Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar wowdaki reputation olayını anlatabılırmısınız.
Yabancı bı arkla konustum honored olduugmuz zaman price ların düştügünü,mount alımının aktivleştigini ve bazı yenı questlerın acıldıgını söledi..
Başka nelere yarar nası yükseltebiliriz (Bulunma ve quest yapma dışında vs)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatlar düşüyor genelde , bide mountla ilgili bir güzellik var , oda örnek olarak human'san ve elf mountu olan saber istiyorsan
darnasusla Exhalted oldugunda darnasusdan 'saber ride' skill ini öğrenebiliyor ve ordan mount satin alabiliyorsun , lvl50 den sonra Argent Dawn diye bir toplulukla tanisacaksin (25-30) tane questleri var onlarla Revered oldugunda sana degisik itemlar satmaya basliycaklar , major heal pot vesaire gibi cok ucuzdan , Exhalted oldugunda daha fazla seyler falan filan
su sekilde gidiyor reputation;
Hated - Hostile - (0) Neutral - Friendly - Honored - Revered - Exhalted
bazi yerler icin o bolgeye dusman olan irktan yaratiklar keserek reputation kazanabilirsin , örnek olarak ;
elfler icin - naga keserek , insanlar icin - defias keserek,argent dawn icin - undead keserek
Sosyal ağlarda paylaş

Orc ve troller icin burning blade ayrica undead lar icin artahasin hedeleri traurenleri bilmiyorum bende.
Birde horde iseniz alliance kestiginizde kestiginiz bolgeye gore reputation aliyorsunuz. Ben $u an ogrimmara honored im mesela guild tabardlar normalda 1 gp ilen ben 90 sp ye aliyorum. yani %10 indirim var. Exalted olunca %30 oluyor sanirsam.
Mount olayida yukarida anlatilmi$ zaten.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam honoured olunca fiyatlar ucuzluyor ama başka bir faydası yokmu bu sistemin? UC'ye honoured ve hemen hemen heryere friendly'im ama bir halt kazandırdığı yok bana(ucuzlama hariç). Birde mesela ratchet'e honoured olduk diyelim ama orada bir alliance'a dalınca guardlar dalıyor bana eee ne oldu bizim honoured'lığımıza 2 dakikada sildiler bizi :(([signature][hline]Deadmarine-Undead Rogue
Warsong
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...