reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 abiler yok böle bi adam yaaa... ben hayatımda bu kadar komik bi film karekteri görmedim. nedir o tripler, mimikler ve sözlerr : -kendin ol!! kendin ol! taklitçi olma - mavi donun varmı? yaz kızım, donunu kendi getiriyo - uh uh uh uh...hayvan gibi sevişmeni istiyorumm hele polis götürürken... -- kanundan kaçılmazz bide arkadaki afişler : çıkarmadan 5 posta, yapılacak olan film : ayda sevişenler.. ve aklıma gelmeyen biçok şey.. adam 10 dakkalık zamanda harikalar yaratıyo..başlı başına bi film olur .. sizce?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 çıkartmadan 5 postaya kadar hatırlayamamıştım :D çok hoşdu o kısım ama kim olduunu bilmiyorum o adamın sen sölemesen o adamı cem yılmaz oynadı diye hatırlayacam.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hoca zaten cem yılmaz oynuyo.. ama orda yaratılan karakter önemli yanii.. yoksa başkasıda olsa farketmez, ama bence o karakter tek başına bi film olur zati bana kalırsa[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 film isimleri ; çıkarmadan 5 kafası hariç 17 iki yumurta bir sucuk "pompacı"[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 adam çok zeki ve espirili...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adam sövüyor biz gülüyoruz. gösterilerinden pek bir yenilik yok aslında filmde. çok fazla gülemedim ben![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hadi canımmm :p en az 10 (: tabii burda kimse ceviride fucki lanet olsun die cevirmio :P yabanci filmledeki küfürbazligi farkedemiolarki[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 "Tanklar mı geçiyor? Ne o kutlama filan mı var?" Bu lafı beni benden alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 filmde sadece o sahneye guldum diyebilirim bide anında tamam kanundan kacılmaz diye ellerini vermesi cok komikti[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 güzel sahnelerden biriydi :-p hayvan gibi, hayvan gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:166/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar