Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jordan

somebody

Öne çıkan mesajlar

bu arada avrupa takımları da bos deil we cogu takım oyunuyla bi yerlere geldi ama avrupa nın yıldızlarıda bazı ABD lilere basıo..orn; Nowitzki..eleman her mac cosuo gecenlerde 53 sayı mı ne attı..gasol,peja,hedo,memo,kirilenko..g.amerikadan nené ,ginobili..gibi[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Sosyal ağlarda paylaş

1992 barcelona olimpiyatlarıdnaki amerika takımı kadrosunu söyleyebielcek biri var mı? hani şu dream team dedikleri kadro. Amerika bir daha öyle bir kadroyu sahaya süremedi. İşte o zamanki yıldızların farkı oydu. Jordan da o serinin en iyi ve son yıldızıydı. Şimdiki yıldızlar tabiri caizse k.mın yıldızları...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

jordan gibisi gelmez.gelemez.gerçek bir maç değildi ama space jam'in son sahnesinde jordan, bulls formasıyla smaç basarkenki fotograf hala içimi sızlatıyor..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 08 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
jordan gibisi gelmez.gelemez.gerçek bir maç değildi ama space jam'in son sahnesinde jordan, bulls formasıyla smaç basarkenki fotograf hala içimi sızlatıyor..

ben tam anlamadim jordan space jam de bulls formasi giymiyo ki?hem zaten bilgisayarla yapilmis bi goruntu o...bence senin dediğin 1988 yada 89 smaç şampiyonasi jordanin havada 6sn asili kalip dominique wilkins 1 puanla saf dışı ettiği müthiş smaç
onun posteri fln da var.
Sosyal ağlarda paylaş

son sahnesine göre nba'e geri dönüyor.baseboll'un kendisine göre bir spor olmadığını anlıyor ve en iyi olduğu yere geri dönüyor.tam smaç basarken.... ışıklar açılıyor finish :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

golf ü zevk için yapıyor.baseballda çok kötü oynamasına rağmen taraftar alkışlıyor çok kötü geçen bir günün sonunda evine gidiyor vs vs.

oturup space jam mi anlatayım size arkadaşlar ? ikide bir laf sokma çabaları içerisindesinizde ? gidin bi cd'ciye arşivlerinden çıkarsın size bir space jam izleyin bari.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar komplexlisiniz yaa bişey merak ettim sordum.ezmek için sorsam bunu hissettirirdim sana kaç yıl oldu izleyeli elbet bi error çıkacak ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım yanlış olsa bile ne fark eder.golf yada baseball.konumuz şurada bir anıyı canlandırmaktı içine ettiniz :)[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

np düşünmen yeter :)[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 10 Aralık 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
Patrick Ewing, Magic Johnson, David Robinson, Larry Bird, Michael Jordan, Charles Barkley, Karl Malone, Scottie Pippen, John Stockton, Clyde Drexler, ve 2 tane de adını bilmediğim beyaz var Dream Team'de.

bahsettiğim kadro buydu o zamanın yıldızları, egolarını bir kenara bırakıp olimpiyatlara katıldılar, şimdi ise sadece 2-3 yıldız katıldı. İşte bahsettiğim fark anlaşılıyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...