Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok abi en ii araba NİSSAN SKYLİNE GTR R34

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçi adı destan uzulugunda ama bir o kadar güçlü bir o kadar hızlı bir okadar hırçın... Hangi araba oldugunu bilmeyenler için anlatayım NFSU serisini oynayanlar kesinlikle bilir ama oynamayanlar için de makyajlı halinide Hızlı ve öfkeli 2 filminde bulabilirler Hani varya MASMAVİ NEONLARIYLA TRAFİKTE 150 KM SÜRATLE ARABALARIN ARASINDA SÜZÜLEN seyircilerin arasındada O GÜZE N2O DUMANIYLA MİLLETİ HEYECANLANDIRAN ARABA WARYA. resmini koymaya gerek duymadım ama isteyrenler için koyabilirim.Bide bu arabaları getirtebilecegimiz bi yer warmı? warsa bu arac hakkındaki düsündüklerinizi ve yerini soylerseniz sevinirim... özellikleri:

Alltime 4WD
6 speed
6 silindir
246 hp
300 küsür nm tork yanlış hatırlamıyorsam
2.6 cc
süper bişii yani
Mesaj tarihi:

Yeni Skyline hakkında bir çok spekülasyon var... açıkçası El Nino kasayı sevemedim. Montaj mıdır bilmiyorum ama bu güzel gözüküyor varis olarak...

Mesaj tarihi:
standart'ının o kadar düşük(250ye düşük diyoruz, şımardık) beygirde olmasının sebebi Japonya'daki kurallarla ilgili. Belli bir hızın üstünde giden araba yapmak yasak. Ayrıca belli beygirin üstünde yapmak da yasaktı. Skyline'ın fabrika çıkışı gücünü chip oynamasıyla 250lere düşürüyolar, daha sonra ufak bir müdaheleyle 90-100 beygir direk artış sağlanıyo diye hatırlıyorum.. yalan olmasın,kesin bişi söyleyemiyorum.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Mesaj tarihi:
gerçi ben bu arabadan yolda olmasa da park etmiş haliyle gördüm ama (eski kasa skyline, sonra dodge neon modifiyeli de gördüm) alsan hangi yolda sürecen allahaşkına puf[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mino, 22 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Yeni Skyline hakkında bir çok spekülasyon var... açıkçası El Nino kasayı sevemedim. Montaj mıdır bilmiyorum ama bu güzel gözüküyor varis olarak...

çoook hoşuma gitti ... hemen sipraiş ediyorum yapsın nissan bana :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
Dünyada en çok spor araba Türkiye'de war ama skyline yok bence çok saçma getirsinler bi kaç tane modifie etsinler nolcakki yenisinden eskisinden. Dergileri alıorz tuning fuarları oluo we boyne modifie edilmiş supra skyline 350z nin resimlerini GÖRMEKTEN BIKTM KENDİ GÖZLERİMLE GÖRMEK İSTİORM ARTIK!!..... :)[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
ama neticesinde gel görelimki Türkiye'de vergiler bilmem ne uçmuş gitmiş west coast customs da adam 7 serisini modifie edio acaip derecede we 95k usd ye satıo burada sana motorla 2 lastik werirler o paraya :D[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
mordre legacy süper arabadır. En kısa mesafede durabilen araba die hawa atar subaru ztn :P ama skyline dururken haşmetli bi şekilde dönüp bakar msn :)[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 23 Ocak 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
Skyline'in direksiyonu sagda degil mi, niye getirsinler Turkiye'ye?
LOL bi araba mesela ingiltere de we usa da satılıorsa üretim bandından her iki şekilde de çıkabilir o sorun deil. Ayrıca bu resimde öle die tüm araçlar sağdan direksionlu olcak deil :) arttııııı türkiye de ben sağdan direksionlu araba çok gördümm :D[signature][hline]Resistance is futile
  • Yeni Oluştur...