Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvM Shard / Öneri istek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla öle bişiy yapıcak yada pvm aşkı dogsa içimde açarım localde sphere isummon eder eder keserim[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 06 Eylül 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Haritaya bakılırsa duz uo gibi.. ben sırayla onune çıkan canavarlar olarak duşunmuştum :yanlış

Bu server ilgi çekici belki bu şekilde arqastan fazla player toplayabilirsin elini çabuk tut bol şans.[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
The Drow Mage
Mesaj tarihi:
Arqas world için yapacaklarım bitmedi yapacaklarımın %20 sini ancak yaptım ama açılacak bu shard da kullanıcı toplama amaçlı değildir zaten farklı tadlar farklı tarz ile yaklaşımımdır ultima online sadece pvp den ibaret olmadığını daha farklı zevk alabileceğimizi göstermek içindir. Tabi burada bulunan arkadaşlarımın yardımlarıyla olacaktır bu ve şu an ilgi gösterenlerin çok oluşu gerçekten beni sevindirdi dostluk adına da güzel adımlar atıldı.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net

[Bu mesaj Larethian tarafından 07 Eylül 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
PvM shardı rp e uygun değil . Adam belki meslek olarak kiralık katillik yapmak istiyor ??? Dolayısıyla PvM ve PvP shardlar ultimanın doğasına aykırı . Bu yüzden bence sadece rp server yapılmalı . Oda abartılmadan .[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aslında soylede olabilir.. Knight Online'ı bilirsiniz ordaki sistem gibi olabilirmi? şöyle ki belli bir levele kadar icemanler ve wolflar belli bir alanda pvmye yonelik, o leveli gecen playerlarda baska bi alanda pvp ve pvm şeklinde. anlatabildimmi bilmiyorum Knight Online oynadıysanız anlamışsınızdır
Mesaj tarihi:
Gulid wars gibi düşünüyorum ben açıkcası onun oynanış tarzı ve pvm'ye özendirmesi çok çok iyi item alabilmek için 30 40 kişi büyük quest yapıyorduk ve inanın bu gune kadar hiç bir quest'ler bitirilemiyordu o kadar az adamla level olayıda war işin içinde :D
Yani demek istediğim örneğin adam cleric classını seçti o zmana combat yapamayacak yani bşkalarını healle dur :D gibi bişeyler yani tabi bunun için bir tablo oluşturmalıyız.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Mesaj tarihi:
Dediginiz tur MU Online'nin altyapisi. Playerlar birbirine dalabiliyor ama loot yok..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Fethi zor , Fatih'i tek ...
Mesaj tarihi:
Denge için 3. bir ırk şart.
Her accountda en fazla 2 karakter slot olmalı.
Voice'un dediği gibi örneğin ice man'ler werewolflar'ın bölgesine girdiklerinde stat loss a falan uğramalı.
Kesinlikle craftler olmalı. Ama menüleri farklı olmalı.
Her ırkın kralı/yönetimi olmalı. Örneğin Werewolf'larda yönetim atıyorum pvp usulü seçilmeli. Belli bir questi tamamlayan bir werewolf mevcut lidere meydan okuyabilmeli ve kazanırsa kayıtsız şartsız hükümdar olmalı. Ice man'ler farklı bir sistemle yönetilmeli. Eğer üçüncü bir ırk olursa atıyorum human onlarda senato gibi bi sistemle yönetilmeli. Her ırkın liderinin ciddi yetki ve yaptırımları olmalı. Örneğin suç işlemiş birini sürgüne göndermek veya afaroz etmek...

Belli zamanlarda ırklar birbirine savaş açmalı ve bu savaşın sonucunda kazanan tarafa bir yenilik yapılmalı.

PvM yerine daha çok IrkvsIrk :) yapılırsa daha eğlenceli olur gibi geliyor yani :)[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Aslında amacım yetkililerin oyunu yönlendirici rol oynamamaları yani ben yapacağım ve başka bir yetkiliyi görmeyeceksiniz ingame içerisinde yani günümüz aşmış mmorpg tarzı tabi bütün sorunları sıfırlanacak hiç bir bug kalmayacak kalanıda forumlara yazacaz :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Mesaj tarihi:
walla millet cok doru solemıs pvp shardları genellıkle 14 - 15 yaş grubu çocukların beş on dakkalıklarına eylencelik açılmış serverlardan ibaret ülkemizde ama PvM ßence imkansız gibi bişi çünkü bunun için çok buyuk scp ler world ler falanlar filanlar lasım bunun içinde kasacak Şu paticik forumunda adam cok az :..
Bknz : Baggio yane :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Avrupa Fatihi Galatasaray...|
Mesaj tarihi:
İlk önce düşüncemde sadece pwm wardı ama bunu değiştirerek dahada fonksiyonel bişey yapmaya karar verdim tabi arkadaşlarımın önerileriyle ama dediğim gibi öncelik pwm de olacak pwp yapmak isteyen arkadaşlar ise epey bi çaba sarfetmek zorunda kalacaklar. Şİmdi geliştirme aşamasındayım . Ama bir tablo çizmemiz gerekli önce onun mantıklı bir tablosunu yapacağım ve geliştireceğiz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Mesaj tarihi:
Benim ultima da tek görmek istediğim şey .. Alan mez ve alan stun... tabikide adam mezz yedikten sonra duvara alınıp kesilmez ise .. bir de oyunda at olmaz ise baya güzel olur... mage ler dexlerine bağlı büyülerini hızlı atmalılar ... ne bilem ınt lerinbe göre falan damagelri yüksek olsun .. wariorlara quicness( sanırım böyle yazılmıyordu ama neyse ) falan gelsin .. magenin yanına gelen warior dan mage kaçamasın falan .. Yani kısacası oyunda 1 kişi hiç bir şey yapamamalı... ve şu anki uo da olan mevcut büyüler kökünden kazınmalı .. Tekrar yinelemek isterim.. istatislik kesinlikle olmalı.. ve İtemler bin bir zorluklarla alınma ... Allah allah .. kudurun script yazmaktan :)[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
partide Xp yi dağıtma kesin yapın ve tek kişinin kesemeyeceği moblar olsun bunlar oyunun yapıcısıdır mesela 5 kişilik bir grupla wyvern kesmeye gitsinler wyvern in enerjiside şöyle 1000 falan olsun allı ballı arkadan healer heal yapsın sürekli tank agroyu alsın arkadan wizardlar nuke lesin druid necro dot lasin yani yapacaksanız cok emek vermelisiniz öle 2 scp le olmaz pvm serverları baya kastırır

sanırım fazla everquest e kaptırdım kendimi ama oyun inanın grupla zevkli olur[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
Serverde Gurup anlayışını oturmak için eylemler yapılmalı Erutan ın dediği gibi ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
bu büyüler kazınsın falan filan imkansız gibi bişey nasıl kazıyacaz bilen bir aşmış insan var ise buraya alalımda bilgilendirsin bizi . Diğer olaylara gelince yakında test shardını açınca bunların yapılabileceğini görünce hepiniz şaşıracaksınız.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Mesaj tarihi:
Sen bu dediklerinin hepsinigerçekleştirirsin buna inanıyorum ama biraz uzun zaman alacagı konusunda neredeyse kendimden eminim..

P.s: Bu topic altına cvp yazarsan sevinirim http://forum.paticik.com/view.php?id=88067

Sen bunu yaptın arqas ta dragon robe ornek dısarıdan gorunusu duz robe fakat parpedoll da dragon robe şeklinde verdata da hangi itemin yerine koydun ve id sini nasıl oluşturdun ? bende yaparım ama bi itemimi feda etmek zorunda kalırım or:flame kılıç yaparım ama o war diye broad sw ya da başka bi item olmaz..:([signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
  • Yeni Oluştur...