Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U.O Bitiyor Mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

Ultima online türk sunucuları acılıp bir oyuncu kitlesi yaratıyor daha sonra maddi sıkıntıdan veya sponsor dan kaynaklanan nedenlerle kapanıyor . bu 2000 senesinden beri devam etmektedir bir cok oyuncu kitlesi uo yu bırakıyor veya yabancı shard lara akın ediyor nereye kadar gidicek? Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz saygılarımızla
Mesaj tarihi:
hiçde bittiği yok dahada iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz bunu çok kez tartıştık uplamaka gerekiorsa onu uplayalım dimi?

Maddi sıkıntı dediğin 200 milyonmu cok büük para 10 kişi kursan 20 kaat edio[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
Arada durmadan açılan bitmek tükenmeyen Clone shardlarda oynarsanız olacağı odur.Adam gibi shardlar dururken bi ph için dandik dandik c/p sunuculara girerseniz UO sizin için biter tabi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
türkiyede kalite bakımından ve uzun vadeli olan bir kaç sunucu biliyorum . Diğer sunucular zaten hemen kapanması ile kalitelerini kanıtlamış oluyorlar bu nedenle sunucu seçerken kanımca uzun süredir sizlere hizmet veren ve güvenilirliğine dikkat etmek gerekir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Tr-Game: Everything About Games.
Powered by Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Mesaj tarihi:
Arqas onlardan biri :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
Yoo bence uzun süre hizmetle kalitenin arasında bir ilişki var ama en önemli ilişki o değil .. Bir arkadaşımın sunucusu zamanında gayet iyiydi , ve en kaliteli sunuculardan birisiydi ancak sponsor şirket iflas ettiğinden dolayı sunucu devam edemedi çalışmalarına , bu durumda sunucunun yapabileceği birşey yoktur. Birde bazı sunucular para verilerek açılıyor , onlarda kaliteli olabilir ancak ayakta kalmaları zor oluyor. Bence Sanane UO açık olsa , aynı oyuncuları , aynı haritası ve scriptleriyle , ilk günü olsa ve diğer şu an açık olan tüm sunucular da açık olsa yine en kalitelisi Sanane olduğunu iddia ederdim.[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 23 Şubat 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
türkiyede kalite bakımından ve uzun vadeli olan bir kaç sunucu biliyorum . Diğer sunucular zaten hemen kapanması ile kalitelerini kanıtlamış oluyorlar bu nedenle sunucu seçerken kanımca uzun süredir sizlere hizmet veren ve güvenilirliğine dikkat etmek gerekir.

+1[signature][hline]Everybody Shall meet with Thanatos....
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 23 Şubat 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
hiçde bittiği yok dahada iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz bunu çok kez tartıştık uplamaka gerekiorsa onu uplayalım dimi?

Maddi sıkıntı dediğin 200 milyonmu cok büük para 10 kişi kursan 20 kaat edio

Nasıl yani 200 milyona bir sunucu açabiliyormusun sen tebrik ederim şunu söyliyeyim ciddi bir sunucu açmak istiyorsanız ve yaklaşık 300 400 kişiye sorunsuz bir oyun oynatmak istiyorsanız gözden çıkarmanız gereken ücret 1 milyar civarında bir paradır. Yurt dışından alınan bağlantıyla sadece hosting hizmeti sağlayabilirsiniz.[signature][hline]www.arcadiauo.com
Mesaj tarihi:
whistler sen verdiinde rahatmi oynatiyorsun ? Ben 200 milyona gayet gusel 250 ki$i oynattim ? 0 lag ile ?[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
kaliteli shard'larda oynayın,uo'nun bitmediğini göreceksiniz,biten şey heyecan,artık eskisi gibi değil hiç birşey ama uo'nun bittiği filan'da yok.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
Whistler sen bakma Kronosh ' a eer 200 milyona alinan hosta guveniosa.... nese zaten sadece e**k serverlar kullanirlar ucuz hostlari =P Bazen Kronosh'un uo dan anladiina süphe ediyorum =)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Mesaj tarihi:
10 kişi girseniz işe , aylık 100 milyon düşer kişi başı yani ; 30 güne bölersek günlük 3,1 milyon gibi bir rakam .

Bu da öyle büyük bir para olmasa gerek . Ancak önemli olan açmak ya da 2 , 3 ay devam etmek değildir.

Süreklilik önemlidir , ve güven ...

Serverı şu fiyata açtım dedikten sonra , " hayde kapadık kardeş " demek insanların güvenini sarstığı gibi o servera bakış açılarını da değiştirtir.

Birdenbire kapanan bir server ardından " şaka yaptık " dermiş gibi tekrar açılırsa hangi oyuncunun o servera güveni kalır ki ?

Dikkatinizi çekerim , Bir kere kapanan hiç bir server , tekrar açıldığında aynı başarıyı yakalayamadı , önemli olan kapatmamak.[signature][hline]coming soon ...
Mesaj tarihi:
yakaladı,yakalarda.önemli olan kalite kalitenizden ödün vermezseniz heryerden,hernoktadan tekrar başarıya ulaşırsınız.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 23 Şubat 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
whistler sen verdiinde rahatmi oynatiyorsun ? Ben 200 milyona gayet gusel 250 ki$i oynattim ? 0 lag ile ?

Ay gülesim geldi
*!gülesi gelir*
*!geri gider*

Kronosh Andoria'da 150 kisi olduunu görmedim nerde 250 arada bi 100 kisi oluodu ama =) millet lagdan pwp ye cikamiyodu. Ayrica Andoria su an acikmi ki, konusuosun? olmayan birseyi tartismaya gerek yok[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Mesaj tarihi:
Eğer kapanmışsa her durumda " güven " kaybettirir. Bu bir gerçektir . Kapanan bir shardın eski kalitesini yakalaması imkansızdır , bu kaliteye yaklaşsa bile uzun soluklu olmaz , olmadıda ...[signature][hline]coming soon ...
Mesaj tarihi:
kapanırsa tekrar açılırsa bence bu bnm görüş açımdan daha çok güven verir player'lara,bnm gözümde bu şu demektir : '' bakın biz server'ı sorunlar nedeniyle kapattık ama okdr çok seviyoruzki biz server'ımızı sizleri tekrar açmaya karar verdik eskisinden daha iyi olarak '' .bnm görüşüm bu,zamanında nebula inj sorunu yüzünden kapandığında birdaha açılmaz denmişti,ama şuan türkiyenin tartışılmaz bir numarası.[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
Nebula kapanmamıştı ...

Ayrıca senin fikrince o anlama geliyor belki ama ben sana oyuncuların fikrini de söyleyeyim : " Bu server bi kere kapandı , şimdi gene kasarsak gene kapanır " .

Senin dediğin gibi olmasını da isterdim tabi . Keşke kapanan sunucular açıldıklarında daha sağlam , daha güçlü olabilseler ; ancak temelli yıkılmalarına neden oluyor aç kapa olayları.[signature][hline]coming soon ...
Mesaj tarihi:
horus okuluna gitsene sen ya her lafa atliosn işin yok gibi andoria cumartesi günü 227 player gördü sus artık sataşmaktan başka işin yok whistler sihirlisayfalarla iletişime geç anlatırlar sana olayı sihirlisayfalarda toplam 5 tane falan shard olmasına ramen 0 lag oynatıolar ve toplam player sayısı 5 shardın 500 den fasla gidip konusmanı öneririm.[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
Arkadaş 250 milyona server açılmaz dememiş , server gibi server olması için en az 1 milyar para gerekir demiş .

Ben de katılıyorum bu düşünceye , yurtiçi 1mbit kuru hat fiyatı bile 400 milyon olduğu şu devirde , güzel bir pc , hat vs 1 milyar eder.[signature][hline]coming soon ...
  • Yeni Oluştur...