Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arı Soktu ^_^

kermit

Öne çıkan mesajlar

bu gün sabah evden çıktım böyle portakal ağacı var bizim apartmanın altında bi sürü onların baya bi yakınından geçmek zorunda kaldım
onların altlarında da bi sürü çiçek felan var yeni çiçek açmış böyle bi sürü şey düşünün
tam yaakından geçerken birden bi canlanma oldu ve vızzzz diye en az 10 20 tane arı havalandı birisi geldi elimi soktu hayvan o sırada elimde sigara vardı bi de elimi sallıycam derken diğer elimi de sigara yaktı
acıyo lan bu meret....[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun arı sokmasının ucuz atlatmısın valla arı sokması kovanın kenarında bir yerde oslaydı butun arılar ustune culana bilridi :D bide yaraya kibrit surerler nedenini bende bilmiorum ama ise yarıor derler tekrar gecmis olsun ...[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!|
Mail | Msn
Sosyal ağlarda paylaş

12-13 yaşlarındayken tuglaların arasında bi arı kovanı vardı oraya torpil koyup patlattıktan sonra 5-6 yerden sokmuşlardı benide direk hastahanelik olmuştum 1 kerede hayvan gibi bi arının üstüne bastım evde o sokmuştu o 5-6 taneyi aratmadı zaten eşşek arısı mıdır nedir yusyuvarlak bişey[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
supersonicmemed, 25 Şubat 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
12-13 yaşlarındayken tuglaların arasında bi arı kovanı vardı oraya torpil koyup patlattıktan sonra 5-6 yerden sokmuşlardı benide direk hastahanelik olmuştum 1 kerede hayvan gibi bi arının üstüne bastım evde o sokmuştu o 5-6 taneyi aratmadı zaten eşşek arısı mıdır nedir yusyuvarlak bişey fena zonklatıyo arı sokma olay gözünün etrafını fln sokarsa bitmişsin zaten
[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 25 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
18 yıldır arı marı sokmadı çok korkuyom annneeee...

+1,

beni de hiç arı sokmadı ve bende 18'imdeyim. valla bulaşmazsanız sokmazlar. şahsen arı kovanlarına pompalı su tüfekleriyle su fışkırtma gibi alışkanlıklarım olmadığından sokmadılar beni herhalde. arılarla iyi geçinirim, öyle ters hareketler yapmam.

hem yazık hayvanlara be. o kadar çalışkanlar, bütün gün çiçeklerden bal topluyorlar, kovan yapmaya kasıyorlar siz gidip 3-4 saniyede bütün emeklerinin içine ediyormuşsunuz hayvanların. ben küçükken tatil köylerinde hep arılar görürdüm bal ya da reçel kaselerine düşen, onları falan kurtarırdım. çok saygı duyardım arılara :-p..
Sosyal ağlarda paylaş

beni sokmamalarının nedeni kanımdaki bi protein. sivri sinekte sokmaz beni. millet ilaç sıkarken koluna bacana ben cıbıl cıbıl yatarım heh. eski evimizde üzüm vardı sürü ile geliyorlardı kovalıyodum bişi yapmıyolardı ilginç. ama bi gün biri dellenicek içlerinden[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

demek ki arılar bana saygı duyuyor. çünkü sivrisinekler beni çatır çutur sokar, hiç acımazlar. bende onlara hiç acımam gerçi de :). kanımı emen hayvana ne acıyacam?

arılar en azından yararlı hayvanlar. çiçeklerin tozlaşmasını sağlıyorlar, bal yapıyorlar, hem rahatsızlık verdikleri de yok. tabii kahvaltı ederken salam, dil vb. et ürünlerine yapışıp 2 saat kesmeye uğraşmaları ve kahvaltının içine etmeleri dışında :)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...