Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arı Soktu ^_^

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sinekleri çok severim çok sekil hayvanlardir Arilari öldürmeyi severim zevkli oluyor..Ari ile Sinek çok saglam kapisiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
beni de hiç arı sokmadı, allerjim de varmış bilemiyorum yani sokarsa nolur.
harvester'ı ararız olası bi durumdan korunmak için artık. :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
Uçan ufak canlılardan acayip tırsıyorum...Nerde bir arı , sinek görsem hemen kaçmaya bakarım...Hele eşek arısı gördüğüm an anında bağırırım ehah...Daaha arı marı sokmadı beni aman allah korusun...

Geçmiş ola[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Ben usta sinek avcisiyim Arilar çok tehlikelidir sakat hayvanlar ama dogal dengeyi bozmamak için öldürmemek gerek ama Öldürüyorum :) Özellikle Yabani arilar çok sakat ve çok tehlikeli.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
su içtim gibi hiçbirisi olamaz :P
efsane bişi o kim açmıştı onu ya su içtimi hatırlayamadım da ha[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Bal arısını kızdırmazsan sokmaz derlerdi yalan. Bundan 4 5 sene önce yolsa yürüyom ari geldi kulami soktu gitti.. Hiç 1 şide yapmamiştim :) Acimiyomuş ama sonra şişti biraz. Geçmiş olsun...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...