Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama sernin adı karşılaşmalar dı galiba öyle bir şeydi. Teker teker kahramanların birbirleriyle buluşmalarını anlatan kitaplar. Bu kitaplar hakkında görüşleriniz nelerdir, okunması zaman yoksa güzel eserler mi. Dragonlance de bunlar kaldı okumadığım neredeyse bütün kitapları okudum (Ejderan Kuralları falan gibiler hariç ), en son Soulforge ve Brothers in Arms bitti fakat kitap kalmadı ve ben dehşet sıkılıyorum. Bütün kitapları 3-4 kere okumuşumdur kesin ama yeni tadlar yeni lezzetler arıyor insan Bir de Ölümkapısı serisi hakkında da biraz yorum yaparsanız süpper olur[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ölüm kapısı süperdir ben çok severim :p[signature][hline]Ordek...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 The Meeting Sextet de bahsediyosun sanırım 4 kitabını okumuştum (2,3,5,6) güzeldir, de gereksiz yaniben o sıralar gaz olduğum için almıştım[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 onu bilmem de doom brigade ve draconian measures en sağlam DL kitaplarındandır. tavsiye ederim...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 28 tane dragonlance kitabı okudum..the meeting sextet baya kötü bence..beğenmemiştim..gerçi gazım bitmişti ehhe[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bence okunması gereklı deyıl ama zevklı kıtaplar dl bılgısıne derınlık aktıyor ınsanın.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Karşılaşmalar tamamen gereksiz bir seri ama ölüm kapısı dersen onu okumandan geçmen çooook büyük bir hata derim.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ölüm kapisi güzel bi seri son kitabini daha okumus degilim ama güzel bir son olcak gibi ve ayrica DL den tanidik yüzler görebilirsin ;)[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=sp]Ölüm Kapısı nın sonu böyle biter mi dedirtecek cinsten keşke ilk kitaplar kadar kalın olup sonrasını da anlatsalardı :)[/spo][signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dl kitaplarını summer flameden itibaren kesmiş olduğumdan birşey diyemiyeceğim. ancak ölüm kapısına gelirsek belirtmek isterim ki 7 ciltlik hayvansal bir kitaptır, kalındır bilmemnedir, oku oku bitmez. ama şanslısın ki yedisi de çıkmış durumda, benim gibi 2-3 ay beklemedin her cilt için:) kesinlikle alınması gereken bir kitaptır. kitabın büyüklüğünü "büyüklüğe bakma al direk" demek için belirttim. [Bu mesaj Heffer tarafından 10 Şubat 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Creel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ölüm kapisi serisini bir solukta okursun o derece iyi yani 7mi 8 kitabmi neydi 5günde bitirdimdi başindan kalkamadigimdan dolayi bi cok işim yarım kalmisti hatta :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 PATRYN !!! of gaz oldum. Su forumlarda olum kapisi gormek istemiyorum :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Creel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 neydi karanliga dönenlermi? :) bi o cok klişe olmustu onun disindaki hikaye o kadar iyyidiki birileri deathgate dedikce tekrar okuyasim gelio.. suunda "anime" sini yapsalar.. film yamaya calisip **cacaklarina yapsinlar final fantacy tadinda bizle izleyelim :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ölüm Kapısı Serisi Yüzyıllar önce, benzersiz bir güce sahip sihirbazlar dünyayı dört aleme ayırdılar -gök, taş, ateş ve su- ve sonra yok oldular. Zaman içinde, büyücüler yalnızca kendi alemlerinde etkinlik kazanacak büyüler yapmayı öğrendiler, geri kalanlarını ise unuttular. Şimdi sadece, Labirent'te hayatta kalan ve Ölüm Kapısı'nı geçen birkaç kişi dört alemin tümünün varlığından haberdar ama onlar bile koparılmış dünyanın gizemlerini henüz çözmüş değiller. Ejder Kanadı Gök Alemi Arianus'ta, insanlar, elfler ve cüceler, kıymetli su kaynaklarını kontrol etmek için savaşıyorlar havada yüzen adaların üzerinde, elf büyülerinin etkisi altında ve devasa ejderlerin sırtında. Ama kısa süre sonra büyü güçleri bu hassas dünyanın kumaşını çözmeye başlar. Bir katil, küçük bir prensi öldürmek için tutulur hem de kralın kendisi tarafından. Bir cüce, halkının inançlarına meydan okur ve onları isyana sürükler. Kötü bir büyücü, Arianus'u hükmü altına almak için yaptığı planı uygulamaya başlar. Gök Alemi'nin çok ötesinde ve Ölüm Kapısı'nda bile hissedilebilecek bir plan.[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.*
NightBear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ejderha Mızrağı sadece para için yazılmış iğrenç bir seri. sadece Raistlin'in olduğu kitapları okuyun gerisini atın çöpe gitsin. bu serinin tüm kitaplarını okumaya kalksan ömrün yetmez sadece para için yazana ne kadar çok insan war şu dünyada. sanata önem vermiyolar hiç. duyduğuma göre DragonLance bi yerden sonra Pool of Radiance (yanlış yazdıysam özür) seri siyle birleşiyomuş. bu serini tüm kitaplarını okuduktan sonra bi de o seriyi okuman lazım
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Valla ben tum seriyi 1 yilda okudum.Tabi zevkler tartismaya gelmez,ama bunlari solemenin nedenini biraz açarmisin[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
NightBear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sence 100 kitabı aşmış bi seri nedir abi? Ben o seriye zaman ayırdıysam Raistlin, Margeret Weis ve Tracy Hickman için zaman ayırmışımdır
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 100?sadece m. weisinkileri okucan okadar.Dierleri tras tabiki[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
NightBear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ewt bencede sadece Margeret Weis ve Tracy Hickmanın yazdıkları güzel diğerleri sadece para kazanmak için yazıyolar. aynı insanlar ORTA DÜNYA'da geçen bi kitap yazma gafletinde bile bulunabilirler. ki bu hiç hoş karşılanmaz
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ölüm Kapısı 7 kitaplık MUKEMMEL ÖTESİ bir eserdir. Beni benden alan tamamen bıtırdıkten sora bıle aylarca etkısınde bırakan harika ötesi MUTLAKA okunması gereken dehşetengiz bir seridir. Mutlaka ama mutlaka okuyunuz diyorum. Şu anda Margaret Weis&Tracy Hickman'ın Darksword Trilogy'yi bitirmiş durumdayım 3 kitabı, 4. ek kitaba baslıcam. Fena degıl guzel bı hıkaye buda.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 24 Şubat 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar