crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Arkadaslar acil bi sorunum var remote desktop lzm ama inndir.com daki indirilmio.. bilen varmı acaba yetkili ark lar bilior olabilir![signature][hline]http://www.SlayerTr.com Sende Slayertr li Olsana... Ph Full Acıkken. Madem Türksün Göster Ürksün.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 önce bi şunu RUN a yaz bakalım bende bu arada radmin'i upload edeyim . mstsc[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Halen Olmadıysa buyur setup'ı İhtiyacı olan patilerde yararlansınlar diye sunucuda bırakıyorum . Remote Control Desktop[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Saol vaLLa Baba[signature][hline]http://www.SlayerTr.com Sende Slayertr li Olsana... Ph Full Acıkken. Madem Türksün Göster Ürksün.
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ne alakasi var bunun UO Emu bolumuyle sence?..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Kardeş cok alakası var server için ben host a neylen baglancam ( : ben buraya takıldıgım için UO cu arklar bilir die düşündüm şincik anladım demi alakayı ?
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bir dahaki sefer remote connection sana Photoshop kullanmak icin gerekirse Gorsel Sanatlar bolumune acacaksin o halde? Peki, bendeymis hata.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 İyişaLLah OLursa Acarım Ama Remote Burda Bana UO İçin Lazm OLdugu İçin Ben Burada Açtım!!!
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Her konuyu ilgili bölümüne açmak lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 adamın cevabi süfer =)[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 HakLısın her konuyu iLgilLi BöLüme Acmak Lzm ama benim iLgiLenmem Gerek önce!!![signature][hline]| ExtarNaL UO SharD Owner | | Www.ForumUniteD.com |
Öne çıkan mesajlar