demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Salvatore degil miydi bunun yazari? En son bir Everquest setting'inde gecen bir kitap yazmis, abd'de yeni gordum (yeni mi bilmiyorum gerci). Yani Sony kiralamis olabilir amcami.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en son kitabından kastın thousand orc ,lone drow , two blades ise bi 1 sene bekleyecen.şu anda sırada servant of the shard var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
couper Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Merak etemyın pempe dızıler devam eder!!!
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Drizzt demeyin bana, Hayatımda bu kadar rezillik başka kitapta görmedim. Jarlaxle RES BAB[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 rezillik dediğin şeyi tam olarak açıklar mısın?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=Açıklayayım]Adam ölür, gider Jarlaxle'ın adamı resler bunu, Onu gheçtim Wulfgar öldü adam cehennemin dibinden geldi tekrar dünyaya ya.[/spo][signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla adam yazmış abi .hiçde mantıksız değil.[spo1=salvatore un avukatı]ayrıca drizzt dışında kimsenin öldüğü de yok.wulfgarın ölmediğini yochlol tarafından lloth a götürüldüğünü okumuş olman lazım.ayrıca jarlaxle öldürdü sonrada diriltti yani bu kadar basit[/spo][signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla benim okudugum son kitabi Sessiz Kilicti (9. kitap)ayriyatten salvatore babaya laf etmeyin adam kasmış yazmış paraya vurmuş :)
zamo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Drizzt çok abartılıyor bence grubuyla birlikte.Bari filmi de yapılsın The Invulnerables diye taytları da çeksinler.Zaten adamlar ölmüyor ölse de diriltiyorlar.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=spo cular bi baksin]öldü müydü ki drizzt orda yoksa ölürken mi iyileştirdi tam ? ben öyle hatırlıorum.[/spo][signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=Nokta]Arkadaşlar kimsenin öldüğü yok o sadece Artemis peşini bıraksın diye Jar la çevirdikleri bir oyundu amma ve lakin Drizzt Salvotore nin tuttuğu bir karakterdir.[/spo][signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
ReSeSiF Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en son sessiz kılıc cevrildi turkceye,ondan sonraki ne zaman cevrilecek,yazılanları okuyunca sessiz kılıcıda unuttugumu anladım,en son drizzt ziyneti jarlaxle'a kaptırmıyomuydu,bide wulfgar hala barda takılıyodu galiba onla ilgili bi gelişme olmamıstı bu kitapta yanlıs hatırlamıosam
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=ünlem ozaman.]işte ölmüyo dedim ben de. artemis öldü sanıo,ölmeden iyileştiriolar.[/spo][signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en son spine of the world u gördüm ben çewrilmiş silent blade den sora.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 himm sagol bi kitapevlerine sorayim gelmişmi Bu macera bitmezz..[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 en son dünyanın omurgası var.aşırı salvarore fanatikleri dışında uzak durun diyebilirim yani.biraz böğğ olmuş kitap [spo1=son nokta]ya orda tam drizzt entreriye kitlemişken kılıcı jarlaxle ın psişik dostu entrerinin elini drizzt e gömüyo etraf kan revan ölüyodur drizz heralde ama near death da olabilir çünkü orda rahibim seni iyileştirmesi için lloth a dua etti felan diodu falan fıstık işte drizzti sonraki kitaplardada öldürüyorlar galiba[/spo][signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet kitabı okumadan bi özet sunuyim size şimdi bi dirzzit var kendisi ultra cool bi adam.bu adam "girdap gibi dönen"palalaryıla her şeyi keser,kesemediği olursa rage'e girer avcı olur,keser,kesemessee,dahda rage e girer avcıdanda öte olup keser(sanırım 3 kere girdi o avcıdanda öte moduna ııy)keser yani savaşların sonucunu merak etmeyin,savaşaların sonucunu deiştirecek tek şey dirzztin yol arkdaşiların dır mesela dirzzt tam düşmanı keseerken catti-brie isimli uyuz hatun İMDAAAAAAK YETİŞİN KOMŞULAAAAAR die baırır dirzzit ona yardım edeim derken yaralanaır. catti bire tam anlamıyla bir uyuzudur eline kılıç almaya korkan bir hatunlen bi iki mağraya gripi cıkar ve elindeki edit bowla herşeyi herkesi souk kanlılıkla öldürmeye başlar.drizztede iş pişiriri wulfgar denilen hayvanatada wulfgar ise apayrıdır.boşzamnlarında ölüp respawn olur ve conan the barbariandan