Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Zaragoza vs Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aptal oynuyorlar az bile...[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Mesaj tarihi:
yazık oldu ulke puanı gelebılırdı[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
ya kardesim orda fener seni beni temsil ediyor turkiyeyi temsil ediyor bu sevinc nedir ya?

Fener dogru durust oynamıyor :(

(galatasarayliyim)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
fener ölmüş aglıyanı yok bu ne ya
zaragoza cok gusel oynuyo walla.fener bitmiş[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
fener yen len su g*tu b*klu takımı ya ulke puanı artısn bide fener sadece lige konsantre olamasın arada ligi sallamak durumunda kalsın...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Frikik olunca direk gol dedim zaten.Rüştü kanka sağolsun :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
daumun maç feLan umurunda değiL , tek amacı seLçuk'u bitirmekti ve emeLine uLaştı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ilk yarı bitti 1-0 zaragoza.

akılda kalan tek olay spkierin "alekssssss" demesi...[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker
--
Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Tek elle yazmak zor degil mi?
Mesaj tarihi:
nasıl geldi gaza...
diye bir tezahurat yapsam mı ki =)Acaba fiz banlar mı beni bölümden :)

neyse geçmiş olsun..
gene febeli yöneticilerin ilk maç öncesi biz kupayı alacağız laflarıyla başlayıp ilk turda sona eren bir febe klasiği izledik..
seneye inşallah..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 Şubat 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada biraz aLakasız ama kıçı bokLu steau bükreş 2-0 ın rövanşında 2-0 önde şu anda[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 24 Şubat 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...