Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia


taros

Öne çıkan mesajlar

Var Prince Of Persia 1 de vezir kralın kızını mı ne kaçırıyodu sende onu kurtarıyodun , 2 yi ve 3d yi hatırlamıyorum ; Sands Of Time da da , Dagger of time ı sands of time a sokup herkesi canavar yapıyosun sonunda da daggerı sands e sokup zamanı geri alıyosun , warrior withinde de sands of time ın yapılmasını engellemeye çalışıyosun[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prince Of Persia ve Prince Pf Persia 2: The Shadow and the Flame'i arcane yazmış.

- Prince Of Persia 3D
Prens ile Prenses evlenmiş, ama Prens'imiz kötüler tarafından hapsedilmiş, o da kaçıp prensese geri dönme çabası içinde.

- Prince of Persia: The Sands of Time
Prensimiz babası için gidip zaman hançerini çalıyor. Ancak hain Vezir onu başka bir hazine olan devasa bir kum saatini açmak için kullandırtıyor. Ülkeyi yokediyor içindeki kumlar, ve herkesi Zombiye çeviriyor. Sağ kalan üç kişi var, biri Farah adındaki kadın, biri Vezir diğeri de prensimiz. Prensimiz de herşeyi düzeltmek için işe koyuluyor.

- Prince of Persia: Warrior Within
Kum saatini açtığımız için Dahaka diye yoluna çıkan herşeyi kara delik gibi yiyen bir yaratık Prensin peşine takılıyor. Prens de geçmişe dönüp Zaman İmparatoriçe'sini öldürüp, kumların yaratılmasını engellemeye çalışıyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...