Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kusursuz Cinayet

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

kusursuz cinayet den kastın katilin bulunamamsımı. Öyleyse yıllar geçtikçe bu zorlaşıyor çünkü otopsi olayları çok ilerliyor. birde arkanda salam adamlar falan olacaktı olayı örtbas etmesi lazım![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Des, 25 Şubat 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
İpucu: Bir kaç cevabı var sonucta siz aklınıza ilk geleni söyleyin bi tespitde bulunucam.

kardeşini öldürmüş

hayır potansiyel bi seri katil degilim sadece daha once okumustum :p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Kusursuz cinayetin bence ilk pirensibi böyle bir forum acmmak ve gölgenden bile saklamak olur sanırım :D Bunun yanı sıra bence en az bir 5 sene ortam yapman lazım kendini cok iyi göstermen lazım ark ortamında dost olarak secilcek insanların basında gelmen ve güven kazanmıs biri olman lazım ama cevrendeki bu kişiler gayet doğal insanlar olmalı onların 1. derece yakınlarıda tabi yani orta tabaka insanları secmen gerekli bu arkadaşlık süresi boyunca bir kişinin her kötü düşüncesine karsı cıkman sence deseler cok saf bir cvp vermen gerekir yani tek bir cevrede böyle bir şey yapmanı düşünecek kişi sayısı % hiç olmamalı o yüzden yeni kişilerle tanısmaktan kacınmalısın her artan kişi sayısı senin yakalanmana bir okadar sebebiyet olur . Ondan sonra bu zaman icinde en dikkat cekmeyecek zamanlarda yani geceleri evde bu suikast hakkında kasman lazım gündüz yaparsan cevrendeki kişilerin nerde bu adam diye ufak görünen bazı soruları zamanla şüpheciliğe kacabilir en iyisi gündüz küçük çapta ve göze batmayacak bir işe girmek olmalı secim olarak süikasti yapacağın kişi ile aranda en az bir tabaka olması lazım iz bırakmak istemiyorsan eğer sende aynı seviyede isen bu 5 sene gibi bir süre içinde ondan en az iki tabaka altında bu ortamı yapman gerekir ve ortadaki tabakadan hiç bir tanıyanın olmaması lazım cünkü düşünüldüğü zaman üsttabakadaki bir kişinin bilinmeden kaybolması orta tabakadaki kişilerin daha cok konusmasına işarettir onların düşünceleride zamanla dedikodu haline gelmesi bazı yerlere laf ulaşmasına yol acabilir burdanda söyle bir olay cıkabilir yaa orta tabakada susu vardı bu adamı sevmezdi o yapmıs olmasın olm adam nie yapsınki onun ölene kıl olduğunu herkez bilio bile bile yaparmı ya bir alttabakaya yaptırdı ise derse bu sefer alttabakadan insan ararlar alt tabakada aradıkları zaman senin sayılan isimler arasından olmaman lazım ...... neyse ya daha fazlasını isteyen özele gelsin cok uctum uahauhauh :D kullandığı terimlerde anlama zorluğu cekebilirsiniz katılıyorum ama yazmakla anca böyle oluo düşüncelerim :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 25 Şubat 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Kusursuz cinayetin bence ilk pirensibi böyle bir forum acmmak ve gölgenden bile saklamak olur sanırım :D

güzeldi :)

kusursuz cinayet olayını bende çok düşündüm onu yapmak için kurbanınla aranda hiç bir baglantı olmamalı dna parmak izini saklamalısın ve kendini o cinayeti işlemedigine dair inandırmalısın. artık nasıl yaparsın bilemem ilaç mı kullanırsın hipnoz mu edersin kendini ama birşekilde inandırman gerekiyor.
somut kanıtların dışında cinayetlerin çözülmesindeki en büyük etken suçlunun davranışları . vicdan azabı (pişmanlık) ve korku yakalatıyor birçok katili.
ama hiçbir cinayet kusursuz olmaz sadece suçlu bulunmaz bazı durumlarda o kadar.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

orta yaşlı bir insan ise kalp krizi geçirmesini sağlayacak bir el hareketi var, tıp kitabı karıştıran bi kaç sayfa bilir (ben fiction bi kitapta okudum ama gerçek böyle bişeyin olabilmesi) gençse overdose a teşvik edip tanınmadan uzaklaşmak, bebekse kusucağı bişi yedirip sırtüstü yatırmak. en kusursuz cinayet heralde cinayet olduğundan şüphelenmeyecek bir cinayettir. ama katillerin psikolojisi klişeleşmiştir, cinayetlerini belli etmeden duramazlar. bu yüzden böyle bir forum başlığı gördüklerinde kendilerini tutamazlar.

mesela.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu bir ıraklı bilim adamından duydum yaklaşık 35 cm kadar bir cukur kazıosun icine kedi ölüsünü koyuyor. üstüne zift talas ve zeytin yağı döküp kapatıyorsun .! sanırım 1 hafta kadar sonra kazıyorsun kedi kına gibi toz haline gelmis oluyor basit bir yaylı aparat yapıp bu toz haline gelmis kediden biraz bu aparatın üstüne koyuyorsun ve kurbanın basacağı bir merdiven veya bir yere koyuyorsun ondan sonra kurban ona bastığında bacağına gelen o toz kurbanın 1 saat icinde bacağından baslıyarak saatte yanlış hatırlamıyorsam 25 cmlik kısmını kangren yapıyor ... gerisini siz düşünün daha duyduğum bazı seyler var ama acıklarsam MIT le papaz olmak istemiyorum :D uehuehu[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

yokkk o bilim adamı cok deney yapmıs o tozla bence :D
Kusursuz cinayet islemek isteyen arkadaslar bu konuda yazılmıs bir kitap var bikdigim kadarıyla kitap Amerikada yayınlandı bir kiside kitabın anlattıgı cinayeti taklit etmeye calısıyor daha sonra ama yakalıyolar biseyi atlıyordu galiba.Sonra bunun filmi yapıldı The Perfect Murder gibi birsey olması lasım.Film el kitabı gibinerdeyse yapmanız gereken herseyi anlatıyor.En sevdigim ipucunu anlatayım.Katil yanında hep bir torpu tasımalıdır Neden ? Cinayet islendikten sonra silahın namlusunun icini torpulerseniz balisikte yapılan incelemede silahın namlusunun ve kursunun ustundeki izler tutmayacak boylece pacayı sıyıracaksınız.[signature][hline]Power is Everything
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsanız eger ben birini öldürürsem boş bi yerde yakarım hindular gibi toza çeviririm herifi yandıktan sonrada bi güzel kalasla ezerim kemiklerini daha bi toz haline gelsin. sonrada bogazdan sal gitsin külleri. tabii bu öldürdügüm adamın benimle bir alakası olmaması lazım ki yakalanmayalım. akşam arkadaşı çagırıp sonrasında hokus pokus şeklinde kaybeden bi adam fena dikkat çeker.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 22 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
dünyada ksusursuz kavramına uyan hiçbir şey yok ancak yakanmanı önleyecek kadar güzel işleyebilirsin tabii buna kafa yormak lazım
Bu sırada hayırdır... Kurban kim ???

kusursuz diye bisey var tabiki!!

BENIM :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hassan, 26 Şubat 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
Allah bilicek en nihayetinde. kusursuzluğu kalmıyor o vakit.

işte budur ya dimi
sonra bizi şikayet etcek fbi a felan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 23 Kasım 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
Ben işte onu çok merak ediorum. Gitsem çok çok alakasız bir herifi öldürsem acaba beni bulurlar mı? YAni taam 10 tanede saç teli bırakıyım etrafa ama nasıl bulacaklarki beni?

mesela gittim bilmemne sehrindeyim,herifin tekini bogdum karanlikta kimsede yok.parmak izi v.s bulunur belki,o ana kadar herhangi bi seyden dolayi polise p izi vermissemkim ldugum bulunur. vermediysem bile verince heralde bi teknolijik alt yapilari varsa p izlerinin ayni oldugunu bilg soler :) tabi tr de varsa bolye bi network polislerde.. polisle hic isin olmadiysa ve olmicaksa bulmalari zordur heralde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...