vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 buda ailemizin saf metalcisi,kafasindaki tokalara dikkat derim nioahaha koptum ya lool[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 türkmü? nerden cikti.. bence herifte hans tipi var=)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 LOL.. efsane lan bu resim[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: trapt, 23 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: adam fazla kaptırmış Kapıyı çalan herkese İn Nox,Kal Vas die bağırıyodur bu Allah ı gm sanan bir insan türü sanırım yazık lan dalksdkjlaskdj nebulanın gm i silencer bu adam kendini Alah sanıyo bu durumda eheaha [Bu mesaj Heracless tarafından 24 Şubat 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ahuhuh bizim Silo bu şimdi... *Bir kez daha kopar...*:D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aslında bole bır cosplay etkınlıgı olsa ne guzel olur herkes sevdıgı karakter gıbı gıyınıp gelır ben dırek katanmı alırım omuzuma hıko seıjuro pelerınım ve bır kup sake mle dalarım ortamlara :D[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu çok eski bir resim, ayrıca türk filan da değil tabi :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Fazla uo oynamış bu[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hayır kendisi ultimadan geldiğine inanıyor:)[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 zuahahaha ikisinede oldum[signature][hline]benim postlarım benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kardeş çok fena olmusun :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 günah kardeşim böyle büyü müyü sallayın bu işleri :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Guzel ama efsanevi Grandmaster Fencer CENGİZ le yarışamaz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Gülmekten geberdim ve Size gm fens cengiz geliyor[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 muaehau buda süpermiş :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: aquila, 23 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki: i put on my robe and wizard's hat... OHA O SENMİYDİN, bende o gece tamda sevinmiştim nerd'ü bulduk kız taklitiyle dalga geçicez diye.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 2003 de Nebulada ne gülmüstük ah. ah .[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Eahuauha Grandmaster fencer oda güzel ehueuheuh...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ehuehe Fencera güldüm falla ahaha[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 saclar kitap siyah robe ile tam bir butun saclar cok guzel olmus parlak parlak arkadasi acmıs valla eheuheuhe sakal gozlukle guzel bir kombinasyon olusturmus zuahahhaa[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 al buda warrior[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 meuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 heheh cengiz ve mage komikmiş[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar