Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Talent

spawn77

Öne çıkan mesajlar

Class: Warrior
Level: 60

Arms Talents (20 points)

# Deflection - 3/5 points
Increases your Parry chance by 3%.

# Improved Rend - 3/3 points
Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%.

# Tactical Mastery - 5/5 points
You retain up to 25 of your rage points when you change stances.

# Improved Charge - 2/2 points
Increases the rage generated by your Charge ability by 6.

# Improved Overpower - 2/2 points
Increases the critical strike chance of your Overpower ability by 50%.

# Deep Wounds - 3/3 points
Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds.

# Impale - 2/2 points
Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%.

Fury Talents (31 points)

# Cruelty - 5/5 points
Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%.

# Improved Demoralizing Shout - 5/5 points
Increases the attack power reduction of your Demoralizing Shout by 25%.

# Piercing Howl - 1/1 point
Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 seconds.

# Improved Battle Shout - 4/5 points
Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 20%.

# Enrage - 5/5 points
Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike.

# Death Wish - 1/1 point
When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds.

# Improved Slam - 5/5 points
Decreases the casting time of your Slam ability by 0.5 seconds.

# Improved Intercept - 2/2 points
Reduces the cooldown of your Intercept ability by 10 seconds.

# Improved Berserker Rage - 2/2 points
Increases the duration of your Berserker Rage ability by 6 seconds.

# Bloodthirst - 1/1 point
Activates after dealing a killing blow. Your next melee weapon attack deals a 100% increased damage.

Protection Talents (0 points)

# None

-

düşündüm de last stand o kadar da iyi bir şey değil. yani hayat kurtarabilir ama tactical mastery çok daha önemli. fena olmadı gibi fury gidenler için.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

# Improved Charge - 2/2 points
Increases the rage generated by your Charge ability by 6.
bunun yerine parry ye git bence . sadece acilishta kullanabiliyorsun.

Bloodthirst ten memnun degilim 15 sn icinde kullanman gerekiyor o da ancak 1 den fazla yaratikla dovushurken oluyor.

2h gidicekseniz 25a alin derim 31f yerine .26f den slami alip(deathwish destekli) kalaniyla arms.ki bence 2h de axe en mantiklisi. +5 crit alinabiliyor

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 28 Ocak 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle de güzel, nasıl olsa beta diye ben de blood thirst'ü denemek istiyorum. şu an kendimden 2-3 lvl yaratıklarla -slam sağolsun- durmadan farming yapabiliyorum. blood thirst gelsin daha güzel olacak. dediğin gibiyse pvp'de pek işe yaramaz zaten dediğin gibi 25a giderim. yine de bir deniyeyim zararım olmaz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Arms Talents (17 points)

Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.

Improved Rend - 3/3 points

Improved Heroic Strike - 2/3 points
Reduces the cost of your Heroic Strike ability by 2 rage points.

Improved Overpower - 2/2 points

Deep Wounds - 3/3 points
Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds.

Impale - 2/2 points
Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%.

Fury Talents (16 points)

Cruelty - 5/5 points

Unbridled Wrath - 5/5 points
Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage.

Improved Demoralizing Shout - 5/5 points

Piercing Howl - 1/1 point

Protection Talents (18 points)

Anticipation - 5/5 points
Increases your Defense skill by 10.

Toughness - 5/5 points
Increases your armor value from items by 10%.

Iron Will - 5/5 points
Increases your chance to resist stun and charm effects by 15%.

Improved Sunder Armor - 3/3 points
Increases the armor reduction of your Sunder Armor by 30%.

Kafamdaki talent bu su anda ama...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bloodthirst'ü ben de beğenmedim. hatta rezalet bir şey. farming yaparken hiç fena değil aslında ama değer mi bilemiyorum. farming için bile değmeyebilir o derece. lvl 40 warrior yaptım betada. artık bütün özelliklerin ne olduğunu biliyorum, neye nasıl dağıtacağıma karar verdim sayılır.

2 template düşünüyorum, ikisi de bir nokta hariç birbirinin aynısı. o nokta ise improved slam. slam'in işe yaraması için mutlaka elinizde çok yavaş, dmg aralığı yüksek bir silah olması gerekiyor, yoksa bir anlamı yok.

overpower talentleriyle nerdeyse kesin critical vuracağım için bir taraftan yüksek dmg aralıklı silah işime geliyor aslında ama öbür taraftan silahı çok yavaş savuracağım için dodge şansı da az olacak. o zaman overpower vurma şansım da az olacak. ayrıca slam kullanırken yapılan dodge sırasında overpower vurulmuyor belirteyim. sadece normal saldırılara edilen dodge sonrası overpower kullanılabiliyor. (heroic strike normal saldırıya giriyor, bir sonraki normal saldırıda kullanıldığı için).

slam pve'de mükemmel bir şey. heroic strike ya da herhangi bir özellik slam yanında etkisiz kalıyor bence. ama pvp'de slam o kadar da iyi değil. çünkü hareket edemiyorsunuz, kaçan adama karşı kullanamıyorsunuz. rogue'lara karşı zaten unutun gitsin, dual wield yaptıkları için ve slam'in büyüler gibi dmg aldığında süresi uzadığı için 1 sn cast time oluyor 2-3 sn, boşuna rage harcamış oluyorsunuz. yerinde durup büyü atmaya çalışan priest ve warlock'lara karşı harika bir şey. aynı şekilde size saldıran warrior ve paladinlere karşı da iyi. ama pvp'de çok da kullanışlı değil demek istediğim, en azından pve kadar değil.

bu yüzden slam alıp almama konusunda kararsızım. çünkü imp. slam alırsam improved intercept'e hiç puan veremiyorum, parry'ye ise anca 2 puan verebiliyorum. improved intercept de özellikle mage'lere karşı epey işe yarayan bir şey. neyse.. düşündüğüm talent şöyle:

Arms Talents (25 points)

# Deflection - 2/5 points
Increases your Parry chance by 2%.

# Impale - 2/2 points

# Two-Handed Weapon Specialization - 3/5 points
Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 3%.

# Axe Specialization - 5/5 points
Increases your chance to get a critical strike with Axes by 5%.

Fury Talents (26 points)

# Cruelty - 5/5 points

# Improved Battle Shout - 4/5 points
Increases the Attack Power bonus of your Battle Shout by 20%.

# Enrage - 5/5 points
Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike.

# Death Wish - 1/1 point
When activated, increases your melee damage by 20% and makes you immune to fear, but lowers your defense against all types of damage by 20%. Lasts 30 seconds.

# Improved Slam - 5/5 points
Decreases the casting time of your Slam ability by 0.5 seconds.

Protection Talents (0 points)

# None

eğer slam almaktan vazgeçersem, parry 5, improved intercept 2 alabilirim. deneyip bakcam artık. yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Şubat 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olayi macro olayi aslinda.
ana silah diye birsey olmucak. shu anda flurry axe ve trash blade kulaniyorum battle ve zerker stance ler icin. dodge anidna 2 el agir dana bishi ile caliyorsun overpoweri. ve eski haline geliyorsun ki flurry build birde benimkisi. axe in ve balde in her ikisinde de exrta atack on hit var. hayalim ironfoe bulup 3 attack yapmak.deli gibi salliyor elimdekileri.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bence pasif skilleri fullemekte yarar var ben sahsen pasıf skıllerın % 90 ını fullemeyı dusunuyorum cunku herhangi bir rage cost vb. gerektirmeden sizi koruyan ve ofansif olarak gelistiren cok guzel seyler var, yukarıda yazılan yorumlara gelınce Mirage cok onemli yerlere parmak basmıs bir kere dual vield ve shield kulanan warriorlar two hand kullananlara gore ezik kalıyor biraz, birde ilerleyen lvl ları dusunursek fark acılıyor dahada,ben orc warrıorumla arms fury kasıcam ama bu demek deılkı protectıonu tamamen es gecicem orada pasıf ve armorunu ve parry sansını artıran skıller cok ıse yarıyor zaten oyuna baslarken %5 cıvarı pary change ıle baslıyorsun skılle 5 tane verınce %10 a cıkıyor hıc kucumsenecek bır rakam deıl, aynı sekılde crıtıcal strıke sansın %5 baslıyorsun furry talent agacındakı skıllı fulleyınce bu oran % 10 oluyor bırde ben two handed axe kullanan bırı olarak ılerıde axe specılatıonu da full verıp bu sansı %15 e cıkarıcam ve bu cok cıddı sen bırıne normal attack yaparken %15 sansa 2 tımes crıtıcal strıke vurucaksın , son olarak two handed weapon kullananlar kullandıkları sılahın attack speed ıne dıkkat etsınler bence bu cok onemlı 3.10 as olan bı weapon 3.30 olan la arasında cok buyuk farklar var , ozellıkle auction houseden weapon alanlar damageyı gorup dırek yumulmasınlar bır baksınlar ılerıde cok pısman olabılırler...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada şimdi üstte yazmış olduğum talentlere bakıyorum da.. çok kötü çok. insan tecrübelenince daha iyi anlıyor. ms olmadan warrior çook zor şu anda. ne blood thirst, ne death wish ne de prot talentleri ms almamaya değecek gibi değil. son düşündüğüm şöyle: ufak oynamalar dışında değiştirmeyi düşünmüyorum.

Arms Talents (31 points)

# Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.

# Two-Handed Weapon Specialization - 2/5 points
Increases the damage you deal with two-handed weapons melee weapons by 2%.

# Impale - 2/2 points

# Sweeping Strikes - 1/1 point
You next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent.

# Axe Specialization - 5/5 points
Increases your chance to get a critical strike with Axes by 5%.

# Improved Hamstring - 2/2 points
Increases the movement slow effect of your Hamstring ability by 20%.

# Mortal Strike - 1/1 point
A vicious strike that deals 200% weapon damage and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 seconds.

Fury Talents (20 points)

# Cruelty - 5/5 points

# Booming Voice - 4/5 points
Increases the duration of your Battle Shout and Demoralizing Shout by 40%.

# Enrage - 5/5 points
Gives you a 40% melee damage bonus for 4 swings any time you are the victim of a critical strike.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion
E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Şubat 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hamstring hunter ve shaman'lara karşı mükemmel. şu anda %45 yavaşlatabiliyorum 2 puan imp. hamstring ile. her class'a karşı ciddi bir avantaj sağlıyor. kontrol sizde oluyor. sizi yavaşlatan/rootlayan mage ve druid gibi class'lar uzaklaşana kadar bir kere vuruyorsunuz, uzaklaşsalar bile çok yavaş uzaklaştıkları için harika oluyor.

warrior ve paladinlere karşı, uzaklaşıp intercept yapmak çok büyük avantaj sağlıyor.

deflection, two-handed weapon specialization ve improved hamstring arasında dağıtacak 9 puanım vardı. diğerlerinden eminim zaten. şimdilik 5 deflection, 2 imp. hamstring, 2 two-handed weap spec. gideceğim.

parry yüzdesinin ve hamstringin süper avantajlarının %3 dmg'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben mortal strike ile deathwish, slam arasında kaldım. Mortal strikea gidersem slam ile deathwish i alamıyom. dİyosunki deatwish gereksiz O zaman direk mortal strike a gidecem.

Bu arada mortal strike nerflendi. tam olarak neleri değişti acaba?[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden weapon dmg + % olarak bir değer vuruyordu. şimdi weapon dmg + sabit bir değer vuruyor.

tam olarak nerf sayılmaz, sadece eskiden sadece two-handed silahlarla iş yaparken şimdi one-handed silahlarla da işe yarıyor.

bu arada slam kullandım. pvp'de 0. feci nerflenmiş. indalamar video'unda 0.5 sec cast time vardı. şimdi 1.0 sec cast time oluyor talentle. elinizde 3.8 speedli bir silah olsa bile değmiyor. en azından pvp'de kullanılmıyor. 1 sn yerinizde çakılacaksınız, bu sürede adam yanınızda kalacak, interrupt olmayacaksınız ki süre uzamayacak. bir de adam dodge yaptığında overpower kullanamaycaksınız. atın gitsin.

ancak instance'larda şöyle işe yarar. elinize 3.6+ speedli bir silah alırsınız. ilk önce bir yaratığa dalar rage'i sonuna kadar çıkartırsınız. sonra ikinci yaratığa saldırırken aggro üstünüzde değilse, aggro'yu üstünüze alana kadar 1-2 slam atarsınız. sonra priest size shield yapar. 1-2 slam de shield geçmeden yaparsınız. interrupt olmadan üstüste 4 slam demek epey sağlam dmg'ı 4 saniyede boşaltmak demek.

pvp istiyorsanız ms'yi slam'e tercih ederim kesin. denedim uzun süre.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

evet warlock ve priestlere saldırırken zerger stance'e geçilir. fear yemişken bile zerker rage'i açabiliyorsunuz. tamam death wish kadar süper bir koruma sağlamıyor ama yine baya etkili.

benim tavsiye şu. death wish, slam ile ms arasında kalmış arkadaşlar: çekinmeyin death wish / slam gidin. bir süre oynayın. talent değiştirmek için vereceğiniz bir kaç g (oyuncak gibi değiştirmediğinizi varsayıyorum) pek de önemli değil. denemeden karar vermek zordur. ben de eskiden sırf ms için arms gitmem diyordum ama denedikten sonra 180 derece döndü görüşlerim.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

YA race'si sallayın yuksek lavelda fark etmiyo ona bakarsanda stoneskinde yalan oluyo bayabi %70 speed reductionla, en baba racial lar orkla taurenin zaten otesini salla =) hoş %1 dogde da fena değil aslında.

Ayrıca hala anlaşılmadı sanırım ama Bunlar elf değil Night elf adamlar nerdeyse "vahşi" tamam belki roller ve orklar kadar kontrolsuz değiller ama iş ava ve savaşa gelince roleplayin içine kesin vahşilik giriyo.

Acıp Warcraft 3'ün kitapcığını bakarsanız azı yüzü kan içinde bi female Night elfle karşılaşıyosunuz.
Bi druidler sakin adamlarda oda bi yere kadar görüyoruz Druid of Claların halinide =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...