serpherus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bide bu patch olayı falan ne kadar zaman alır ve nası yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 12,99 avro ama 3 yada 6 aylık üye olursan fiyat düşüyo şu an mevcut 3 patchın toplamı 80 mb[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion [Bu mesaj yevaud tarafından 26 Şubat 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serpherus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kardeş saol ama ben bu patchleri nerden indirebilirim ve oyunu açınca oto patch sistemi yokmu knight onlinedaki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 elindeki versiyon EU ise kendisi çekio zaten yoksada fileplanetten bulabilirsin ayrıca her soru için topic açma sorularını sitede önceki topiclerde ara bulamazsan hepsini topla bi başlık altındaki insanlar yardımcı olsunlar yoksa bu şekilde yörünge dışına gidersin[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serpherus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya herkes kusura bakmasın gerçekten bu hareketim biraz acemilik birazda heyecanımdandır herkes kusura bakmasın saolun yardım için bu iyiliğinizi unutmam ilerde güçlendiim zaman sizide görürüm;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bak ne denmiş: WOW FAQ Başlığı-Foruma yeni üye olan arkadaşlar LÜTFEN ÖNCE bu topici okusunlar/Eno said: Oyunun ücreti ve aylık ücret ne olacak? US 50$, EU 45 Euro / 25£ civarlarına satışa çıkarılıyor. Aylık ücret; Aylık 12.99 Euro (£8.99), 3 aylık 11.99 Euro /ay £8.39), 6 aylık 10.99 Euro /ay (£7.69) olacak. Gamecard konusunda bir açıklama gelmediysede muhtemelen aynı fiyatlara satışa sunulacaktır. yani aylık 15 dolara oynuyorsun işte..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar