Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U.O Bitiyor Mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xcrack illa 1 milyar para ödenmez diyorum ki git konuş ftp + telnet + acıp kapama paneli ilede gayet güzel sürüyor bu işler 1milyar falan fazla[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
said:
Xcrack, 23 Şubat 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Arkadaş 250 milyona server açılmaz dememiş , server gibi server olması için en az 1 milyar para gerekir demiş .

Ben de katılıyorum bu düşünceye , yurtiçi 1mbit kuru hat fiyatı bile 400 milyon olduğu şu devirde , güzel bir pc , hat vs 1 milyar eder.
1 milyar naptın ya?[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!.
Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
sihirlisayfalar hiç birşeye karışmadıından dolayı ftp kullanmak gayet güvenli.24 saat remote erişim yok ftp erişimi açık sorunda yaşamıyoruz. acip kapatabiliyoruz falan fistan

[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 23 Şubat 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu konuyu yaklaşık 6 ay önce tartışmıştık ..

Neyse..
Uo türkiyede bitiyor .. ve bitmekte zorunda .. bence oyun kendi açısından çok sınırlı.. istediğin herşeyi yapamıyorsun .. Uo sadece PvP üzerine kurulu tek boyutlu grafiksiz tatsız suzsuz bir oyunda.. Şunu söyliyebilirim.. Eskiden oynıyan ve şu andada Uo oynıyan kaç kişi kaldı? yavaş yavaş Uo daki kalite bitiyor ... bu da insanlar inanmasada Uo yu bitiyor.. Ama Uo herzaman Player bulur .. bunun sebebi 5 yaşındaki bir çoğa bile mausu ver oda oynar.. yani bu oyun 7 den 77 ye hitap ediyor .. en önemli player i de oyunun BELEŞ olması çekiyor .. Bazıları derki '' OYUNA PARA MI VERILIR BE? '' bunu diyenlerin çoğu gidip cafelerde uo oynuyorlar .. Aslında bu iş tamamen saçma .. Sen kalite istiyorsan belli bir bedelde ödiyeceksindir demektir .. bu arada şimdi bir çok kişi diyordur ki .. '' Kaliteden Banane '' '' Ben öldürürüm .. keserim .. dalarım .. cafe basarım .. +15 katana lootlar .. işime bakarım '' o zaman zaten uo bitmez..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''

[Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 23 Şubat 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu konuyu yaklaşık 6 ay önce tartışmıştık ..

Neyse..
Uo türkiyede bitiyor .. ve bitmekte zorunda .. bence oyun kendi açısından çok sınırlı.. istediğin herşeyi yapamıyorsun .. Uo sadece PvP üzerine kurulu tek boyutlu grafiksiz tatsız suzsuz bir oyunda.. Şunu söyliyebilirim.. Eskiden oynıyan ve şu andada Uo oynıyan kaç kişi kaldı? yavaş yavaş Uo daki kalite bitiyor ... bu da insanlar inanmasada Uo yu bitiyor.. Ama Uo herzaman Player bulur .. bunun sebebi 5 yaşındaki bir çoğa bile mausu ver oda oynar.. yani bu oyun 7 den 77 ye hitap ediyor .. en önemli player i de oyunun BELEŞ olması çekiyor .. Bazıları derki '' OYUNA PARA MI VERILIR BE? '' bunu diyenlerin çoğu gidip cafelerde uo oynuyorlar .. Aslında bu iş tamamen saçma .. Sen kalite istiyorsan belli bir bedelde ödiyeceksindir demektir .. bu arada şimdi bir çok kişi diyordur ki .. '' Kaliteden Banane '' '' Ben öldürürüm .. keserim .. dalarım .. cafe basarım .. +15 katana lootlar .. işime bakarım '' o zaman zaten uo bitmez..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
Evet uo kısıtlıyo haklısın ( mi acaba bu aralar herkesin oynadıgı Muonline sadece tek tustur Q oda heal içmek için arasıra konuşmak ve teleport olmak için diğer tuşlar ) ama muonline siniri degildir dimi ? ne yapabilirsin ultimada istediğin her türlü questi şekilli esyayi vs vs vs yaratabilirsin ( muonlineda sınırlıdır bloodcastle devil square esya muonlinedada gecerli)
Bunun dışında WoW diceksiniz oda kaliteli bir ekran kartı öncelikle ve iyi bir baglanti gerektirir Knight online gibi bu yüzden Uo bitmez hem sistem gereksinimleri hemde oynanabilirlik açısından çok kaliteli bir oyun ama tabiiki ücretli sunucularda oynamakta fayda var derim bende ama ücretli sunucuların yaptığı herşeyi pek ala ücretsizlerde yapabilirler ![signature][hline]No Question ;
No Answer ;
No Problem ...
Mesaj tarihi:
200 milyon a server anca Lag olur lagın arasında yatıp gider o server :D[signature][hline]Sokoko Rulaz
Just Fun

DeCoder Ne Demiş!!!

Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D )
Mesaj tarihi:
Evet bitiiyor küresel ısınma uo'yuda etkiliiyor :D[signature][hline]                            «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!!

Mesaj tarihi:
bence uonun bitti felan yok sadece staff kadrolarındaN kaynaklanan bazı sorunlar dolayı iyigidin bir server gidişatı daha sonralar bozulkup kapanma noktyasına kadar geliyor hepsibu 200 yada 300 hiç onemi yok arkadaşımızında dediğ gibi 10 kişi toplanıp bişey yaposa rahatlıkla oluyor neyse bence uo bitmiyor sadece ilgisilikler vede anlaşmazsıslıklar yüzünden bu tur olaylar oluyor hepsi bu. Sabreden arkadaşlar çok yakında bir uo serverinin nasıl olması gerektiğni gorecekler bu sozumun arkasındayım herzaman vede heryerde .... ;)
herkeze başarılar dileyip iyi çalaışmalar dilerim.....

[Bu mesaj Streetlife tarafından 23 Şubat 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Türkiyede UO Bitiyormu ?? Hmm düşünmek gerek bitmiyor fakat oyuncu sayısı azalıyor cunku nebula bile paralı oldu dimi? ee geriye ne kaldı paticik uomnu ? o uo nun asla tadını vermez ancak osinin verdi kaliteyi alabilirsiniz. uo kalitesi ancak sananede alınıyordu cünkü o zamanlar cok acemiydik ve aptaldık neyin ne oldunu bilmiyorduk her party e girerdik order chaos guildinin ne oldunu bilmdeden benide alın plz derdik yanlıslıkla pk olurduk bu yüzden uo sananede zevkliydi fakat noldu sananenın acıldı tarıhın son baharına yaklasırken yenı birşeyle tanıştık Nebula... buşey bizi sananeden daha cok etkiledi cunku ordada acemiydik fakat o kadar aptal deyildik neyse kastık cabaladık aha yenı bınekler aha yenı armorlar aha yeni yeni insanlar guildler 0 lag olmayan bir shard dı ilk zamanlar sonra lag bıraz cogaldı yıne dindi metalon kuruldu orda takıldım ve baya zevkli günler gecirdim cok savaşlar yaptık cok insan kestim belki hayatımda görmedim kadar insan kestim neyse sonra nebuladan banlandım baska uo ya baslıcaktım cok az server vardı o zmnlar hg vardı neyse hg de oynadık ve pepelek le tanıstım pepelek tede baggio ile tanıstım tabi o beni hatırlamaz günlerden bir gün nofear die baggionun bi kankası UOSphere nin nasıl kurulucagını öretti ve buraya uo emülatorleri diye bir yer acıldı ve uo nun bitiş düdüğü yavaş yavaş duyulmaya başladı peki bunun sebebi pepelekmi?tabiki hayır fakat türkiyeyi sphere ile tanıştıran ve kocaman script arşivi olan tek yer paticiktir buda uo yu bitirmiştir cunku herkez kendi serverini acıp kendi armorlarını bineklerını ve sıkılana kadar playerlarını kesmiş edit yapmış oohoo diledi gibi istedi şeyleri yapmıştır ve baymıştır artık nasıl olsa dier servere girse baslasa yine bayajak o yüzden cogu insan bıraktı...fakat tabi sphere ile daha tanısmamıs baska yeni serverlerde uo ile tanışan insanlarda var onlar bu neslin bence son örnekleri onlarda sphere ile tanıştıklarında onlarda cok cabuk uodan caycaklar uo yu şu günlerde yaşıyabileceginiz tek yer pati uo dur..cünkü runuo da herşey daha güzel sphere ye göre tabi bu zamanda diorum gecmiste deil saygılar.
Mesaj tarihi:
said:
serenay, 23 Şubat 2005 21:41 tarihinde demiş ki:buraya uo emülatorleri diye bir yer acıldı ve uo nun bitiş düdüğü yavaş yavaş duyulmaya başladı peki bunun sebebi pepelekmi?tabiki hayır fakat türkiyeyi sphere ile tanıştıran ve kocaman script arşivi olan tek yer paticiktir buda uo yu bitirmiştir cunku herkez kendi serverini acıp kendi armorlarını bineklerını ve sıkılana kadar playerlarını kesmiş edit yapmış oohoo diledi gibi istedi şeyleri yapmıştır ve baymıştır artık nasıl olsa dier servere girse baslasa yine bayajak o yüzden cogu insan bıraktı...fakat tabi sphere ile daha tanısmamıs baska yeni serverlerde uo ile tanışan insanlarda var onlar bu neslin bence son örnekleri onlarda sphere ile tanıştıklarında onlarda cok cabuk uodan caycaklar uo yu şu günlerde yaşıyabileceginiz tek yer pati uo dur..cünkü runuo da herşey daha güzel sphere ye göre tabi bu zamanda diorum gecmiste deil saygılar.

Buraya kadar olan yerlerde gercek tabiki haklısın ama yukardaki cumlelerinde haksızsın. Paticik in script arsivi açması uo yu bitirmedi bitirmez de. Internet te paticik dışında daha kac yuz tane script arsivi olan site var hiç arastırdın mı?... Senin o oynadıgın HG de bile ilk acıldıgında bir suru yabancı hazır script kullanmışlardı ( en basitinden level sistemi ) yani server acmak için illa paticik e ihtiyac yoktu olmadı da. UO yu bitiren hazır scriptler degil amaç iyi niyetlede olsa ortalıga surulen hazır serverlardır...

UO bitermi bitmezmi tartışılır ancak UO daki kalitenin bittiği bir gercektir...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
jonq belki haklı olabilirsin ama simdi bu nebula konusuna deiilir paticik scp arsivinde en buyuk kazanci zebula scp ocagidir buda harbi ve harbi spherenin turkiye icin bitişidir herşey aynı boş gereksiz olmuştur bu yüzden nebula paralı oldu daha düzgün bi uo sistemi ve boşa gitmeyen bir uo kalıtesi icin benim görüşüm ayrıca ztn o nofearın o topici acması yetti butun spherenin heycanının bitişine hickimse o zaman kadar belki de cok az insan sphere ismini duymuştu fakat spherede karşında player olmadan istedin kadar zevk alırsın fakat runuoda öyle degil en azından kendi kaanatimce ya dşünün server acmak isteyen paticik'e geliyor scpleri aliyor editliyor aciyor daha ötesi ne olabilirki :) biri bana cvp versin lütfen türkiyeyi bu scp ve sphere ile tanıştıran bizzat bu forum bölgesidir ve bu insanlardir tabi bilmeyen hic yokmuydu derseniz vardı tabiki fakat kimsenin aklından böle bi olay gelmedi belki cok insan uo yu o zmn kendi serveriyle tadıcaktı fakat bu emule bölümününde acılmasıyla herkez abarttı ve isteyen kendi uosunu kendi dünyasını kurdu bakınız ne topicler gördük ya internet yokken uoyu nasıl acabilirim? bunedir simdi adamın interneti yok kuruyor uo yu kuruyor serveri editliyor editliyor kesior kesior ve adam bakıyor bişey yok bunun ucunde fakat tek arzuusu belki 1000 ingotu catır catır harcamaktı bunu baska uo da deıl kendı uosunda denedı anlatabiliyormuyum mesela tek isteyi nebula gibi Lord Mordea [necromancers] yapmaktı mesela örnek veriorum tek isteyi siyah bir attı ve kimse baska serverde kasmadı artık herkez kendi serverini kurdu ve bununla yetinemeyerek günübirlik serverler acıldı player kitlesini napıcanı sasırdı ve acanlar artık acmaktan sıkıldı bıraktı acmayı basladı warcraft falan yani bıraktılar uo yu bu seferde onların serverinde oynamıs insanlar onların pozisyonunu alarak aynı seyı yaptı fakat uo kitlesi ve kalıtsı ve playerı düşüş yaşadı(türkiyede) ne hocalar ne ustadlar gitti geriye ne kaldı?? sadece paticik.com/forum ve uo emülatörleri bölümü düzgünce ve www.nebula.gen.tr ztn nebulada gercek uo oynamak isteyen oynıor sphere bazından bahsediorum yada paticikte oynıor yada gelior emülatörlere acıor kendi serverini oda bıkana kadar kesior editlior parçalıyor hırs yapıor benden bukadar ;)
Mesaj tarihi:
Arada bi paragraf kullanmanı oneririm boyle yoruluyor insan okurken :)

