Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsunami before-after fotoğrafları

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Bu arada bu kadar çok ölüm olmasının temel ndenlerinden biri de halkın bu konuda yeterince bilgilendirilmemiş olması. Haberlerde verildiğine göre depremden sonra 3-3,5 saat içinde deniz 500m kadar çekiliyor ve binlerce insan buna şahit olmak için sahilde ve amatör çekimlerin çoğu da buraya gidip bu anı yaşamak isteyen meraklı insanlara ait. Oysa bu konuda yeterince bilinçli olsalardı deprem+denizin çekilmesinin hele 500m kadar çekilmesinin büyük bir tsunami felaketine gebe olduğunu anlar ve yükseklere kaçarlardı. Bu da ölüm sayısını cidi oranda azaltırdı. Tabi burada devlete de iş düşüyor tüm yayın organlarında yayınlar kesilip yükseklere kaçılması gerektiği, sahilden uzaklaşılması gerektiği söylenmeliydi. Hoş, bu durumda da izdihamdan ölenler olurdu o da ayrı ama her durumda ölü sayısı yarıya inerdi bence...
Şimdiyse ölenlere Allahtan rahmet dileyip kalanlar için elimizden geleni yapmak zorundayız. Yardım ve bağış için hesap numaralarıyla adresler vardı, bakarım patide yoksa buraya eklerim.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Allah yardimcilari olsun bizim elimziden bu akdari geliyo Cimri Amerikada az para vermisti neysse milet kınadi baydilar parayi sonra ...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

pekte belli olmuyo çok dikkatli bakmak gerekiyor asıl kamera görüntülerinde gerçek yüzü belli oluyor bide gündüz herkes sahildeyken yakalamış milleti ondan fena olmuş. hoş gece olsada bu sefer karanlıktan ne oldugunu anlamazlardı ya neyse.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum siz üzüldünüzmüde ben seye üzüldüm türkiye sadece resmen endonezya ile ilginedi oda müslüman olduugundanmi ne aslidna örnek bi davranısla diger ülkelere de aynı yardimi etseydi belki bi lider olarak yükselebilrdik ama vardir bi bildikleri ...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

sanmam osmanli gibiyken bizim gibi tepki koyan yoktu öncesindede yoktu sagolsun büyük önder Atatütk herseyi degistirmis hehe size sacma gelicek ama abzen tolkienin yüüzklerin efendisindeki Aragorn karakterini Mustafa kemal den esinlendigini düsünüyorum heh tabi kitaptaki :)

Neyse iset baya bisey degisti olamz osmanli bi daha insanalar görüs istemiyo sadece onlari rahat ettircek bi lider istiyo ak parti bunlari vericez dedi öle gecti basa chp ?? o kendi icinde zaten paramparca....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 26 Şubat 2005 02:16 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum siz üzüldünüzmüde ben seye üzüldüm türkiye sadece resmen endonezya ile ilginedi oda müslüman olduugundanmi ne aslidna örnek bi davranısla diger ülkelere de aynı yardimi etseydi belki bi lider olarak yükselebilrdik ama vardir bi bildikleri ...

Basbakan Depremin vurdugu tum ulkelere gittiki[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...