Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yaş ortalamaları genellikle 100'ün üzerinde olan Kafkas köylülerinin sırrının yoğurt olduğunu sanırdım ben. Bu köylülerle röportaja giden bir İngiliz gazeteci, evinin eşiğinde ağlayan bir ihtiyar görmüş. Adamın yaşını sormuş ve "108 yaşındayım" cevabını almış. "Neden ağlıyorsun" diye sorunca da "Babam sabah evden çıkarken bana tokat attı" diye cevap vermiş ağlayan ihtiyar. İngiliz gazeteci şaşırmış ve sormaya devam etmiş: - Baban sana neden tokat attı? Ağlayan 108 yaşındaki adam, burnunu kolunun yenine silerken, hıçkırıklar içinde bu soruyu da cevaplamış: - Çünkü büyükbabam da sabah evden çıkarken babama tekme atmış. bu olay tamamen gerçek...[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 fıkraydı bu en son¿ :-?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hayır bir haber sitesinden aldı babam bana göstermek için[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olmaz öyle şey inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 gercekligini nasil kanitlayabilirsin=)? inanmadim ben ya yani olamazkiiiiii hayir iddia ediyorum cidden olamaz hem olsa bile nasi olsun ki mantiksiz hihh =P ha ayrica dede'yede yazik olmush gelen vurmu$ giden vurmu$ olayi..[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 köydekiler zombimiymiş?[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya bide sunu dusunun orda insanlar 10 yasında eveniyo 12 yasında cocugu oluyo[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bak yazıyor yaş ortalaması 100ün üzerinde diye ben bunu kendim almadım babam bi siteden bana göstermek için almış bu olayda gerçek olan bir olay arada bir erkeğin 15 yaşında çocuk sahibi olacağını düşünürsek dedesi 138 yaşında olur[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olması tıbbi olarak imkansız.Bir erkeğin bildiğim kadarıyla çocuk sahibi olabilmesi için en az 15-18 yşları arasında olması gerekiyor.Adam 108 yaşında,babası 122 yaşında,büyükbabası da 138 yaşında olsa ancak olabiliri.Ama bildiğim kadarıyla dünyadaki en yaşlı insan 115 yalında mı neydi.Oda öldü geçen sene :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden [Bu mesaj Horrible tarafından 25 Şubat 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu olay hürriyetin bi haber başlıgından alıntı. 66 yaşında bi herif var genç kalmanın sırlarını fln veriyor çok yer gezmiş araştırmış vs. kafkaslara gittiginde oradaki olayları anlatıyor. başka bi bölümde hint fakirlerinin ayaklarına kapandıgını fln anlatıyor vs. ne kadar genç kalınmak isterse istensin o adam sonuçta 66 yaşında bitmiştir olay.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Horrible, 25 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: 115 daha daha fazlası var hatta ikizler vardı 123 müydü neydi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: nameless13, 25 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: köydekiler zombimiymiş? +1 Haberturk haberlerını surada lanse etmeyın artık ya :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 o ikizler zaten direk immortal ölmeyecekler asla :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: trgdy, 25 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: ya bide sunu dusunun orda insanlar 10 yasında eveniyo 12 yasında cocugu oluyo çüş 12 yaşında çocuğu olacaksa 11 yaşında kamışa su yürümesi lazım.. bende mi bir sorun var yoksa 11 yaşında olur mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 onlardan biri coktan öldü bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 11 yaşında bir etkek çocuğunu çocuğu olması immkansız.O çocuk sütçüdendir :) Ayrıca kızlar içinde bluğ çağına girmeden evlendirilmio ztn çünkü kızlarda buğ çağına girmeden hamile kalamazlar...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: harvester, 25 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki: daha daha fazlası var hatta ikizler vardı 123 müydü neydi Dahada Fazlaları var memleketimizde ya da dünyada fakat nufüsa kayıtlı olmadığı için vs. nedenlerle bunlar kayıtlara geçmiyor.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 amcam 150 yaşında ve tekme atabiliyosa gidip ellerinden öpmek gerekir diye düşünüyorum :)[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 peruda bi kız 7 yaşında anne olmuş. ilk adetini 5 yaşında görmüş. en küçük baba da 8 yaşındaydı galiba emin değilim.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: zaidral, 25 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: peruda bi kız 7 yaşında anne olmuş. ilk adetini 5 yaşında görmüş. en küçük baba da 8 yaşındaydı galiba emin değilim. hey maşallah.. ben o yaşlarda küçük overmars'ın 2. bi işlevi olduğunu bile bilmiyodum..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ahaha lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sirri yogurt yemek degilmis yani, babadan dayak mi yemekmis? anlamadim ben.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bir adam vardı Türk 130 yıl mı ne yaşamış adam 1700lerin sonuna dogru dogmus 1900 lerin baslarında mı ne ölmüş.Cumhuriyet gazetesinin verdigi Cumhuriyet Tarihi diye bir serisi vardı verdigi orda gormustum.Adam hem Fransız ihtilalini gormus hem de Cumhuriyet in kurulusunu.Sanslı bi adammıs.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 @zaidral; yok artık ehauea.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: silverhelm3, 25 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki: bir adam vardı Türk 130 yıl mı ne yaşamış adam 1700lerin sonuna dogru dogmus 1900 lerin baslarında mı ne ölmüş.Cumhuriyet gazetesinin verdigi Cumhuriyet Tarihi diye bir serisi vardı verdigi orda gormustum.Adam hem Fransız ihtilalini gormus hem de Cumhuriyet in kurulusunu.Sanslı bi adammıs. vay be adama bak..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar