olmuyo[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valencia ve stuttgart'ta elendi favori takım kalmadı şu parma stuttgart'ı nasıl eler ya.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: uncla, 25 Şubat 2005 00:05 tarihinde demiş ki: valencia ve stuttgart'ta elendi favori takım kalmadı şu parma stuttgart'ı nasıl eler ya. bizi(beşiktaşı) yendiler borumu :P bari kupayı alsalarda uefa şampiyonuna elendik deriz haha[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ülke puanı diyenler heheehheheheheheh. fener şampiyon olursa nası olsa gidecek avrupaya.ne yapacagımız önemli değil.fener puanı artıramayınca olan beşiktaşa falan oluyo ehuheu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 spiker desen ruhsuz mudur nedir.Evinde bir elinde cekirdek bir elind ekumanda macmı anlatıyo ne yapıyor.Sıkıntı getirdi.Bir yandan diyo turkiye kupası macı dk 10 olmus turkiye kupası macı show da diyor.Bu kadar saygısızlık gormedim. Show TV ye atıcam yarın mail sabahtan.Herkes atsın bu kadar terbiyesizlik gormedim.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Nasıl favori kalmadı onu anlamadım ben Newcastle alıak işte kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ikide bir büyük tutkunuz televole ekranda olacak dedi bide sinir etti benide öztürk pekin'le birlikte show tv'nin en gıcık olduğum spikeri orhan şengürbüz :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 uefa kupası tenekedenmiş diyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Aliz, 25 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Nasıl favori kalmadı onu anlamadım ben Newcastle alıak işte kupayı. newcastle, valencia ve stuttgart'a göre orta seviye bi takım bence onun için öyle yazdım.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 25 Şubat 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Fenere ne oldu simdi Uefa umududa bitti Yine ayni tas ayni hamam.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kodular di mi? ehehehe neyse onumuzdeki maclara bakioruz... aa yok... tuh yahu dalga da gecemiyecez[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 managerzone'da olsaydı zaragoza da bi maç teklif etseydim. benim takımla (fc antalya united) eline bi verseydim 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sene bitsin de anelka serbest kalırsa ozm patlarsınız hehe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fizban yapma allahaşkına şu anki oyunu vs. ikinci sınıf bi takım değilmi zaragoza şu an diyorum dikkatini çekerim.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar