Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 - how can i make this right? - bıdihohüdecijivanananalana[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Xuahaha harbi ya adamın olayları düzeltme annayışı kırmızı balonların arasında dansetmek fln.. Bayılıorum ya o zacha da scrubsa'da.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tüh be ben izlemedim ne sans! herkes met ediyor ne oldu kisaca anlatabilecek birisi varmi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 scrubs efsane olucak bu gıdısle her bolum bı oncekını solluyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 (oh my god she really wants drama) - sometimes you make me crazy..! bittim ya ehahe.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 JD nin fantazisindeki o sarkinint am adini sooleyene benden gazoz kapagi![signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya izleyemenler nette dvd ripleri cikti yada buyuk olasilikla dvd shoplarda vardir ....box olarak satiyolar almayi dusunuyorum seinfeld 1 o 2 ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Volfied, 08 Ekim 2004 23:13 tarihinde demiş ki: JD nin fantazisindeki o sarkinint am adini sooleyene benden gazoz kapagi! bende onu ariyorum technotronic-get up die bisey buldum ama cok az bi bolumu ayni buldum valla james brown-sex machine[signature][hline] [Bu mesaj amendment tarafından 09 Ekim 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 dr. cox abarttı biraz. başhekime vurmak kolaydı zaten öyle. tepen attı mı geçir bi tane :)[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yok cnm eheh. ama sıkı vurdu harbi :p[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yeni bölüm başladı :)[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yunuslar iyiydi, sağlam ıslattı kızımızı. (adını şu anda unuttum iyi mi eheh) Hademe gene harikaydı. J.D. en son o kızla takılıyordu (Amy Smart) 1 bölüm kaçırdım sanırım ne oldu o kıza?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 en son drama queen olayı olmuştu sanırım. hala mutlu mesut sevişiyorlar heralde.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Volfied, 08 Ekim 2004 23:13 tarihinde demiş ki: JD nin fantazisindeki o sarkinint am adini sooleyene benden gazoz kapagi! Evet az önce tekrarını izledim Scrubs ın yine çaldı o şarkı :( .. Adı ne o şarkının :(? Dontt stopppp belived faln diyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 30 Ekim 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 O şarkının adı "Like A Sex Machine". James Brown söylüyor ama Scrubs'da gördüğünüz hali, son zamanlarda yaygın olan techno remix'i... Şarkının remix'siz hali vaktiyle Renault Clio reklamında çalardı... Namı-diğer "Gedappa"dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eheh bu haftaki süpermiş.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 18 Kasım 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ahaha süper. elliot död gibi kaldı. j.d. dr cox'a laf soktu. süfer. hayda elliot gene kaynattı işi e. död olan gene j.d. tüh be[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 18 Kasım 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 of ya kötü patladı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 - suya yetişebilceklerini sanm.. ulan iki dakka yiyişmeyin be.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 o son sarki neydi bilen varmi acep?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 -Muhahahahah.. Allright that's enough. :) Hele JD'nin bisikletle çalılara daldığı sahne süperdi ya :D Yalnız Sean'a gıcık oldum :-P[signature][hline]Vs. Vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 pah kaçırdım, neyse ki gece tekrarı var ilginç bi bölüm olmalı jd cox a laf soktuysa.. kaçmaz :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aman diyim izle. :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ehe tekrarı kaçırmadım :D diyorum ki dünki bölüm kesinlikle en iyi 3 bölümünden biriydi süper espri o kadar fazla vardı ki.. aklıma tutamadım çoğunu. mükemmel ya bölümün adını bilen var mı yazayım kenara :)[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dr. Cox: Oh, I don't know, Bob. Here, I like to think I've accomplished plenty of things much more difficult than this. Why, just yesterday morning I somehow managed to hack into your voice-mail and change the outgoing message to, [slips into an excellent Kelso voice] "Hi, this is Big Bob. Why, I'm not in right now but, at the beep, leave your name and your penis size!" Dr. Kelso: Perry, have you ever wondered why you've never risen above clinical staff at this hospital? I mean, come on, pal, who do you think the board listens to concerning promotions around here? Why don't I tell you after the beep? Dr. Steadman: Beeeeeeep. Dr. Kelso: Bob Kelso. Ten inches. Kelso walks off; Steadman follows after, stopping only to clarify to Dr. Cox.... Dr. Steadman: It's like a baguette! hohoho :lol: bu arada bölümün adı my lucky night mış[signature][hline]Bob Kelso.Ten inches. It's like a baguette. [Bu mesaj EarS tarafından 19 Kasım 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar