Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ilk sahnesi psiko atari salonunda faaln hehe miladi bi film :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gore var mı gore ?? what's your pleasure sir ?[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Çok zayıf bir filmdir, ama gene de izleyelim 1 kez daha. Yapacak başka bişey yok. haber verdiğin için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende şimdi bu filmi soracaktım acaba hasta hasta iziliyimmi değermi :) *!rahatlar* ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi izledidim ama zerre kadar aklımda kalmamış tarayıcı ismine kopuyorum zaten tipik isimlerden yokedici-tarayıcı-silici-vurucu töbe töbe duyunca vay be amcam silici miş diyonuz da fix konu malkocoglunun türevleri..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nasıl malkoçoğlu türevi yahu? malkoçoğlu'nda gauss rifle mı vardı? bir benzetme yapacaksak da azıcık hesaplı yapalım.. :)[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi türkler yapınca malkocoglu oluyo gavur yapıncada öle oluyo işte:) silah cıktı merlik bozuldu diyo atalarımız gavurlarda teknoloji kastırıyo envai çeşit dışın tabancaları yapıyolar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben malkoçoğlu ve türevlerini de beğenirim ayrıca, her şekilde üste çıkıyorum yani zeytinyağı misali.. :)[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lol tamam belki göbegimiz var ama bende hafiflik kastırayım bare ;) şimdi efenim malkocoglunu falan begenmem demedimki o tarzda film işte dedim bizdeki versiyonu malkoco... onlardada terminatör-tarayıcı-silici vsvs :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hele terminator'ü 'kötü kıyaslama' alanına sokarsan gelip seni termine ederim, hiç girme sen o konuya.. 8-)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hms şu smileylerde bazukayla ateş etme olsa keşke atıcaktım bitane :) kötü filmler demiyom ki hep aynı konuyu işleyen aynı tip filmler diyom bizdeki versiyonu bu onlardaki bu yane :) *!uzlaşmak istemeyen sam i şiddetle kınar*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 nasıl aynı konu? terminator serisini konusunu benzeteceğin bir tek sinema filmi gösterebilir misin? :) (cyborg gibi taklit tv filmleri bir kenara)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 terminate: bitirmek silici yokedici (isim olarak benzer) şimdi tip olarak bi amcamız vardır güçlüdür ezer geçer teknolojiktir hayvani silahlar vardır falan benzedi?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 e starcraft'la half-life da birbirine benziyor o zaman. hatta gladiator de terminator'e benziyor. haa bir de predator'ü unutuyorsun.. :) son dediğin bir bakıma doğru ama her tor'le biten film boş değildir, onu demek istiyorum..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar