Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çökme sorunları, Error 132-131 ve Performans hakkında sorular

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Yuksek ihtimal RAM den kaynaklanıyor, Noname RAM lerde cok sık olan bi sorun imkanın varsa 2 X 512 400 Mhz Kingston veya Geil marka RAM almanı oneririm.

A7N8X in Biosunda işlemci hızıyla oynamadan RAm hızı 400-333-266 olarak manual ayarlanabiliyordu die hatırlıyorum işlemciyi normal haline getirip ramlerini 266mhz'e cekip RAM den olup olmadığını anlayabilirsin.[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........

Afatsum - NE Hunter - (ASR)
Sosyal ağlarda paylaş

Kuvvetle muhtemel ramlerdir. Bazen farklı marka ramler bile böyle sorunlara yol acabilir. Özellikle Blizzard'ın oyunlarının ramlere karşı özel bir kini var. Bence ramlerden birini cikarip çalıştırmayı dene elbette daha ağır olucaktık ama bahsettiğin gariplikler yaşanmaması lazım. Yada en garantisi bir arkadaşından ramlerini denemek için ödünç al.
Sosyal ağlarda paylaş

Us forumlarda benzer hatalardan yakınan bir çok insanı post unu okudum. 3 gb ram var sırayla çıkardım hala kitleniyo falan diyodu adamlar. :)

Ben kitlenmeleri falan aştım artık. Restart atıp sıra beklerken kestiriyorum 15-20 dakka :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...