veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yavaşça ellerini uzattı küçük kız..upuzundu kolları..kurbağanın tenini hissetti parmak uçlarında...sanki kanıyordu kurbağa..her daim kanıyordu.. ve bu öptüğü son yaralı kurbağa olacaktı..her dem yeni umutlarının son yokuşunda kalmıştı artık..garip bir titreme dudaklarında..bekledi..son şansını harcamayı usulca bekledi neden sora uzattı küçük kız dudaklarını,ürkekçe öpüverdi oyuncak prensini bulmak için;hep kollarını bacaklarını koparmıştı prenslerinin..ama eğer bu kurbağacık prens olursa dokunamayacaktı bile ona..elleriyle sevemeyecekti bile..özlemeye bile kıyamayacaktı..iyi sözlerinin onun canını yakmasına izin vermeyecekti daha önceden olduğu gibi..pek sevecekti onu ama belli edemeyecekti..ürkecekti ama hiç bırakıp gidemeyecekti..ölecekti ama bunu gösteremeyecekti.. .. derken tahta saatin tıkırtıları eşliğinde çıktı tozlu,loş,bulanık düş dehlizinden;sendeledi toprağa koydu ellerini ve farkediverdi;elinde ne kurbağası kalmıştı ne umutları..demek kurbağalar da çeker giderlerdi habersiz..kurbağa olamanın verdiği güvenle -kaybedecek hiç bir şeylerinin olmamasını kullanarak belki- usulca kayarlardı avcunuzdan peşlerinde can yakan,kaygan bir izle.. ondan kalan bir parça kanı dudaklarına sürdü ;artık daha da küçük kız usulca uzandı kıpkırmızı dudaklarıyla..tekrar uykuya daldı...kan kokusuna hiç aldırmadan çünkü kan kokusu bile yeterdi parçalarını bi yerlerde bırakmış küçük kızlara..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. [Bu mesaj veruca_salt tarafından 22 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gerçekten çok güzel olmuş. Okurken içimde bir şeyler kıpardadı böyle. Çok güzel bir yazı tebrikler.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 veruca sende yetenek var :-P saka bi yana gzl olmus icerikini gzl yapmıssın okurken kendimi bayaa kaptırdım gzl ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gerçi biraz manidar oldu wissycim kızıcak bana ama kızma e mi wissy abicim:P[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 gerçekten bende duygulandım.SÜper bişey bu ya eğer izin verirsen bunu okulda arkadaşlarımada okumak isterim.Hatta okul gazetesine bile vermek isterim (gerçi öle bi gazete var mı onuda bilmiorum ama... )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hiç sorun olmaz istediin gibi kullanabilirsin..çok saolun bu arada..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çok güzel bi yazı kutlarım seni :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Cali$mak, cali$mak, cali$mak... -Recep Memi$[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Gusel...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben de çok beğendim..tebrikler...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 böle tasvir yazıları çok güsel oluyo[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar