hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 arkaslar bugun super bi ruya gordum gercekten cok gzl ama benım ulasamıyacagım bi ruyadı...sanki gercek hayyat gibiydi... uhuhuu keske gercek olsa...:'( uyandıgımda resmen guluyodum ... ama annemın ruyalar tersine doner lafıyla resmen yıkıldım uhuhuhu keske gercek olsa :( ...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 İşte rüyalar bu yüzden güzel ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hyr o ruya gercek olcak off ya bole seyler neden benım basıma gelr :'([signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bende rüyamda melek gördüm 2 hafta önce rüya tabirleri kitabında çok büyük bi kısmetim olacağım yazıodu hala bekliyorum :)[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende bu sabah bir rüya gördüm umarım bir daha görmem.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 BEn bayadır göremiyorum.:/[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ruyalar tersine doner dmısler ya aynısı oldu daha demın temamıyle tersine dondu uhuhuhuhu :([signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cheester ne rüyasi gördün sakincasi yoksa anlativer belki faydamiz dokunur=)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death *
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bi kıza ulasmak isteyen cheester ryasında ulsaıo ama simdi gelen sok haber ile.........[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben her gece rüya görüyorum. İstisnasız her rüyanın sonunda ölüyorum. Yok kardeşim ölmediğim bir rüya mutlaka ölüyom :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Bellow, 24 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: İstisnasız her rüyanın sonunda ölüyorum. dmekki cok yasıcan :D:D ama ne demsler :hrr:kotuler olmez:hrr:[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: SteelBB, 24 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki: İşte rüyalar bu yüzden güzel ;) [signature][hline]jan d.
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Son rüyam enteresandı. Gwen Stefani'nin Kurt Cobian ile ilişkisi var. Yani Kurt Courtneyi aldatıyo sonra ayrılıyolar. Gwen ağlıyo. Öle yani..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 oof bana gwen deme ya :)[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 uncla madalya yapmısz cool :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 O kadar kastıktan sonra alıcak tabü madalya.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 evet abi gecemi gündüzüme kattım.[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 simdi sıra altın madalyada :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 . [Bu mesaj Abandoned tarafından 24 Şubat 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 oh vatandaş madalya düşünüyo ben daha 1000 e gelemedim:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fiona bide bak benim tarihe 2003 yani insaf =) önemli olan gerektiği zmn yerinde konuşmak madalya hikaye[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq
Öne çıkan mesajlar