n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar wowdaki reputation olayını anlatabılırmısınız. Yabancı bı arkla konustum honored olduugmuz zaman price ların düştügünü,mount alımının aktivleştigini ve bazı yenı questlerın acıldıgını söledi.. Başka nelere yarar nası yükseltebiliriz (Bulunma ve quest yapma dışında vs)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 fiyatlar düşüyor genelde , bide mountla ilgili bir güzellik var , oda örnek olarak human'san ve elf mountu olan saber istiyorsan darnasusla Exhalted oldugunda darnasusdan 'saber ride' skill ini öğrenebiliyor ve ordan mount satin alabiliyorsun , lvl50 den sonra Argent Dawn diye bir toplulukla tanisacaksin (25-30) tane questleri var onlarla Revered oldugunda sana degisik itemlar satmaya basliycaklar , major heal pot vesaire gibi cok ucuzdan , Exhalted oldugunda daha fazla seyler falan filan su sekilde gidiyor reputation; Hated - Hostile - (0) Neutral - Friendly - Honored - Revered - Exhalted bazi yerler icin o bolgeye dusman olan irktan yaratiklar keserek reputation kazanabilirsin , örnek olarak ; elfler icin - naga keserek , insanlar icin - defias keserek,argent dawn icin - undead keserek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 orclar ve troller vs?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 onlari bilemiyorum horde oynamadigim icin :) sitelerde falan vardir bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 burning blade heral[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Orc ve troller icin burning blade ayrica undead lar icin artahasin hedeleri traurenleri bilmiyorum bende. Birde horde iseniz alliance kestiginizde kestiginiz bolgeye gore reputation aliyorsunuz. Ben $u an ogrimmara honored im mesela guild tabardlar normalda 1 gp ilen ben 90 sp ye aliyorum. yani %10 indirim var. Exalted olunca %30 oluyor sanirsam. Mount olayida yukarida anlatilmi$ zaten.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Taurenlerlede cantaur kesiyosun bildiğim kadarıyla, ama kesme işlemi hayat kurtarmıyo görev yapmak lazım reputation için.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Exhalted da herhangi bi ek indirim yok die biliyorum[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Afatsum - NE Hunter - (ASR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Tamam honoured olunca fiyatlar ucuzluyor ama başka bir faydası yokmu bu sistemin? UC'ye honoured ve hemen hemen heryere friendly'im ama bir halt kazandırdığı yok bana(ucuzlama hariç). Birde mesela ratchet'e honoured olduk diyelim ama orada bir alliance'a dalınca guardlar dalıyor bana eee ne oldu bizim honoured'lığımıza 2 dakikada sildiler bizi :(([signature][hline]Deadmarine-Undead Rogue Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben de reputation bölümde bilmemne klanı vardı ekstradan. sanırım üstte yazan argent dawn gibi bişi. böyle şeylerle ilgili ayrıntılı açıklama nereden bulabilirim?[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 o questten flndır mesela desolaceta centaur clnalarıyla ilgili bi görev vardı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 honored in ortasindan sonra ne yazikki kesip bicerek reputation artmiyor. Argent dawn icin stone yada quest lerle artiyor. Honored in ustune cikmakta suan icin cok cok zor (argent dawn la cikarsiniz o ayri). Battlefield ler gelince ancak o is olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar