Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jordan

somebody

Öne çıkan mesajlar

garnettla jordani bir tutmakta baya mantikli olmush cidden yani rodman smac rekoru kirardi heralde jordana 3 lü savunma yapilsaydi ayrica o maci izledim suns wolves arasindakini sprewell ve cassell in durumlari ortada oynamamak icin ellerinden geleni yapiyorlar bucks taki cassell yada knicks teki sprewll gibi oynasalardi bu sene olabileceklerde belliydi ama oynamiyorlar ceza atishi yapamiyan bir takimda 3 lü savunma yapilirsa mantikli chicago nun o devrinde yaparsan ceza atisi deil daha beterlerini de yersin izlemedin sanirim sen jordanli chicagoyu hich sezon boyu ayrica o suns macinda wolvesta bi kisi bile gununde deildi gununde olmayan bir takima kachli savunma yaparsan yap ayni sonuc olur jordani kiyaslicak bi adam aramayin hich bir koch ta dushunememishtir yani dimi bu adama ben 3 lü savunma yaparsam maci alirim die sadece adami tutarsin o durumda takimin geri kalani coshar ve asist krali olurdu jordan da o durumda...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Dünya spor tarihinin en büyük sporcusu bence basketbolda zaten bir veliahtı olamaz ben dier spor branşlarında arıyorum onun veliaht ını ronaldinho olabilirmi acaba oda zor çünkü MJ yer yüzüne gelen en büyük sporcu çünkü herşeyiyle bu kadar komple bir sporcu yok.
Not : ayrıca dünyanın en güzel 10 zencisinden 1 i..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu birazda basketbol ile futbola olan ilginin farkından ve futbolun basketbola göre daha yaygın daha çok insana hitap etmesi ile ilgili bir durum.Şimdi kahveye gitsen adam sana 50 tane futbolcu sayar ama basketbolcu say desen jordan der kalır.Bu sadece türkiye için değil genel olarak dünyada böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Basketbol daha eski ama arkadaş sanırım NBA tarihini baz alarak söylemiş evet NBA futbol kadar eski diil tabi ama bu MJ nin Dünyanın en büyük sporcusu oldugu gerçegini degiştirmez her emsalden sonra bundan daha iyisi çıkmaz dedik çıktı dj den sonra magic magic den sonra MJ ama MJ den sonrası yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...