Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ingiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri kral VIII. Henri zamanidir... orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yari yariya düşmüş, Kral ülkesinin geleceginden ciddi bir biçimde endiselenmeye baslamistir. Bana gelen bir maildir bir kaç kişiye daha soledıgımde gerçekten warmış bu olay.. [Bu mesaj Xanthe tarafından 08 Ocak 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 french connection u.k.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Irkçı deil ki sadece adamların tarih kitaplarında bıle olan birşey ama yanlış anlaşılmasın diye alttakı kısmı kaldırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adolf hitlerinde alman halkının sarı saçlı mavi gözlü olması için aynı işlemi uygunladığı efsanesi vardır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 S*kin anlamı da sultanın ikramı karılarmış. Biz ne oluyoruz şimdi? Allah'ım sen bana sabır ver.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Troil, 08 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: o fcuk hadi be?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arada bi fark war bu efsane deil gerçek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Böyle şeyler çoktur.örneğin mafia kelimesinin açılımı hakkında iki iddia vardır: Morte Ai Francesi Italia Aneta (Fransızlara Ölüm,diye haykırır İtalya) Mazzini Autorizza Furti Incendi Avvelenamenti (Mazzini hırsızlık kundakçılık ve zehirlemeyi onaylıyor) ilginçtir böyle şeyler...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abi portekizliler ispanyollar desen inanmazdımda ingilizler den zaten şüpheleniyodum doğruymuş demekki :D:D:D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Geveze anlatmıştı bunu power fm de[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adı ustunde geveze:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki: adolf hitlerinde alman halkının sarı saçlı mavi gözlü olması için aynı işlemi uygunladığı efsanesi vardır efsane değilki, hitler uyguladı bunu.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sen gördün galiba ?[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hitler olayı doğru ki gayet. İnsanlar üreyecekler haliyle. Ve sen saf ırk haricini yokedersen, böyle tek tip sarı saçlı mavi gözlü fıstık gibi hanımefendiler çıkar. Adamın dünyaya Volkswagenla beraber bıraktığı tek güzellik =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bunu okumuştum mailime gelmişti de tarih kitaplarıyla doğrudur falan diye yazmış altına, hadi o yazmış da buraya yazan arkadaş da "bak doğru tarih kitaplarında var" diyo kendisi görmüş gibi, madem o kadar emin kanıt rica edebilir miyiz bir tarih kitabından?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hitler olayı tam olarak şöyleydi bizim tarihçi anltamıştı galiba şimdi bu hitler abimiz tüm sarı saçlı mavi gözlü erkek ve bayan olan almanları alıyor kapatıyor bir yere çiftleşin ulan diyo böylece saf alman ırkı oluşturyom emeline ulaşamya çalışıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yaw tamam normal üremede sarışın ve mavi gözlü olmayanları cepheye sürmek ayrı da bide sırf sarışın ve mavi gözlü üretim çiftliği kurmak var bu enteresan ama sarar beee düşünsene her tarafta sarışınlar :D:D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yok doğru değildir o çiftleşme çiftliği olayı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Fucker nerden geliyor o zaman?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 karar verin efsanemi yoksa gerçekmi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bence kimseyi zorlama isteyen istediğini seçsin :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Troil, 08 Ocak 2005 18:54 tarihinde demiş ki: sizin tarihçi tavşanları örnek vermiş ne abi insan bu sincap yada tavşan değilki öle çatır çatır üresinler iide hitler genetikten anlıyomuş biraz serbest bıraksa adamın gönlü belki sarışın olmayan birine kaycak en iyisi ben işimi sağlama alayım diye..[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biliodum zaten bunu.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki: adolf hitlerinde alman halkının sarı saçlı mavi gözlü olması için aynı işlemi uygunladığı efsanesi vardır nerde yazıyor bu?[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tarihin kara kaplı sayfalarında[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar