xueshen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Marvel Vs. Capcom (US / 4 Players for kaillera) turnuva son kayıt tarihi 18 şubat cumadır 2 vs 2 yapılacaktır 3 round olacak maçların 2 sini alan kazanır her maçta gözlemci olacaktır katılıcak takımların 18 ine kadar msj atması beklenmektedir[signature][hline]orochi[Bu mesaj xueshen tarafından 09 Şubat 2005 05:33 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ehu bende gelirim ama kesin bi aksilik cıkar satış durumu yaparım valla :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lem gözlemci nassı olacak ben sizin eve gelir gözlerim =)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben de katılmak isterim, çok pis kombo yaparım acımam.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben da katılmak isterem.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şu an 7 kişiyiz daha gelen varsa beri gelsin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 horace i seve seve döverim... :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben de gelmeye çalışacam.. 1 de misafir getirecem gelirsek 2 kişiyiz.[signature][hline] World:Ares Nick: Rhadeus Job:Ice MAGE Race:El morad lvl: 51+ Total Played: just ~5 weeks Clan:ImanGucu Server Durumu | Network | Avatarım|Gitti..
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 4 players for kaillera olanını bulamadım, özelden bilgilendirebilirsiniz temini konusunu dövülecek figüran olarak katılabilirim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 farkında olmadan bulmuşum, şunu biraz karıştırayım ama siz yine de kaydedin beni.. ;) ekleme: yok sevmedim, ilaveten beceremedim, silin olmayan kaydımı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 12 Şubat 2005 06:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ------Katılanlar----------------- Thadeus +1 Turkish-Soldier Bert Erutan horacegoesskiing SilphatosIce_ Endoret grambrood xueshen --------------------------------- evet xueshen'nin telefon hattı göçtüğü için şu anlık organizasyon işini devralıyorum. ismini yazdırıpta gelmeyenler feci şekilde combo yiyecektir haberi olsun. Hatta satanlar mame server'ına girdikleri zaman kafalarına aduket atılacaktır.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
katliyam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 metorik katılır.başvurdu eş olayını nasıl halledicez abi?
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yaa katılım biraz daha artsın böyle kalabalık olalım.
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben fazla iyi deilim ama yine oynarım
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 herkes eşiyle birlikte isim yazdırsın olmaz mı??? eşi olmayanlar ise buraya mesaj atsınlar bekarım vs... diye[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ehehe ben bekarım eş arıyorum. Görücü usulü olmaması için taliplileri servera bekliyorum. Kendim diye söylemiyorum cok sanslı oynarım :P.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende sevgili eşim xueshen'nin telefon hattının gitmesiyle dul kaldım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 18 ine kadar zaman var o zamana kadar yapacağım telefonu[signature][hline]orochi
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim gizli bi partnerim var. takımımız kaptanlar takımı. captain commando ve captain america. sağlam dayak yemeye hazır olun.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o zaman hulk u alayımda şamarlayayım sizi :P.
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 işte geri döndüm takım olayını ayarlayın yada isterseniz 1 vs 1 yapalım[signature][hline]orochi
Öne çıkan mesajlar