Larethian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi turkiyede pvp hep ön plandadır peki sadece bir pvm shardı açsak nasıl olur sizce? Playerlar birbirlerine damage veremiyecek sadece monster. Düşündüğüm sistemde level olacak ve level atladıkca bazı özellikler kazanılacak maxstat ve shard şuna dayalı olacak gruplar halinde alınan questler yapılacak tabiki quest vendor olacak sizce bu proje nasıl olur ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 açıp açmayacağım belirli değil. Sadece düşüncemde war istersenizde PvP shardı açabilirim tabiki yine çok farklı ve sürekli.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 PvP Shardı denilen duruma ben tamamen karsıyım zaten. Player versus player durumu oyunun içinde olan bir durum bunun için extra durumlar gerektiren extra shardlara gerek yok.. Bir order bir chaos la oyun içinde savasıyorsa bunun adı bir pvp dir.Bir mage bir pk ile savasıyorsa buda bir pvp dir.. Özel skiller özel itemler incik boncuk seklinde durumlar ultima online nı kendisinden sogutur..Bırakalım herşey oyun dahilinde olsun..Sizin dediginiz gibi bir durum olucak olsaydı Osi de PvP shardı açar sonra PvM shardı açardı.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
LordHeartus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hos gorunuyor farklı tur oyuncularla birlikte olunabilir. pvm derken sırf npc diyorunuz yani o zaman mavi/kırmızı arasında bi dayansıma olacak gayet guzel dusunce.[signature][hline]
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kırmızı diye bir şey olmayacak ki[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 peki sizce içinde ne olmalı ne tür sistemler geliştirmeliyi buna bağlı olarak. Yani yapmak istenen giren kişiler sanki single player havasında olsunlar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 04 Eylül 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Monsterların AI leri ayarlanmalı , yeniden yazılmalı . Düşündüm fakat aklıma pek bir şey gelmiyor geldikce yazarım[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ulkemizde bole bir sey soz konusu bile olamaz, cunku "Role Play" konusuna pek onem vermeyen insanlardan olusuyor Ultima Online'a ilgi gosterenler, eger insanlar Monster kesmek isteseydi Diablo II tarzindan oyun oynarlardi, ha derseniz bu proje Universal olarak yapilir, o zaman tutabilir ancak "Power Play" oyuncularin bulundugu ulkemizde pek tutulacagini sanmiyorum.[signature][hline]-Makaveli-
LordHeartus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: HerenIstiaron, 04 Eylül 2004 22:07 tarihinde demiş ki: kırmızı diye bir şey olmayacak ki neden olmasın egerki kesecek mavi npcler konursa olunur.illa player kesilcek diye birsey yokki hayal gucune baglı :p[signature][hline]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Peki projeyi biraz daha şekillendirirsek bunun üzerinde oyunculara zevk verebilecek bir tarz nasıl oluşturabiliriz? Yani siz olsaydınız ne isterdiniz?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
LordHeartus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Dmx, 04 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki: Ulkemizde bole bir sey soz konusu bile olamaz, cunku "Role Play" konusuna pek onem vermeyen insanlardan olusuyor Ultima Online'a ilgi gosterenler, eger insanlar Monster kesmek isteseydi Diablo II tarzindan oyun oynarlardi, ha derseniz bu proje Universal olarak yapilir, o zaman tutabilir ancak "Power Play" oyuncularin bulundugu ulkemizde pek tutulacagini sanmiyorum. denemek lazım ne kaybederiz ?[signature][hline]
LordHeartus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu sekilde bi taban da en iyisi cok guzel rp ortamı olabilir.rp diyorum ama sart tutularak degil tabi.npcler rp duzeyine gore ayarlanır silahlarda aynen ole.gelismis player secnecekleri sunulur.esyalar mesela oldugundan daha guclu yapılabilir...[signature][hline]
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Düşündükçe Herşey Açık Ve Net Olarak Ortaya Çıkar Ama Önemli Olanda bunu En İyi Şekilinde Düşünebilmek. Başarılar Dilerim.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bence kesinlikle çok iyi olur ben değişik npc ler görüp onlarla kapışmaktan da çok zevk alıyorum yani bence çok süper olur[signature][hline]
Genor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Türkiye standart bi rayda oturmuş giderken sen trene yeni bi ray eklemek istiyosun ama dikkat et..Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi ya tam ya hiç.%80 hiç gibi gözüküyor ama karar senin..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Dediğin Gibi Son Karar Onda Ama Şansını Denemek İstiyorsa Açsın Belkide Baya Tutacak Bundan Amin Olamayız. [signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 özeldende söyledim preuo:r iyi gider.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
GenixAlfa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ne kaybeder sorusuna ? Para.Zaman..tabii yapılmaycak bi şey değil ama oyuncular belli bir sure sonra sıkılabilir.pvp shardlarda oynayan kişiler adrenalin için oynuyor.Çinkü çoğu oyunda bu yok.Gerçek olması dileğiyle...
Brook Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Eğer olursa ve tutarsa güzel olur. Playerler yalnız guild savaşlarına girebilmeli bence.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şöyle söyleyebilirim arkadaşlar proje geliştirmek için ve sizler fikir paylaşımına girmek için açtım bu konuyu. Kaybedeceğim hiç bir şey onu baştan belirteyim çünki bu sistemi yazmam en fazla 2 günümü alır yanı zaman olarakta kaybım söz konusu değil ama değinmek istediğim konu kafamda canlandırdığım bu projeyi dahada şekillendirip oynanabilitesi yüksek gerçek anlamda zevk verecek grupsal açıdan oyunculara bişeyler yaptırabilecek bir shard yapmak istiyorum tabi sizlerinde önerilerinizle dahada güzel şekil alabilir. Ben şöyle düşündüm olayı dahada geliştirebiliriz eğer illa pvp şart diyorsanız bir kaç basit ekleme ile yada komplike bir sistem ile herkesin zevk alacağı bişey , öncelikle 2 ayrı ırktan oluşan bir sistem düşündüm ve bu ırklar bildiğiniz drow vampir gibi ırklardan ve günümüz frp anlayışından daha dışarı çıkıp fantastik dünyanın en derin fantazileri ile pekiştirip standart shard anlayışının oldukca dışına çıkıp görünüm olarak farklı 2 ırk tasarladım kafamda bunlar birbirlerine düşman olacak ve kendi içlerinde playerlar birbirlerine yani ice man kendi ırk mensuplarına saldıramayacak zarar veremeyecek aynı şey wareworlf ırkı içinde geçerli olacak .... Buradan geliştirerek ne yapabiliriz...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
LordHeartus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 o ne yaw ole asadakiler :D transparan yapalım sunları sexy olurlar. guzel bunlar gelistirilebilir tabi ve bence bu tip bi kac daha ırk olabilir onları da katabilirsin. yerlesim yerleri olabilir.ablityleri fakrlı olabilir.bir buz adam stun yapabilirken,kurtadam ise yara acabilir vs guzel fikirler aslında haa :D [signature][hline][Bu mesaj LordHeartus tarafından 05 Eylül 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: GenixAlfa, 05 Eylül 2004 02:13 tarihinde demiş ki: Ne kaybeder sorusuna ? Para.Zaman..tabii yapılmaycak bi şey değil ama oyuncular belli bir sure sonra sıkılabilir.pvp shardlarda oynayan kişiler adrenalin için oynuyor.Çinkü çoğu oyunda bu yok.Gerçek olması dileğiyle... Peki biz bu ikisini nasıl birleştirip ortaya insanların istediği gibi pvm ön planda ama pvp de yanında meze gibi olabilecek şekilde yaparız. yukarıda resimlerden sonra sizlerin geliştirmek için proje ürettiğinizi görür gibi oldu heyecan verdi bana :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Dizinin devamini merakla izlicem[signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Mike, 05 Eylül 2004 04:49 tarihinde demiş ki: laret baya ciddiye almi$ bu i$i :) Yeni npcler gormeye ali$madiimiz ejderhalar istiyorus =) ve sosaria gibi deil eger illa 2 irk sava$caksa 2 $ehir olsn sayisizda bo$alan aac dungeon. ama nekadar kastirir bilemem tabi. 2 şehir değilde 2 kita gibi bir birine bağlı ama genel anlamda ayrı özelliklere sahip çok basit ve güzel bir şekilde tasarlanmış. Şöyle düşünün bir tarafı buzlarla kaplı bir yarım ada (büyük) diğer yarım ada ise bi okadar zıt çöller ve ormanlarla çevrili. (evlerde buna göre dizayn edilecek tabi )[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bence bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlar. Herşey biyere kadar.Pvp shard'larında insanlar sürekli başkalarını öldürüp yada öldürmeye çalışıp egolarını tatmin ediyolar.Aynı şey'in Pvm için geçerli olacağını sanmıyorum. Şahsen ben sıkılırdım bisürede.Oyüzden bence hiç açma derim. Eğer açacaksan bile öyle 2 gün 3 günde hazırlayıpta insanların önüne baştan savma eksik pürsük bişey koyma.Yapacaksan dört dörtlük olsun enazından. Başlamak bitirmenin yarısı demişler.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar