Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mad Max

Daesu

Öne çıkan mesajlar

aradımda mad max 4 haricinde bir topic yok.

filmin serisini gecen ay cektim ve defalarca izlesemde doyamıyorum.fanatigi gibi bişeyim resmen.eski olmasına ragmen konusu feci sarıyor.belki pek cogunuza şimdi izlerseniz basit gelebilir . özellikle bir ve ikinci film düşük bütceye sahip.
birinci filmde mel gibson sebi iken ikide karakterin ruh haline göre süper olgun performans göstermiş.

bilmeyen yoktur belki ama belki kacıranlar için biraz bahsetmek istiyorum.

bir kaos zamanı, dünyanın gidişhatı oldukca kötü Kahramanımız Max Rockatansky (mel gibson) bir otoban polisidir..yollar cetelerin eline geçmiş yagma başlamıştır. karısı ve cocuguyla mutlu yaşamak isteyen max in hayatı bir motor gürlemesiyle yokolmuştur. o artık warrior maxtir.

ikinci ve ücüncü filmler buna göre devam eder istemeden spoiler vermekten korkuyorum.. fakat pek cok insanın (ve benimde) fovarisi ikinci film the road warrior dır.

özellikle fallout oyuncularının hemen tanıycagı bir atmosfer tek farkı post nuclear degil post apocalypse olması hatta max in ikinci filmde giydigi tek kollu deri ceket ve kısa çiftelisi bize falloutu hatırlatır (interplay yapımcılarla yapılan bir röportajda zaten mad max hayranı olduklarını söylemişlerdi)

ikinci filmde avare tadında olan max in bir gruba yardım edişi anlatılıyor

işte max in birinci filmde devraldıgı 8 silindirlik canavar.

üçüncü filmde ise tina törnır da yer alıyor. aslında saglam bir senaryosu olmasına ragmen bence harcanmış
arşivinde olmayanlara sesleniyorum hemen acele etsinler bence :) ben şimdi netten max ve arabasının oyuncaklarını arıyorum :)[signature][hline]Deviant art gallery
Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.

Sosyal ağlarda paylaş

eh zaten fallout'taki leather jacket doğrudan filmden alınma.. :)

serinin her filmi güzeldir, öyle muazzam değiller elbet ama güzeldir hani macera olarak, külttür. (otoriteyim sanki lol) mel abimizin sinemaya kazandırılması açısından da önemleri vardır ilaveten. mel bap max rolünde cidden yakışıklıdır, karizmatiktir.. :-p

arabaların kafa kafaya tokuşmasında kötülerin göz bebeklerine yapılan zoomlar efsanedir ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=!]ilk filmdeydi galiba.

kötü adamlar bizimkilerin çocuğunu rehin almışlar gibi bişi, ordan yaşlı teyze gelip çetenin elebaşına tüfeği doğrultuyor, o esnada herifin dalga geçmek için yaptığı korkma yüzifadesi kadar komik bişi görmedim ben ya[/spo][signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind

[Bu mesaj sanerixx tarafından 23 Şubat 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sanerixx kesinlikle katılıyorum actım baktım yani gene öldüm ya

[spo1=sanerixx in bahsettigi sahne]
I HATE GUN ![/spo]
puahaha[signature][hline]Deviant art gallery
Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.

[Bu mesaj Bıshop tarafından 24 Şubat 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

dusuk butceyle super bi aksiyon.
konusu super.
daha ne olsun? her firsatta izlenesi tabii ki. kucukken gaza gelip ben madmax'im diye baarinmadigimiz mi kalirdi. insanlar supermen derdi biz madmax derdik, o ne derlerdi... farkimiz vardi o zamandan daha... kimsenin ailesi izlettirmezdi tabi filmi, bi biz bilirdik valla.
tanker yollayip patlatma bu filmdeydi sanirim, super bi taktik :)[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 23 Şubat 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
ulan iyice yaşlandık beee

ehh.. harbiden.. yeni nesile mad max deince o ne diolar hatta blade runneri bilmeyenler bilem var .p teh teh.. yakinda gözlerimizi bi acariz bakmişiz torun morun sahibi olmuşuz filan yane..
süfer filmlerdi.. ben izlemek istemiom sahsen.. ne zaman eskiden cok sevdigim bişeyi izlesem hayal kirikligi olusuyo.. o nedenle uzak durmak en iyisi hatirladigim gibi kalsin..
[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant

[Bu mesaj Creel tarafından 24 Şubat 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mad Max izlediğimde ilk defa çok küçüktüm doğal olarak, fakat Falloutu ilk oynadığımda Allah Allah, bir filme çok benziyor bu ya demiştim. Sonradan aklıma gelmişti de div x sini bulup izlemiştim, ne eğlenceydi ya.

Mel Gibson ı bana sevdiren bu seridir ama adama da acıyorum ya, adam bu kadar film de oynadı aldığı tek oscar ise Braveheart/Yönetmen dalı ya yazık adama hehe.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...