swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sinekleri çok severim çok sekil hayvanlardir Arilari öldürmeyi severim zevkli oluyor..Ari ile Sinek çok saglam kapisiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 beni de hiç arı sokmadı, allerjim de varmış bilemiyorum yani sokarsa nolur. harvester'ı ararız olası bi durumdan korunmak için artık. :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 benimde alerjim var arıda soktu bünyeden bünyeye değişiyor.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benimde alerjim var $i$iyorum deli gibi..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Uçan ufak canlılardan acayip tırsıyorum...Nerde bir arı , sinek görsem hemen kaçmaya bakarım...Hele eşek arısı gördüğüm an anında bağırırım ehah...Daaha arı marı sokmadı beni aman allah korusun... Geçmiş ola[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arı bu sokar tabi sokmak için ideal hayvan :d[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben usta sinek avcisiyim Arilar çok tehlikelidir sakat hayvanlar ama dogal dengeyi bozmamak için öldürmemek gerek ama Öldürüyorum :) Özellikle Yabani arilar çok sakat ve çok tehlikeli.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arılar bu kendine yakışanı sokarlar[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başlık su içtim gibi olmuş=) bu arı sokması olayının alerjisi olanlarda inanılmaz bir etkisi var ya.. gördüm yani anlatılırdı da inanmazdım..resmen küçük bir top haline geliyor deriniz..Tabi bir adet değil.. 20-30 adet..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 su içtim gibi hiçbirisi olamaz :P efsane bişi o kim açmıştı onu ya su içtimi hatırlayamadım da ha[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Volfied demiş ki: karpuz açmıştı valla volfi öyle demiş.. allahtan kurtulduk karpuzdan 4aylığına da olsa :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lol :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bal arısını kızdırmazsan sokmaz derlerdi yalan. Bundan 4 5 sene önce yolsa yürüyom ari geldi kulami soktu gitti.. Hiç 1 şide yapmamiştim :) Acimiyomuş ama sonra şişti biraz. Geçmiş olsun...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar