trapt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Tarzı daha önceden beni etkilemiyordu fakat yeni albümünü aldığımda düşüncelerim tamamen değişti harika bir albüm yapmışlar..(Önceki albümlerinden daha farklı) Grubun Slipknot ile çok iyi bir dostluğu var..bazı şarkılarının bestellerini onlar yapmış..hardcore tarzında değil ama onun tadını veriyor insana..albümdeki parçalarını dinleyeniniz varmı bilmiyorum ama sometimes ve blood u dinlemenizi öneririm..birde papa roach hakkında geniş bilgi bulabileceğim bir yer varmı ?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aramaya inan[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 lol adama kendi actigi thread'in linkini vermissin.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 biliyorum onuda spoiler koyup yazdım ama olmadı nedense,[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 konular farklı dikkatini çekerim kendini iyice odakla ve iki yazı arasındaki 3 farkı bul.. albüm ve grup ayrı şeyler..yazının üstündende uzun zaman geçti ve thread ile alakası yok...o kadar kascağına cevap versen... yinede saol...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep [Bu mesaj trapt tarafından 20 Şubat 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 heh aramaya inan dicem diye kasarsan boyle sacma sapan seyler ortaya cıkıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 @trgdy Aynı konudan 20 tane açılırsa belki "arama yaparsan daha güzel sonuçlar bulabilirsin" gibi bir söz söyleme hakkın doğar.Bundan fazlası kaynanalık yapmak gibi birşeydir ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya uf herkes soliyodu benmde içimde kaldı bende soylemek istedim[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: trgdy, 20 Şubat 2005 17:57 tarihinde demiş ki: ya uf herkes soliyodu benmde içimde kaldı bende soylemek istedim ahahahaha işte buna yarıldım! konu saptı ya![signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 lol trgdy :) album ne zmn cikti yahu dur bi bakiyim bende o zaman saolasin[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hönk ehe slipknot ne alaka papa roach ne alaka slipknot ya çok sert yapar ya da duygu abanır, "cut my life into pieces" diye gençlik şarkıları yapmaz.yoksa yapar mı ?[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 küçükken nu-metal dinlerken dinlerdim bunu:) ayrıca bütün konu albümlen ilgili ama adı yok:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 mtvde falan bi şarkısı sık sık cıkıyodu ama adını unuttum ki guzele bi şarkıydı[signature][hline]benim postlarım benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: trgdy, 24 Şubat 2005 15:37 tarihinde demiş ki: guzele bi şarkıydı +1[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 en kötü şarkısı o bence albümün adı Getting Away With Murder[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar