reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 abiler yok böle bi adam yaaa... ben hayatımda bu kadar komik bi film karekteri görmedim. nedir o tripler, mimikler ve sözlerr : -kendin ol!! kendin ol! taklitçi olma - mavi donun varmı? yaz kızım, donunu kendi getiriyo - uh uh uh uh...hayvan gibi sevişmeni istiyorumm hele polis götürürken... -- kanundan kaçılmazz bide arkadaki afişler : çıkarmadan 5 posta, yapılacak olan film : ayda sevişenler.. ve aklıma gelmeyen biçok şey.. adam 10 dakkalık zamanda harikalar yaratıyo..başlı başına bi film olur .. sizce?[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 çıkartmadan 5 postaya kadar hatırlayamamıştım :D çok hoşdu o kısım ama kim olduunu bilmiyorum o adamın sen sölemesen o adamı cem yılmaz oynadı diye hatırlayacam.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hoca zaten cem yılmaz oynuyo.. ama orda yaratılan karakter önemli yanii.. yoksa başkasıda olsa farketmez, ama bence o karakter tek başına bi film olur zati bana kalırsa[signature][hline]all your base are belong to us !!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 film isimleri ; çıkarmadan 5 kafası hariç 17 iki yumurta bir sucuk "pompacı"[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 adam çok zeki ve espirili...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
taros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adam sövüyor biz gülüyoruz. gösterilerinden pek bir yenilik yok aslında filmde. çok fazla gülemedim ben![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com
Creel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hadi canımmm :p en az 10 (: tabii burda kimse ceviride fucki lanet olsun die cevirmio :P yabanci filmledeki küfürbazligi farkedemiolarki[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 "Tanklar mı geçiyor? Ne o kutlama filan mı var?" Bu lafı beni benden alır...
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 filmde sadece o sahneye guldum diyebilirim bide anında tamam kanundan kacılmaz diye ellerini vermesi cok komikti[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 güzel sahnelerden biriydi :-p hayvan gibi, hayvan gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:166/melancholy/depression)|
Öne çıkan mesajlar