Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komuşuluklar ve adetler ölmemiş...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apartmanımıza sürekli gelen-giden çok oluyor. Kimileri hayırsız, kimileri iyi niyetli insanlar. Çoğuyla daha tanışamadan başka yere taşınıyorlar.
Komşuluk olmayınca bazı adetler de olmuyodu. Geçen ay apartmanımıza 2 yeni aile taşındı. İlk kez iyi niyetli insanlardı bunlar. Temin kapım çaldı, açtım, kız elinde koca bi kap aşure ile gelmiş. Daha dumanı üstünde sıcak sıcak. ilk kez yapıyorum ama güzeldir dedi..güzel olmuş..sonra diğer komuşu da getirmezmi? allaaa..keyf olduk.. :)[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber
Mesaj tarihi:
Aşure iyi peki ya kız :) Şaka şaka şimdi millet başlar senin gibiler yüzünden böle adet kalmadı diye[signature][hline]Yandan RohanLı
Mesaj tarihi:
Ama öğrencilikte güzeldir komşular. Öğrenci olduğunu bilir sana paso ev yemeği getirir. Sende onun çoluğuna çocuğuna ders falan verirsin.
Sıcaktır bizim komşuşluk olayımız. Ama istanbulda pek kalmadı sanırım bu komşuluk hedesi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Biz öğrenciykende vardı öyle teyzeler börek çörek doldurur tepsiye tepelerdi yerdik ne güzel.Yemekler güzelmi hatırlamam tek güzel olan ogün yemeğin beleşe gelmesi öğrenci olunca insan taktik düşünmeye başlıo naapsın.[signature][hline]Yandan RohanLı
Mesaj tarihi:
ahaha lol alexi..
benimde üst komşum 60 ını aşmış aile..
altkomşumda 80 yaşında bir kadın..
paso şikayet ediyolar..
bende onları belediyeye şikayet edicem. halen ölmediler diye..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
nefret ederim komşuluk ilişkilerinden. güya iyilik yaparlar ama aslında illa karşılığını beklerler. o gelen aşurenin kabını boş yollayın da ondan sonra dinleyin apartmandaki dedikoduyu. o aşureyi kabul edin de ondan sonra 'kimdi o geçen evine gelen? yabancı almayalım apartmana lütfen' dediklerinde bişey diyemeyin.
Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 24 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
kızın biri yeni evli diğeri lise2 :)

oo lise 2 liyi eve davet etseydin. bende sana bişiler hazırlayayım..
Alkol almaz mısın felan :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bugün yedigim 3kase aşureden sonra anlıyorum ki bizde de komşuluk var, gerçi bütün apartman akraba ama yine de garip bir mesafe var aramızda, hani komşu olsak daha yakın olabilirdik

yarın da ben aşure dagıtmaya cıkcıam büyük ihtimalle:horace:[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
bizim alt komşuyla ayıramıyorum ben annemle babamı habire birlikteler.
herşeyi beraber organize ediyolar.
daha onlar 8 ay oldu taşınalı hemen kaynaştılar. güzelde bi kızları var tatilden tatile görebiliyom ancak balıkesirde okuyo :P
Mesaj tarihi:
33 daireyiz, komşuluk sıfıra yakın.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
Bizim oralarda bozuldu herkes birbirini bıçaklıyor.12 yaşında çocukta döner bıçağı var yahu boyu kadar bıçak ! Taşınmak lazım İstanbuldan bırakıp gidecem de doğup büyüdüğümüz yerler koyuyo adama[signature][hline]Yandan RohanLı
  • Yeni Oluştur...