Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi gerçekten yuh diyorum

Reflective

Öne çıkan mesajlar

Yaş ortalamaları genellikle 100'ün üzerinde
olan Kafkas köylülerinin sırrının yoğurt olduğunu sanırdım ben.
Bu köylülerle röportaja giden bir İngiliz gazeteci,
evinin eşiğinde ağlayan bir ihtiyar görmüş.
Adamın yaşını sormuş ve "108 yaşındayım" cevabını almış.
"Neden ağlıyorsun" diye sorunca da
"Babam sabah evden çıkarken bana tokat attı" diye cevap vermiş
ağlayan ihtiyar.
İngiliz gazeteci şaşırmış ve sormaya devam etmiş:
- Baban sana neden tokat attı?
Ağlayan 108 yaşındaki adam, burnunu kolunun yenine silerken,
hıçkırıklar içinde bu soruyu da cevaplamış:
- Çünkü büyükbabam da sabah evden çıkarken babama tekme atmış.

bu olay tamamen gerçek...[signature][hline]Marijuana
I Love LinkinTalicA
Sosyal ağlarda paylaş

gercekligini nasil kanitlayabilirsin=)?
inanmadim ben
ya yani olamazkiiiiii
hayir iddia ediyorum cidden olamaz
hem olsa bile nasi olsun ki mantiksiz hihh
=P
ha ayrica dede'yede yazik olmush gelen vurmu$ giden vurmu$ olayi..[signature][hline]
I was lost in the pages
Of a book full of death
Reading how we'll die alone...
Sosyal ağlarda paylaş

olması tıbbi olarak imkansız.Bir erkeğin bildiğim kadarıyla çocuk sahibi olabilmesi için en az 15-18 yşları arasında olması gerekiyor.Adam 108 yaşında,babası 122 yaşında,büyükbabası da 138 yaşında olsa ancak olabiliri.Ama bildiğim kadarıyla dünyadaki en yaşlı insan 115 yalında mı neydi.Oda öldü geçen sene :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

[Bu mesaj Horrible tarafından 25 Şubat 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay hürriyetin bi haber başlıgından alıntı. 66 yaşında bi herif var genç kalmanın sırlarını fln veriyor çok yer gezmiş araştırmış vs. kafkaslara gittiginde oradaki olayları anlatıyor. başka bi bölümde hint fakirlerinin ayaklarına kapandıgını fln anlatıyor vs.
ne kadar genç kalınmak isterse istensin o adam sonuçta 66 yaşında bitmiştir olay.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 25 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
köydekiler zombimiymiş?

+1

Haberturk haberlerını surada lanse etmeyın artık ya :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

11 yaşında bir etkek çocuğunu çocuğu olması immkansız.O çocuk sütçüdendir :) Ayrıca kızlar içinde bluğ çağına girmeden evlendirilmio ztn çünkü kızlarda buğ çağına girmeden hamile kalamazlar...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 25 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
daha daha fazlası var hatta ikizler vardı 123 müydü neydi

Dahada Fazlaları var memleketimizde ya da dünyada fakat nufüsa kayıtlı olmadığı için vs. nedenlerle bunlar kayıtlara geçmiyor.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

amcam 150 yaşında ve tekme atabiliyosa gidip ellerinden öpmek gerekir diye düşünüyorum :)[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 25 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
peruda bi kız 7 yaşında anne olmuş. ilk adetini 5 yaşında görmüş.
en küçük baba da 8 yaşındaydı galiba emin değilim.

hey maşallah.. ben o yaşlarda küçük overmars'ın 2. bi işlevi olduğunu bile bilmiyodum..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

bir adam vardı Türk 130 yıl mı ne yaşamış adam 1700lerin sonuna dogru dogmus 1900 lerin baslarında mı ne ölmüş.Cumhuriyet gazetesinin verdigi Cumhuriyet Tarihi diye bir serisi vardı verdigi orda gormustum.Adam hem Fransız ihtilalini gormus hem de Cumhuriyet in kurulusunu.Sanslı bi adammıs.[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhelm3, 25 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
bir adam vardı Türk 130 yıl mı ne yaşamış adam 1700lerin sonuna dogru dogmus 1900 lerin baslarında mı ne ölmüş.Cumhuriyet gazetesinin verdigi Cumhuriyet Tarihi diye bir serisi vardı verdigi orda gormustum.Adam hem Fransız ihtilalini gormus hem de Cumhuriyet in kurulusunu.Sanslı bi adammıs.

vay be adama bak..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...