Simdi hep sphere hep sphere diye vurgulamışsın da RUNUO nun ne farkı var sphere den server açmak açısından.
1- .Net Framework u kur
2- Runuo yu indir kur
3- Exesine tıkla bırak
Al sana stabil OSI clone Spawnları dahi içinde olan hazır bir server script indirip atmana bile gerek yok yani :) Tek sorunu geliştirmek ki herkes C# veya vb.net bilmiyor ama ogrenicekler Sphere Scripting ogrendikleri gibi...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
ultima bitmez ama ne biter shardlar :) silver serpentından tutta o suna busuna kadar server kapandı ...
androia ise bence guzel ve ben lagsız oynuyorum kı zaten lagsız oldugu ıcın trcıh ettım.
200 milyona bu shard kurulduysa helal derım :) ama 1 milyarda fazla bence
bu arad eskılerden kım kaldı denmıs ben lisedeyken basladım uo ya 1999-2000 senesi yani bı ıkı senedır oynamadım ama su aralar cok ozlemısım gerı dondum hayvanlar gıbıde kasıyorum :)

[Bu mesaj kadireren tarafından 23 Şubat 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gerçekci konuşmak gerekirse alıştığınız uo bitiyor. Ama ultima online hiç bir zaman bitmez çünkü görüntüsüyle, alt yapısıyla, değiştirilebilirliği ile her zaman hayal güçlerini zorlayan insanların kendi hikayelerini yaşatabilcekleri bir oyundur.
Ama burada eğri oturup doğru konuşalım alıştığınız pvp, alıştığınız para kazanma yolları, alıştığınız haritalar ve yapmaya alıştığınız karakterlerin ömrü git gide azalıyor. Birkaç sene içinde ultima online yeniliğe açık serverlar ve aos,se serverları olarak devam edicektir. Aos, se serverlarıda değişimden bir kaç sene sonra kendi yeniliklerini ekleyerek serverlarını devam ettirebilceklerdir. Yani şuanki görüntü on sene içinde uo serverlarının büyük bir değişim yaşayacağıdır. Nostalji serverları elbetde olmaya devam edicektir ama bu sayı şuanki gibi elli altmış değil bir iki olucaktır. Ultima Online i bitirme çalışmaları EA Games tarafından bizzat yapılmaktadır. UO ismi altından planladıkları geleceğin oyununu test etmektedirler. O oyun bir kaç sene içinde çıkıcak o zaman UO nun bitme şansı var çünki şimdiye kadar yapılmış en iyi MMPROG oyununu yaparak tüm piyasayı almak istiyorlar ama bence evlerindeki hesapları çarşıda tutmayacak çünki uo gibisi asla olmaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra
member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
VaLLa Kardeş hakLısın İşte Amerikan maLı böLe oLur nerden op Eski Actionlar Server lar ahh ahh şimdi iyicene cıvıttı millet alimallah[signature][hline]| ExtarNaL UO SharD Owner |
| Www.ForumUniteD.com |
Mesaj tarihi:
Bence Ultima Online oyuncu kitletisi Türkiye'de bitcegini sanmıyorum en yakın arkadaşım ben bırakıyorum oynamam vs vs ama 2 hafta sonra baktım oynuyor sordugumda oynamayınca canım sıkılıyor benim düşüncem UO oynayıcı kitlesi azalır ama buna dayanarak Server yapmaya çalışanlar çoğalır. Bence UO 'nun bitip bitmemesi sunucu açanların ellerinde

İyi Günler[signature][hline]Web | e-mail | MSN
Her zamanla ögrenilir, sadece istek olsun
....................Myth Online Owner....................
Mesaj tarihi:
Şunu unutmayın bir oyunun ömrü asla ve asla server e bakmaz uo nun türkiyede azalmasının ve bitişe yakınlaşmasının tek sebebi oyuncu kitlesinin azalmasıdır ne kadar azalırsa o kadar cabuk biter simdi bana 350 kişi ceken bir server gösterirmisiniz 24 saat ? deil en fazla 250 280 oliyor artık bu cıvarlarda oda zor yani en iyi serverlerde görüceksiniz 1 yıl sonra daha daha az olucak en kalabalık serverler 100 150 arası deyişicek ve 2-3 yıla kalmadan uo diye birşey kalmıcak ancak nebula da darkvenue de veya patide oyniyanlar devam edicekler onlarda devam ederlerse cünkü uo nun sonucunda hicbirsey yok insan 1 ayda düzgünce oynıyınca bıle sıkılıyor sürekli yenilikçi bir server gerekiyor herşeyi bol olan bunlarda genelde runuo yada nebula gibi süperciddi serverlerdir..gerisi yalan yani...[signature][hline]Nuwdor UO : dayern.sitemynet.com
  • Yeni Oluştur...