hayvanlık dersleri alır,kıskançlık krizlerine girer kafasına çok darbe aldıından aptaldır,bide aegis fang die bi çekici var bahousdan almış TEMPUUUUS die bi besmele çekip fırlattıı HERŞEY ölür. regisi anlatmıorum.anlat dieini döverim brunor var pis cüce bol bol ağlayıp arklarının hayatını kurtarmak için kendininkini feda eder.sürekli başkalarını kurtarır çünkü maldır bu adam.sürekli saldırılarına+4 alır girdiği rageler dolayısıyla. pistir. enteri var drizztle bunun bi olayı var kitapta yazmayan,yani bi adam nie dierine bu kadr kıl olurki,nedir yani nedeni açıklnsın,bence enteri drizzt'e hayran ama sevigsi böyle dışa vuruyo,eh dirzzte parlak oğlan ha.drow güzeli. jarlaxle var kelini oraya buraya sokup cat cat cat yaşasın kötülük! die baırmaz ama baırsa ii olur. bu kitapta bol bol arkdaş hayatı kurtarılır,fedakarlık yapılır,kılıç sallanılır,ölnler reslenir. bu yazıyı görnce aman çok uzun hayatta okuyamam diene hayatı boyunca drizzt okuma yalama yutma cezası veriririm.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İlk ucleme cok guzeldi, Buzyeli fena degil digerleri havagazı. Yok efendim Wulfgar olmek uzereydi son bi gucle kurtuldu kırdı vurdu gecirdi........ diger kitaplari hep boyle gidiyo işte Yazar paraya dokmus işi[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el [Bu mesaj Masticore tarafından 10 Şubat 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Drizzt in tek baba kitabı Homeland dir bence gerisi de yalandır. Ha bir de klasik Drizzt lafı: "Onun ölümündeki, fedakarlığındaki anlamı yok etme" gibilerden bir şeydi işte[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Drizzt iide.Bence ilk üçlemenin sonunda ölmeliydi.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Jarlaxle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 "jarlaxle var kelini oraya buraya sokup cat cat cat yaşasın kötülük! die baırmaz ama baırsa ii olur. " Son kitapta(Sarışın Drowum) büyük bir süprizle peruk takıp hikayeyede isim babalığı yapıcakmış..
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: DoGMeaT, 10 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki: evet kitabı okumadan bi özet sunuyim size şimdi bi dirzzit var kendisi ultra cool bi adam.bu adam "girdap gibi dönen"palalaryıla her şeyi keser,kesemediği olursa rage'e girer avcı olur,keser,kesemessee,dahda rage e girer avcıdanda öte olup keser(sanırım 3 kere girdi o avcıdanda öte moduna ııy) [signature][hline]Drizzt in DÖVÜŞÜRKEN ARKADAN Jarlaxle nin attigi 5! hançeri TEK kiliciyla savusturdugunu unutmussun ama ne olursa olsun drizzti severim çünkü kitapta çoğu dusmani drizzt zekasını kullanarak yener ayrica her savasci ölene kadar yenilmezdir tabi drizzti öldürmek salvatorenin işine gelmez Hem bide söle düsünün drowlar en aşmış ırk sayilabilir ehh drizzt te bu irkin en aşmış savascisi bide böle düşünün bu biraz ben bi kahraman yapayim ejderha olsun bide ejderhalarin en büyügü ve yaşlisi olsun hemde herkese iyilik yapsin kötüleri pataklasın olmuşI know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain [Bu mesaj Khalin tarafından 10 Şubat 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Khalin tarafından 10 Şubat 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok be yapmayın Drizzt'i ilk üçlemede işi bitseydi o zaman da hani drizzt nerde ne zaman yeni kitap cıkacak ya da drizzt bi taneydi gerisi hikaye derdiniz evet Salvatore cok abarttı artık ask romanı tadı var kitaplarında ilk üçlemeden sonra hep aynı kurgu ile gitti kotu oldu pek heyecan olmadı o konuda da size katılıyorum amaa.... Drizzt Rulezz....... :p[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet tabiki derdik.İşte o yuzden oyle kalmalıydı[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/921710-drizttin-yeni-kitaby-ne-zaman-cykacak/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok be yapmayın Drizzt'i ilk üçlemede işi bitseydi o zaman da hani drizzt nerde ne zaman yeni kitap cıkacak ya da drizzt bi taneydi gerisi hikaye derdiniz evet Salvatore cok abarttı artık ask romanı tadı var kitaplarında ilk üçlemeden sonra hep aynı kurgu ile gitti kotu oldu pek heyecan olmadı o konuda da size katılıyorum amaa.... Drizzt Rulezz....... :p[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet tabiki derdik.İşte o yuzden oyle kalmalıydı[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Öne çıkan mesajlar