Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ilk sahnesi psiko atari salonunda faaln hehe miladi bi film :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gore var mı gore ?? what's your pleasure sir ?[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Çok zayıf bir filmdir, ama gene de izleyelim 1 kez daha. Yapacak başka bişey yok. haber verdiğin için teşekkürler..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende şimdi bu filmi soracaktım acaba hasta hasta iziliyimmi değermi :) *!rahatlar* ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi izledidim ama zerre kadar aklımda kalmamış tarayıcı ismine kopuyorum zaten tipik isimlerden yokedici-tarayıcı-silici-vurucu töbe töbe duyunca vay be amcam silici miş diyonuz da fix konu malkocoglunun türevleri..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nasıl malkoçoğlu türevi yahu? malkoçoğlu'nda gauss rifle mı vardı? bir benzetme yapacaksak da azıcık hesaplı yapalım.. :)[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi türkler yapınca malkocoglu oluyo gavur yapıncada öle oluyo işte:) silah cıktı merlik bozuldu diyo atalarımız gavurlarda teknoloji kastırıyo envai çeşit dışın tabancaları yapıyolar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben malkoçoğlu ve türevlerini de beğenirim ayrıca, her şekilde üste çıkıyorum yani zeytinyağı misali.. :)[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lol tamam belki göbegimiz var ama bende hafiflik kastırayım bare ;) şimdi efenim malkocoglunu falan begenmem demedimki o tarzda film işte dedim bizdeki versiyonu malkoco... onlardada terminatör-tarayıcı-silici vsvs :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hele terminator'ü 'kötü kıyaslama' alanına sokarsan gelip seni termine ederim, hiç girme sen o konuya.. 8-)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hms şu smileylerde bazukayla ateş etme olsa keşke atıcaktım bitane :) kötü filmler demiyom ki hep aynı konuyu işleyen aynı tip filmler diyom bizdeki versiyonu bu onlardaki bu yane :) *!uzlaşmak istemeyen sam i şiddetle kınar*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 nasıl aynı konu? terminator serisini konusunu benzeteceğin bir tek sinema filmi gösterebilir misin? :) (cyborg gibi taklit tv filmleri bir kenara)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 terminate: bitirmek silici yokedici (isim olarak benzer) şimdi tip olarak bi amcamız vardır güçlüdür ezer geçer teknolojiktir hayvani silahlar vardır falan benzedi?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 e starcraft'la half-life da birbirine benziyor o zaman. hatta gladiator de terminator'e benziyor. haa bir de predator'ü unutuyorsun.. :) son dediğin bir bakıma doğru ama her tor'le biten film boş değildir, onu demek istiyorum..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Öne çıkan mesajlar