silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu arada avrupa takımları da bos deil we cogu takım oyunuyla bi yerlere geldi ama avrupa nın yıldızlarıda bazı ABD lilere basıo..orn; Nowitzki..eleman her mac cosuo gecenlerde 53 sayı mı ne attı..gasol,peja,hedo,memo,kirilenko..g.amerikadan nené ,ginobili..gibi[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 1992 barcelona olimpiyatlarıdnaki amerika takımı kadrosunu söyleyebielcek biri var mı? hani şu dream team dedikleri kadro. Amerika bir daha öyle bir kadroyu sahaya süremedi. İşte o zamanki yıldızların farkı oydu. Jordan da o serinin en iyi ve son yıldızıydı. Şimdiki yıldızlar tabiri caizse k.mın yıldızları...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 jordan gibisi gelmez.gelemez.gerçek bir maç değildi ama space jam'in son sahnesinde jordan, bulls formasıyla smaç basarkenki fotograf hala içimi sızlatıyor..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ayrıca L.James tabii ki Jordan kadar olamaz fakat ılerde daha dogrusu seneye MVP adayları arasına gırer mesela Mvp ıcın Iwerson,K.Garnett,T.Duncan,S.Nash gıbı ısımler dusunulurken elbet yanına L.James'te eklenıcek[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Jordan manyak adam ya helal olsun adama unutulmas bi adam.[signature][hline]Pati Sözlük!!! Rooney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Lucas1, 08 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: jordan gibisi gelmez.gelemez.gerçek bir maç değildi ama space jam'in son sahnesinde jordan, bulls formasıyla smaç basarkenki fotograf hala içimi sızlatıyor.. ben tam anlamadim jordan space jam de bulls formasi giymiyo ki?hem zaten bilgisayarla yapilmis bi goruntu o...bence senin dediğin 1988 yada 89 smaç şampiyonasi jordanin havada 6sn asili kalip dominique wilkins 1 puanla saf dışı ettiği müthiş smaç onun posteri fln da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 son sahnesine göre nba'e geri dönüyor.baseboll'un kendisine göre bir spor olmadığını anlıyor ve en iyi olduğu yere geri dönüyor.tam smaç basarken.... ışıklar açılıyor finish :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 golf olmasın[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 golf ü zevk için yapıyor.baseballda çok kötü oynamasına rağmen taraftar alkışlıyor çok kötü geçen bir günün sonunda evine gidiyor vs vs. oturup space jam mi anlatayım size arkadaşlar ? ikide bir laf sokma çabaları içerisindesinizde ? gidin bi cd'ciye arşivlerinden çıkarsın size bir space jam izleyin bari.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ne kadar komplexlisiniz yaa bişey merak ettim sordum.ezmek için sorsam bunu hissettirirdim sana kaç yıl oldu izleyeli elbet bi error çıkacak ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yazdığım yanlış olsa bile ne fark eder.golf yada baseball.konumuz şurada bir anıyı canlandırmaktı içine ettiniz :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 pardon =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 np düşünmen yeter :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 oke o zamanben orayi unutmuşum ne biliyim bi anda o muthiş smacı aklıma geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 O smaç hıc aklından çıkıyor mu..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 nedense ben karl malone u jordan dan daha fazla sevdim ve hep jazz i tuttum..heralde cok populer insanları fazla sevemiyorum[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 K.Malone de cok ıyı bır oyuncu onun zekası pek kısıde buluncak bı ozellık degıl..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Patrick Ewing, Magic Johnson, David Robinson, Larry Bird, Michael Jordan, Charles Barkley, Karl Malone, Scottie Pippen, John Stockton, Clyde Drexler, ve 2 tane de adını bilmediğim beyaz var Dream Team'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ayrı olarak bi de Julius Erving var hastasıyız =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Doktor J fsf :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 10 Aralık 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: -Melancholy-, 10 Aralık 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Patrick Ewing, Magic Johnson, David Robinson, Larry Bird, Michael Jordan, Charles Barkley, Karl Malone, Scottie Pippen, John Stockton, Clyde Drexler, ve 2 tane de adını bilmediğim beyaz var Dream Team'de. bahsettiğim kadro buydu o zamanın yıldızları, egolarını bir kenara bırakıp olimpiyatlara katıldılar, şimdi ise sadece 2-3 yıldız katıldı. İşte bahsettiğim fark anlaşılıyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 O zmn kı fark aynız zmnda bu zamankı takımlara da yansır sakatlık olayları fln[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 inanılmaz derecede saygı gören biriydi (hala görüyo) trash talk'ı nba tarihinde larry bird'le beraber en iyi yapan oyuncuydu öyleki trash talk konusunda charles barkley sadece ögrencisi olabilirdi jordan'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hala ezberimde o takım 4-Christian Laettner 5-David Robinson 6-Patrick Ewing 7-Larry Bird 8-Scottie Pippen 9-Micheal jordan 10-Clyde Drexler 11-Karl Malone 12-John Stockton 13-Chris Mullin 14-Charles Barkley 15-Earvin Magic Johnson vaaay be şimdi oynasın bakalım arjantin bu takımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Suns 'un bu sene Garnet yaptigi gibi 3 lü savunma yapilirsa Jordan da fazla bisey yapcagini sanmiyorum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar