pediculus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben bi ara samanyolu tv miydi kanal 7miydi bi kanalda izlemiştim he-man i güç bende artık diye bağırdığı yerde bizimkiler "allahın verdiği güçle " diye bişeyler diyodu çok gülmüştüm yine stv de galiba şirinler vardı şirin baba nerye gitti diye sordu bi şirin diğeride cumaya gitti dedi çok gülmüştüm
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 herkes "izlediğini" söylüyor ama nedense ben hiç göremedim..[signature][hline]Beş Hececiler
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bi aralar coooooooook eskiden show sanirsam emin degilim vberiyordu 1-2 defada yabanci kanallarda rast geldim ama aslen ben bunu almanyada izleyip oyuncaklari ile oynardim. Peh peh ...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Heyt be! Ben ve çoçukken en iyi arkadaşım olan necati emirgan korusunda az kovalamzadık birbirimisi. Ben he-man o iskeletor deli tavuk gibi koştururduk ortada. Ben arada atılgan misali doberman cinsi kuçumusa binmeye kalkardım hayvan her seferinde kaçardı( Alın işte titrek :D ) Ne güsel günlerid onlar ahh ah...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno...
Öne çıkan mesajlar