Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bugün cnn türk'te başladı yeni sezon, yarışmacılara oyuncak tasarlattılar mattel atölyesinde, süperdi.. :) geçen sezon pek rastgelip izleyemedim ama gene trump'ın egosuyla kasılıp kavrulan ilginç bölümler olacak herhalde, ilk sezonu beğenenlere tavsiye ediyorum.. ;) "You are fired!" herif acayip pazarlıyor kendini ama, çok takdir ediyorum o açıdan..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Trump'ın konuşma tarzı için izliyorum ben onu.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ama aslında çok iyi noktalar var programda, ben mesela dikkat ettim o pamela'nın çocuklardan birine "salak&avanak jr" dediği yer vardı, trump'ın yardımcısı hemen yüz ekşitti orada. kadın kabullenmedi sonradan ama o küçük çocukları arkalarından da olsa küçümsemek işin dolaylı olarak başarısızlığına neden, zira müşteri her zaman haklıdır.. 8-) o raj isimli tip mesela bastondu, papyondu, alevli pantolondu :-p derken aslında kendini diğerlerinden ayırıyor imaj olarak, gözönünde tutturuyor. o kereta da iyi yakalamış olayı.. trump'ın konuşması bir kenara cidden önemli tüyolar var göze sokulmasa da dikkate alabileceği insanın.. ekleme: 2 saat önce filandı, emin değilim ama 19 ya da 20 olabilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Şubat 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu türkiyede başlıycak olan ne zmn gelcek acaba merak ediyorum ama bi de şöyle bişey varki bence orjinali kadar olamaz türkiyedeki neden ? bizim Türk insanı duygusaldır çekingendir mesela bizim yarışmacılar orjinalindeki gibi açık olamaz yarışmada iş vercek olan adam da Trump gibi dceli manyak olamaz :) adam lafını esirgemiyo abi eziyo resmen .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bence de olamaz, ki nedeni çok basit, o programda trumpı çıkarın, yerine kimi koyarsanız koyun aynısı olmaz bi daha. adam gerçekten inanılmaz bi adam, idol yani o derece :) ayrıca yarışmaya katılanlar da oradakiler gibi olamaz, mesela 1. sezonda birisi en iyi arkadaşını seçti elemek için, şaşıran bi tek trump oldu :) beklemezdim felan dedi, o kadar. bizimkiler büyük ihtimalle kameraya oynar çoğunlukla + 'sıkı' arkadaşlıklar felan kurarlar, ağlar zırlarlar popstara felan çevirirler ne bilim :) bi de şu var, türkiyede o potansiyeldeki hiç kimse, bu işsizliğin içinde 15bindolar için halihazırdaki işini terketmez, işsiz birisi de o kalitede birisi olamaz. yalan yani bence baya baya[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar