Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Daha önce açtığım oyunlar açılmıyor topiğinin sorununun direct3d olduğu kesinleşti ancak ne yapabilirim? şu an dxdiag'ı açtığımda direct3d bölümüne gelince de restart atıyor..içinde direct3d olan herşey kendiliğinden restartla sonuçlanıyor.. bana bir çıkış yolu söyleyin lütfen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Desktop -> *sağ click* -> Properties -> Settings -> Advanced -> Troubleshoot -> Hardware Accerelation ile oyna.. Eğer problem çözülürse, muhtemelen problemin ekran kartından.. Eğer problem çözülmezse, problem Windowssal.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dediğin ayarı yaptım.. ivmeyi nereye düşürüsem düşüreyim alet gene resetliyor kendini.. o zaman sorun windowssal oluyor heralde.. onu nasıl çözeceğim? format dahil her şeyi yapabilirim..ama format çözmedi bu sorunu..şimdi ne yapacam??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Oha format çözmedi ? Ehm, belki driverların problemlidir, veya DirectX'in ve sen her formatladıktan sonra problemli driverları ( veya directx i ) yüklüyorsundur ?[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 de ben bu bilgisayarı 1 yıldır kullanıyorum ve bir yıldır da aynı driverlar yükleniyor.. cd durduk yerde bozulmaz di mi? yani driverların olduğu cd ? yani harbiden soruyorum öyle bişi varsa gidip driver alıyım =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya niye alıyorsun ki drivlerler 18 mb falan bişi indir 2 dakikada netten.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 an itibariyle formata giriştim.. hadi hayırlısı.. bu sefer de çözmezse artık teknik servis yolu gözükecek bana..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sharky sağol kafama ekran kartından olabileceğini soktuğun için.. her şey ati kontrol paneli kaynaklıymış.. sorunu hallettim gibi gözüküyor son bir deneme yapacağım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 aynı olmasa da benzer bir sorun bende var 98 kullanıyorum ve direct 3d sorunum var. her test etmeye çalışışımda Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) gibi ilginç bir hata karşıma geliyor. Tam olarak nasıl çözdün açıklayabilir misin?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ekran kartıının driverını guncelleştir . direct x son surumu yukle.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 driver update deneyeceğim şimdi. directx ile alakalı olsaydı, önceden de çalıştırmazdı direct9 da çalıştırıyordu hiç sorunsuz[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 driver güncelleştir bir dene olmazsa (ki bende olmadı) ekran kartının driverlarını yüklerken ekstradan bir programımsı bir şey yüklüyorsa onu sil.. mesela ekran kartın asus ati radeon 9200 ise ekran kartını yükleyince ari kontrol paneli yükleniyor.. Onu kaldır sorun düzelir.. [p.s:ancak benim sorunumla seninki farklı..Ben içinde directx olan hiçbir şey yapamıyordum..O test tuşuna basamıyordum bile..][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 zaten driver yüklerken yanında gelen kontrol panellerini yüklemeyin. anlamsız anlamsız özellikler içerip bir ton bellek çalarlar. üstüne (şimdi öğrendik ki) sistem kararlılığını bozuyorlarmış..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 update tamam ve konsolda da bir sorun yok. konsolun geldiği ayarlarda galiba sorun.[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 konsolu silip deneme yaptın mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 nvidia konsolundan nasıl kurtulabilirim ki ?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 denetim masasında görünüyor mu? Görünüyorsa oradan dene.. Yoksa c:/windows/inf/sysoc u aç.. [Components] bölümündeki hideların yerine bir , at..Sonra tekrar bak ekle kaldır'a.. Olmazsa bilemeyeceğim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 denetim masasındakini kaldırınca bütün görüntü olayları gidiyor, inf klasörü içinde de öyle bi dosya yok :)[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sysoc.ini olması lazım.. sysoc.inf de olabilir.. ama program ekle kaldırdan kaldırabiliyorsan kaldır.. ne gidiyor ki?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 windows yeni formatlanmış gibi oluyor. sysoc adında bir dosya yok inf klasöründe [Bu mesaj StRoLch tarafından 26 Şubat 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar