Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu hevesim 2004'ün son ayında evde sw x-wing alliance orjinal cdsini bulmasıyla basladı... Uzun zamandır aklımda bole birey vardı.Aslında eski oyun oludugu için dusunuyordum oynayan olurmu diye neyse sonunda kararımı verdim Aksamları yani saat 20.00dan 01.00 yada 02.00 ye kadar server acacagım yani zaten ayrıntılı bilgi veren bi site hangi zaman hangi saatler acık fln yaparımda bunu buraya yazmamım nedeni ben oynarım diyen varmı ne kadar kişi oynar onu merak ettim.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu oyunda orjinal cd sartmi ?? sart degilse geliym oyniym ben severim FAKAT .. oyun xp ye uyumsuz gailba[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yoo orj cd sart değil ama xpde calısırmı onu maalesef bilmiyorum :( ben 98 kullanmayı tercih ediyorum.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hmm acaba xp deki oyunu 98 e uyarlasam propertiesdan calisirmis .. hmm hızın ne senin valla bak söliym yıalrca oynadim o oyunu halada oyanrim bence starwars un en kaliteli oynu zaten jedi oyunlarini hiç sevmiyorum..Yeni filmlerinide sevmem eski..ne varsa eskide var :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Oyunun grafiklerini köklüyorum zaten oynarken cillop gibi calısıyor :) walla acaip hosuma gidio sw x-wing a. yani bi bakıma swg jump to lightspeed gibi olcak :) nerdeyse grafikler aynı.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 X-Wing Alliance muhteşem oyundur ya. Ben bitirememiştim, içimde bir uktedir. Yükleyip bitirsem mi acep.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 gelin netten cakak su oyunu ücbes stardestroyer indiririz :D Oyunn sonunda deathstara mı daliosnuz öle bisi olmaliydi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Acıcam zaten kafaya koydummu yaparım ben :) ama biraz zaman lazım 10 gun kadar[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ooo x-wing alliance aşmış ötesi oyundur, öss olmasa gelirdim arayıp bulup. össden sonra söz ama:) boş haritaya bir star destroyer koyup kenarlarındaki kanalcıklarda giderdim, süfer oluyordu. Ha birde oyun xpde çalışıyor, bende gayet güzel çalışmıştı. Ayrıca belirteyim, gerçi herkes biliyordur da, oyunda gamepad, joystick vs. gibi bir alet olması lazım. yoksa çalışmıyor. (joystick almıştım bu oyun için öyle diyim. değer yani:))[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Heffer, 24 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: ooo x-wing alliance aşmış ötesi oyundur, öss olmasa gelirdim arayıp bulup. össden sonra söz ama:) boş haritaya bir star destroyer koyup kenarlarındaki kanalcıklarda giderdim, süfer oluyordu. Ha birde oyun xpde çalışıyor, bende gayet güzel çalışmıştı. Ayrıca belirteyim, gerçi herkes biliyordur da, oyunda gamepad, joystick vs. gibi bir alet olması lazım. yoksa çalışmıyor. (joystick almıştım bu oyun için öyle diyim. değer yani:)) O kanalciklarda gitmenin sebebi sana deathstar havasi vermesimi :D nesye ben de yapardimda aynısını ama ttabi buyu ksavaslari doaha cok seviyorum zilyar gemi fln vs....yapariz yapariz ii olur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 açarsan server oynarım vlala oyun duruyo gözümün önünde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Tamamdır site yapıyorum şu an server için ole zaten cok şaşalı bişey yapmamda server durumunu bildirsin diye siteyi hallettikten sonra serverı hemen patlatıyorum dedigim gibi bir sorun cıkmazsa 10 gun icinde acacagım :) Ben acılacagı zaman buraya yazı bırakırım[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 3 gün sonra pati kapanıo alece et[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ulan oyun nasıl oynanıyor bir gösterseniz bende oynarım. Çok zor geldi oynaması[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Ancalagan, 24 Şubat 2005 18:28 tarihinde demiş ki:O kanalciklarda gitmenin sebebi sana deathstar havasi vermesimi :D allahsızlar death star koymamışlar ki:D serverı bana göre isteriğin zaman açabilirsin. sana 4 ay süre veriyorum. hatta kesin tarih vereyim, 20 haziran:-) ondan önce gelemem, össme yazık olur. @ramses: valla açıkçası çook detaylı bir bilgim yok, biz iki kişi oynardık onu hatırlıyorum. ben joystickin başında ön kalkanlara güç ver, silahlara daya, hızı bilmemne yap derdim, yanımdaki eleman onları ayarlardı. arada da savaşırdık. sona bir bakardık akşam olmuş:D yani diyeceğim kısayol tuşlarını iyi bilmek gerekiyor, başlarda kolay bölümler var zaten, orda alışırsın.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ya x,wing'in multisi x-wing vs tie-fighter kadar sağlam değil var x-wing vs tie-fighter oynıyalım, Calamari kruser'ın 7 cannon'undan aynı anda nasıl kacılır gösteriyim. bide x-wingde sanırım meteor haritasıda yok doru düzgün.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet harita olark zayıfta x-wing vs tie fighterda cok eski be baba :D ayıpsın yani 4 protondan kurtulmus adamım :) birde bende tie fighter'ın cdsi kayıp sanırım birine verdim onda kaldı.Site bitmek üzere zaten az kaldı paticik kapanıyor bi sure o yuzden benimle irtibata gecmek için [email protected] adresini msn olarak kullanabilirsiniz.Mail atmayın cunku bu adresi sadece msn oalrak kullanıyorum.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar