Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üçlük yarışması

Reignman40

Öne çıkan mesajlar

ilk turda oyuncular çok düşük perfonfans gösterdi öyleki ilk başlayan korver 14 yapınca üzülüyordu ama adam ilk turda 2. oldu ilk turda joe johnson ve radmanoviç(3 puan) felaketti ikinci tura korver 14 q rich 14 ve lenard 15 puanla finale kaldı ikinci turda korver 18 le süperdi ama q rich son iki duraktaki full performansla son _money ball_ ı atınca şampiyon oldu
Sosyal ağlarda paylaş

18 süper falan değil. Normal bir maç performansı bile daha yüksek Korver'ın. Rezalet bir yarışma çıkardı kendi kapasitesine göre. 1. nin 19 puan alması bence yarışmanın rezalet olduğunu gösterir. En az bi 25 puan bekliyordum ben 1. den.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

ööööööööööh kolay sandın sen be arkadaşım dimi ya bunlar ne ki çok kolay bom boş üçlükler nası atamıyorlar...
bir kere maç temposuyla bu tempo çok farklı korver yarışma öncesi boşuna demedi keşke önümde birileri olsaydı diye zaten 30 puanlık yarışmada18 puan %50 nin üstünde e zaten korver bu sezon %40 la atıyor bn senin ne demek istediğini anlayamadım....
Sosyal ağlarda paylaş

haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum =) quentin richardson[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

ray allen sıçtı sıvadı eheh..q-rich hakketti ama[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
swswsw, 22 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
2001 Üçlük birincisi Ray Allen ayni sitil atti...
3lük sans isi bence..

yalnızca şans yok bu işin içinde çok çalışma da var bence...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

litvanyalı bi guard var ya jasikaviçyus mu ne.. ben onun gibi üçlük atan görmedim. serbest atış gibi atıyor.maccabi de oynuyor bu sene..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...