swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sinekleri çok severim çok sekil hayvanlardir Arilari öldürmeyi severim zevkli oluyor..Ari ile Sinek çok saglam kapisiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 beni de hiç arı sokmadı, allerjim de varmış bilemiyorum yani sokarsa nolur. harvester'ı ararız olası bi durumdan korunmak için artık. :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 benimde alerjim var arıda soktu bünyeden bünyeye değişiyor.[signature][hline]nothing
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benimde alerjim var $i$iyorum deli gibi..[signature][hline]Gaius Julius Caesar
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Uçan ufak canlılardan acayip tırsıyorum...Nerde bir arı , sinek görsem hemen kaçmaya bakarım...Hele eşek arısı gördüğüm an anında bağırırım ehah...Daaha arı marı sokmadı beni aman allah korusun... Geçmiş ola[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arı bu sokar tabi sokmak için ideal hayvan :d[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben usta sinek avcisiyim Arilar çok tehlikelidir sakat hayvanlar ama dogal dengeyi bozmamak için öldürmemek gerek ama Öldürüyorum :) Özellikle Yabani arilar çok sakat ve çok tehlikeli.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arılar bu kendine yakışanı sokarlar[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başlık su içtim gibi olmuş=) bu arı sokması olayının alerjisi olanlarda inanılmaz bir etkisi var ya.. gördüm yani anlatılırdı da inanmazdım..resmen küçük bir top haline geliyor deriniz..Tabi bir adet değil.. 20-30 adet..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 su içtim gibi hiçbirisi olamaz :P efsane bişi o kim açmıştı onu ya su içtimi hatırlayamadım da ha[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Volfied demiş ki: karpuz açmıştı valla volfi öyle demiş.. allahtan kurtulduk karpuzdan 4aylığına da olsa :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lol :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bal arısını kızdırmazsan sokmaz derlerdi yalan. Bundan 4 5 sene önce yolsa yürüyom ari geldi kulami soktu gitti.. Hiç 1 şide yapmamiştim :) Acimiyomuş ama sonra şişti biraz. Geçmiş olsun...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Öne çıkan mesajlar