Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük takas (sixers - kings)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Antoine Walker =Gary Payton + Tom Gugliotta + Michael Stewart // Walker yuvaya döndü[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

[Bu mesaj screamer tarafından 24 Şubat 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nazr Mohammed and Jamison Brewer = Malik Rose + a first-round pick.

Vin Baker and Moochie Norris to the Rockets = Maurice Taylor and a first-round pick to Ny.

Spurs pota altına fazlasıyla güçlendirdi.Rockets overpaid bir danadan kurtuldu Knicks Scott Layden ı mumla arıyacak mı ne ?.

Espn den geldi.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 24 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
tam onu sölicektim
İgodaashffafhala yedek kalıcak mashburn gelicek yani :)
N.O Cap açıyo işte Sixers'da doğu finali hedefliyo.
Baron Davis----> Golden State'de gündemde

ehueheu o igadala manyak ya adamım benim sırf ismi bile yeter,iyi gidiyodu aslında sağlam atletti

bu arada davis trade olmuş goldenstate e Speedy Claxton ve Dale Davis karşılığında[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

acaba burdaki insanlar farkında mı Mashburn un sezonu sezon başlamadan kapadığını ve hatta emekli olduğunun farkında mı ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq

[Bu mesaj screamer tarafından 25 Şubat 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Emekli olacağım" diye bir karar vermedi Mashburn..

Ayrıca trade ile giden oyunculardan biri de Robinson, o da bu sezon hiç maç oynayamadı sakatlık yüzünden..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

antoine walker aptalı niye geri döndü celticse ya..tamam hawks kötü takımda eski takıma dönmek kötü bişi bence[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kings fena adamlar almadı sonuçta webber artık ne içeri girebiliyor ne de iyi rebound alıyor sadece iyi asist yapıyor(maç başına 5 asist kariyerinin en iyisi) ama o kadar her maç 22/8 9 gibi pota altı!!! oyuncusu için berbat şut atıyor ama kenny thomas olsun skinner olsun çok sağlam reboundçular zaten corliss in hücum gücü ortada yani kings için kötü bir takas değil...
phila için de açıkçası heyecan verici olduğu kesin ama başarı gelir mi onu webber belirleyecek tabi artık 32 yaşındaki webber ne kadar belirler bilinmez
Sosyal ağlarda paylaş

diğer takaslarda da arkadaşın mashburne niye sevindiğini anlayamadım adam zaten sakat artı gidip igudala yımı 5 ten kesecek...
hornets zaten cap boşaltıyor
walker ise çok ilginç oldu bence bu sezon walker hiçte fena değil zaten payton 1 maç iyi 2 maç kötü ama esas soru marcus banks ilk 5te nasıl oynar sırıtmazsa boston iyi bir sezon geçirebilir
bu arada nazr mohammedde süper oldu kazma nesteroviçin yerine vahşi bir pivot...spurs çok güçlendi
Sosyal ağlarda paylaş

isiah thomas neden verdi onu anlamadim, houston u yollamasini beklerdim ben bir sekilde[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 25 Şubat 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
"Emekli olacağım" diye bir karar vermedi Mashburn..

Ayrıca trade ile giden oyunculardan biri de Robinson, o da bu sezon hiç maç oynayamadı sakatlık yüzünden..

Demesine de gerek yok Hornets sene boyu emekli ol diye adamın başını yediler.33 yaşıjnda ve yaşının kaldıramıyacağı sakatlıklar ile uğraşıyor ki hadi geri dönse bile artık bir işe yaramaz.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...