pediculus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben bi ara samanyolu tv miydi kanal 7miydi bi kanalda izlemiştim he-man i güç bende artık diye bağırdığı yerde bizimkiler "allahın verdiği güçle " diye bişeyler diyodu çok gülmüştüm yine stv de galiba şirinler vardı şirin baba nerye gitti diye sordu bi şirin diğeride cumaya gitti dedi çok gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 herkes "izlediğini" söylüyor ama nedense ben hiç göremedim..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bi aralar coooooooook eskiden show sanirsam emin degilim vberiyordu 1-2 defada yabanci kanallarda rast geldim ama aslen ben bunu almanyada izleyip oyuncaklari ile oynardim. Peh peh ...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Heyt be! Ben ve çoçukken en iyi arkadaşım olan necati emirgan korusunda az kovalamzadık birbirimisi. Ben he-man o iskeletor deli tavuk gibi koştururduk ortada. Ben arada atılgan misali doberman cinsi kuçumusa binmeye kalkardım hayvan her seferinde kaçardı( Alın işte titrek :D ) Ne güsel günlerid onlar ahh ah...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar