Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papa Roach(yeni albüm)

trapt

Öne çıkan mesajlar

Tarzı daha önceden beni etkilemiyordu fakat yeni albümünü aldığımda düşüncelerim tamamen değişti harika bir albüm yapmışlar..(Önceki albümlerinden daha farklı)
Grubun Slipknot ile çok iyi bir dostluğu var..bazı şarkılarının bestellerini onlar yapmış..hardcore tarzında değil ama onun tadını veriyor insana..albümdeki parçalarını dinleyeniniz varmı bilmiyorum ama sometimes ve blood u dinlemenizi öneririm..birde papa roach hakkında geniş bilgi bulabileceğim bir yer varmı ?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

konular farklı dikkatini çekerim
kendini iyice odakla ve iki yazı arasındaki 3 farkı bul..
albüm ve grup ayrı şeyler..yazının üstündende uzun zaman geçti ve thread ile alakası yok...o kadar kascağına cevap versen...
yinede saol...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes

[Bu mesaj trapt tarafından 20 Şubat 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@trgdy

Aynı konudan 20 tane açılırsa belki

"arama yaparsan daha güzel sonuçlar bulabilirsin"

gibi bir söz söyleme hakkın doğar.Bundan fazlası kaynanalık yapmak gibi birşeydir ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 20 Şubat 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
ya uf herkes soliyodu benmde içimde kaldı bende soylemek istedim

ahahahaha işte buna yarıldım! konu saptı ya![signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...