Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 vay be...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz_kedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Hepimizin Sonu OnunkiyLe ayni..... oLumu BekLememek Lazim Birakinda oLum bizi BekLesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Superman'de olduyse vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 basımız sağ olsun :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Eşi rahatsızlığı için çok üzüldüğünü söylüyor, yakınıyor... Superman'in verdiği cevap çok hoşuma gitti. Peder "hastalıkta ve sağlıkta" derken bunu kastediyordu. Bakalım bana ne kadar bağlı ve sadıksın.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çok üzüldüm.. Başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Allah Rahmet Eylesin[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Amma seveni varmış be... 52 yaşındaymış adamcağız , gerçi öyle yaşamaktansa ölmeyi yeğlerdim ben... Toprağı bol olsun...[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Scott Kurtz un cizimi[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 çok güzel çizmiş hakkaten[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Resim çok anlamlı şu ana kadar gödüğüm en güzel superman çizimi... görünce gözlerim yaşardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya karikatür beni bi garip yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çok anlamlı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: W3r3wolf, 11 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Toprağı bol olsun. dipnot (söylemezsem çatlarım :)): gayrimüslimlere "Allah rahmet eylesin" değil, "toprağı bol olsun" denir genelde :) Allah rahmet eylesin dini beni ilgilendirmiyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Toprağı gani gani olsun[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Süperman de ölebiliyormus demekki iste ölümün bize ne kadar yakın oldugunun kanıtı... Allah rahmet eylesin...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 beyler öldürmeyelim gelin yaşatalım.Smallville diye bir diz var takip edelim.Superman'in gençlik yılları diye.Cnbe daha almadı diziyi malesef.ben pasif indiriyorum.4. seondayız.3.sezonda christopher reeve 2 bolumde oynadı.tek kelimeyle muhtesem. http://www.kryptonsite.com.oyunculara fln bi goz atın.dizi 7 sezon olucak.7.sezon sonunda superman filmi yapılıcak diyolar.cast değişmeden.lois lana klark fln hepsi çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Karikatür çok anlamlı gerçektende. Üzüldüm :([signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 "Bu yeni hareket-macera dizisi, sürmekte olan Superman efsanesini ve onun klasik karakterlerini teenage bir Clark Kent’in gözlerinden anlatıyor. Kansas’ın Smallville kasabasındaki ilk gençlik yıllarında, Clark’ın yeni keşfettiği süper güçlerini kontrol altına alma çabası, dizinin ana eksenini oluşturuyor. Gerçekçi karakterler ve sanat harikası özel efektlerle Superman efsanesini tekrar temellerine oturtacak olan Smallville dizisi, Clark Kent, Lex Luthor ve Lana Lang’ı yeni kuşaklara tanıtmayı hedefliyor." http://www.cizgiroman.gen.tr/haber/134 ilk 2 sezon türkçe altyazılı(12dvd) 3.sezon ingilizce altyazılı(6dvd) 4. sezon hdtv divx 14 bölüm(2dvd) isteyenler mail atabilir. [email protected][signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar