Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruya...

hellspe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkaslar bugun super bi ruya gordum gercekten cok gzl ama benım ulasamıyacagım bi ruyadı...sanki gercek hayyat gibiydi...
uhuhuu keske gercek olsa...:'(
uyandıgımda resmen guluyodum
...
ama annemın ruyalar tersine doner lafıyla resmen yıkıldım
uhuhuhu keske gercek olsa :(
...[signature][hline]Msn : [email protected]
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Cheetser | Sözlük |
Mesaj tarihi:
İşte rüyalar bu yüzden güzel ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
BEn bayadır göremiyorum.:/[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
Cheester ne rüyasi gördün sakincasi yoksa anlativer belki faydamiz dokunur=)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Mesaj tarihi:
ben her gece rüya görüyorum. İstisnasız her rüyanın sonunda ölüyorum. Yok kardeşim ölmediğim bir rüya mutlaka ölüyom :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
oh vatandaş madalya düşünüyo ben daha 1000 e gelemedim:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...