Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shild kullanımı yardım lütfen...

macc

Öne çıkan mesajlar

said:
macc, 24 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
sen accip komiksin bence senden iyi HASSAN adında stendapçı olur du.senden herkes yararlanmalı bence bu forumlarla kısıtlı kalma yazık sana.....

bu tip ınsanlar wow oynarken ben keyimin convert olmasını bekliyorum.. kahpe felek.
no comment diyorum son olarak..[signature][hline]Shaem
It's good to be the Warlock

[Bu mesaj Hassan tarafından 24 Şubat 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 24 Şubat 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Bende bian shaman diye okudum taureni görünce beyin direk shaman diye tamalıyo =)

40 lvlde mail giyibeliyor hunterlar 1o lvl civarındada weapon masterdan train eetirebiliyorsun shiledide yalnış bilmiyorsam

Dostum teşekkürler cevabı sizler için çok basit benim için sorun olan bilgiyi sizlerden öğrendim.Boşuna Barrens de dolaşıp vendor aramayayım..
Sağolasınız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hassan, 24 Şubat 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
said:
macc, 24 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
sen accip komiksin bence senden iyi HASSAN adında stendapçı olur du.senden herkes yararlanmalı bence bu forumlarla kısıtlı kalma yazık sana.....

bu tip ınsanlar wow oynarken ben keyimin convert olmasını bekliyorum.. kahpe felek.
no comment diyorum son olarak..

Bence de feleğinde bir bozukluk var sanırım.Soru soran insanlarla kavga etmek malesef bazılarının içinde var.Sen ne yapacaksın ben yazıyı okumuşum okumamaışım adam gibi kısacık birşey sordum.Cevap verebilen yazar yoruma açık birşey değil.
Sağolsun diğer arkadaşlar cevap verdiler işim o an çözüldü taki senin abuk subuk tavrına cevap verme dışında.
Ayrıca bir şey de var.
Verdiğin linkler ve bunu gibi oyun içerikli sitelere malesef şu anda bulunduğum yerden girilemiyor.
iş yerinde Filitrelenmiş durumda zaten girebilsem merak etme bakardım.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Shield kullanamazsın ayrıca 239 armor 4 block shield gördüğüm en kötü shieldlerden biri..
Shield için başka class pls[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 24 Şubat 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
Shield kullanamazsın ayrıca 239 armor 4 block shield gördüğüm en kötü shieldlerden biri..
Shield için başka class pls

Peki hangi shield ları almalıyız.
Yani benim 14 lvl bir charım var.Bu armorlu benim için nasıl en kötü olabilir.
Ki ben 50-100 arası shield bir sürü gördüm bunlar hangi sınıfa giriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

shieldininde classına gore secersin + int +str + stam lıysa shaman ve paladin icin iyidir , agility str varsa warrior içindir . Zaten başka sınıf kalkan kullanamıyor yanlıs hatırlamıyorsam hunter icin en iyi silahlar cift ellilerdir hepsini ogren guzel silah cıktıkca alırsın cift elli[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben level 20den önce shield düşürmedim moblardan belki tesadüftür bu nedenle benim gördüğüm en kötü shield. Neyse sadede gelirsek hiçbi zaman shield kullanamıyorsun.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

hayret ediyorum bazı arkadaslara ! Birisi bi soru soruyor, sen ona azarlar gibi ya link veriyosun yada böle sacma topicler acma diyosun !

sanane be adam !! madem soru sana göre salakca yada gereksiz, cevap verme o zaman ! böle seyleri takinti yada kendinize görev saymayin lütfen.

ayrica burda sorulan hic bir soruya sacma yada aptalca diyemezsin ! (tabi wow dahilinde) Bu forumlar acilmiski , millet burda sorularina cevap bulsun diye ! o zaman kapatalim burayi, herkes gitsin belirttiginiz linkleri okuyalim !

tekrar belirtmek istiyorum hassan ve onun gibi arkadaslara !!
isine gelmiyorsa cevap verme, sana burda her soruya cevap vereceksin diye bir zormalama yok !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jannisary, 24 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
hayret ediyorum bazı arkadaslara ! Birisi bi soru soruyor, sen ona azarlar gibi ya link veriyosun yada böle sacma topicler acma diyosun !

sanane be adam !! madem soru sana göre salakca yada gereksiz, cevap verme o zaman ! böle seyleri takinti yada kendinize görev saymayin lütfen.

ayrica burda sorulan hic bir soruya sacma yada aptalca diyemezsin ! (tabi wow dahilinde) Bu forumlar acilmiski , millet burda sorularina cevap bulsun diye ! o zaman kapatalim burayi, herkes gitsin belirttiginiz linkleri okuyalim !

tekrar belirtmek istiyorum hassan ve onun gibi arkadaslara !!
isine gelmiyorsa cevap verme, sana burda her soruya cevap vereceksin diye bir zormalama yok !!

!! !!!! ! !! hehe komik neyse.
saçma yada aptalca kelimeleri nerde geçiyor gösterirmisin bu birr. ikincisi, normalde forum kapatılması lazım arama yapsa bulunur aradığı şeyler. üçüncüsü, adama site verdim class ını öğrensin diye malum pek bişe bildiği yok tepeme atladı. dördüncüsü sen nerden çıktın ?

birda ne güzel işmiş yahu hehe işte wow oynamak felan. bizde bulsak iyi olacaktır.
ps.kenkler forumda saldırıyolar bana toplanın. anlayana.
ps2. herkez gitsin belirttiğiniz linkleri okuyalım diye birşey yok önce belirtilen linkleri okuyalım sonra gelip forum açalım. sorumu bu şimdi hunter nasıl shield kullanır. kullanabildiği şeyler yazıyor butun sıtelerde.
[signature][hline]Shaem
It's good to be the Warlock

[Bu mesaj Hassan tarafından 24 Şubat 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hassan tarafından 24 Şubat 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...