Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Vs. Capcom (US / 4 Players for kaillera) turnuvası son kayıt 18 şubat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Marvel Vs. Capcom (US / 4 Players for kaillera)

turnuva son kayıt tarihi 18 şubat cumadır
2 vs 2 yapılacaktır
3 round olacak maçların 2 sini alan kazanır
her maçta gözlemci olacaktır
katılıcak takımların 18 ine kadar msj atması beklenmektedir[signature][hline]orochi

[Bu mesaj xueshen tarafından 09 Şubat 2005 05:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ehu bende gelirim ama kesin bi aksilik cıkar satış durumu yaparım valla :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ben da katılmak isterem.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
4 players for kaillera olanını bulamadım, özelden bilgilendirebilirsiniz temini konusunu dövülecek figüran olarak katılabilirim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
farkında olmadan bulmuşum, şunu biraz karıştırayım ama siz yine de kaydedin beni.. ;)

ekleme: yok sevmedim, ilaveten beceremedim, silin olmayan kaydımı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 12 Şubat 2005 06:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
------Katılanlar-----------------
Thadeus +1
Turkish-Soldier
Bert
Erutan
horacegoesskiing
SilphatosIce_
Endoret
grambrood
xueshen
---------------------------------

evet xueshen'nin telefon hattı göçtüğü için şu anlık organizasyon işini devralıyorum.
ismini yazdırıpta gelmeyenler feci şekilde combo yiyecektir haberi olsun. Hatta satanlar mame server'ına girdikleri zaman kafalarına aduket atılacaktır.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Mesaj tarihi:
herkes eşiyle birlikte isim yazdırsın olmaz mı???
eşi olmayanlar ise buraya mesaj atsınlar bekarım vs... diye[signature][hline]Yeşilaycı Pati
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Mesaj tarihi:
bende sevgili eşim xueshen'nin telefon hattının gitmesiyle dul kaldım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Mesaj tarihi:
benim gizli bi partnerim var. takımımız kaptanlar takımı. captain commando ve captain america. sağlam dayak yemeye hazır olun.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
  • Yeni Oluştur...